Contact
Mijn UnitedConsumers

Hoe werkt de korting?

Met een zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ start u direct met besparen op uw vaste lasten. Samen met meer dan 500.000 deelnemers bent u zo verzekerd van de beste zorg én houdt u meer over voor een leuker leven.

Zo werkt de korting

Bovenop de lage premie kunt u korting krijgen op uw collectieve zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ. Deze korting storten wij in uw persoonlijke bespaartegoed. U kunt het gespaarde bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt.


UC door VGZ

Iedere maand betaalt u de premie zonder korting aan VGZ.

uitbetalen

De korting ontvangt u maandelijks in een persoonlijk bespaartegoed.

kado

Met onze korting bespaart u gemiddeld € 175,00 per jaar. Doe er iets leuks mee! 

Voorbeeld van de korting

Wij laten u graag zien hoe de korting eruit ziet. De premie incasseert VGZ zonder korting. De korting ontvangt u vervolgens van UnitedConsumers in uw bespaartegoed. De genoemde UC premie is uw uiteindelijke premie met korting. 

VGZ Premie Korting UC Premie
UC Ruime Keuze
132,65
6,63
126,02
UC ZorgZeker 2
26,59
3,99
22,60
UC TandZeker 250
16,59
2,49
14,10
Tandongevallenverzekering
1,50
1,50
 Gratis
Totaal
177,33
14,61
162,72

Zelfs de beste zorgverzekering
kan goedkoper

Met een zorgverzekering van UnitedConsumers bespaart u maandelijks op uw vaste lasten. Dat wilt u toch ook? Vul uw geboortedatum in en ontdek direct de nieuwe premie van uw zorgverzekering in 2022!

Zorgverzekering afsluiten


Uw geboortedatum:
   


Zorgverzekering afsluiten halverwege het jaar

Een zorgverzekering afsluiten kan jaarlijks van 12 november tot en met 31 december. Pakketwijzigingen kunt u doorgeven van 12 november tot en met 31 januari. Wilt u uw zorgverzekering wijzigen na 31 januari? Halverwege het jaar overstappen van zorgverzekering kan in de volgende gevallen:

Zorgverzekering afsluiten


Heeft u nog vragen?

De korting die u krijgt, wordt uitgekeerd in uw eigen spaarpot: het persoonlijk bespaartegoed. U kunt uw persoonlijke bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Hier kunt u ook aangeven wat u met het gespaarde bedrag wilt doen. U kunt het besteden in onze Kadoshop of uit laten keren op uw bankrekening.

De korting wordt maandelijks bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. Hierna kunt u het bedrag laten uitkeren uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop .

In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op uw bankrekening laten uitbetalen. Wanneer u uw korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

U kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

VGZ incasseert de premie van uw zorgverzekering zonder korting en de korting storten wij terug in uw persoonlijke bespaartegoed. Normaal bedraagt de maandelijkse premie van de tandongevallenverzekering € 1,50. Daarom wordt er door VGZ € 1,50 geïncasseerd. Wij geven u echter een korting van 100%. Dat betekent dat wij € 1,50 terugstorten in uw persoonlijke bespaartegoed en is uw tandongevallenverzekering dus gratis.

Welke korting ontvang ik?

U ontvangt tot 5% korting op onze basisverzekeringen en 15% korting op onze aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Bekijk hieronder de eventuele korting per zorgverzekering:

Basisverzekering

UC Bewuste Keuze: geen korting
UC Ruime Keuze: 5% korting
UC Eigen Keuze: 5% korting

 

 

> Bekijk

 

Aanvullende verzekering

UC ZorgZeker 1: 15% korting
UC ZorgZeker 2: 15% korting
UC ZorgZeker 3: 15% korting

+ gratis tandongevallenverzekering

> Bekijk

 

Tandartsverzekering

UC TandZeker 250: 15% korting
UC TandZeker 500: 15% korting
 

+ gratis tandongevallenverzekering

> Bekijk

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven