Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Hoe werkt de korting?

Met een zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ start u direct met besparen op uw vaste lasten. Samen met meer dan 500.000 deelnemers bent u zo verzekerd van de beste zorg én houdt u meer over voor een leuker leven.

Zo werkt de korting

Bovenop de lage premie krijgt u korting op uw collectieve zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ. Deze korting storten wij in uw persoonlijke bespaartegoed. U kunt het gespaarde bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt.


UC door VGZ

Iedere maand betaalt u de premie zonder korting aan VGZ.

uitbetalen

De korting ontvangt u maandelijks in een persoonlijk bespaartegoed.

kado

Met onze korting bespaart u gemiddeld € 160,00 per jaar. Doe er iets leuks mee! 

Voorbeeld van de korting

Wij laten u graag zien hoe de korting eruit ziet. De premie incasseert VGZ zonder korting. De korting ontvangt u vervolgens van UnitedConsumers in uw bespaartegoed. De genoemde UC premie is uw uiteindelijke premie met korting. 

VGZ Premie Korting UC Premie
Ruime Keuze
124,45
6,22
118,23
ZorgZeker 2
24,85
3,73
21,12
TandZeker 250
15,74
2,36
13,38
Tandongevallenverzekering
1,50
1,50
 Gratis
Totaal
166,54
13,81
152,73

Wilt u ook besparen op uw zorgverzekering?

Wilt u binnen 2 minuten weten hoeveel u kunt besparen op uw zorgverzekering? Doe de check en start met besparen!

Bereken uw voordeel


 

Heeft u nog vragen?

De korting die u krijgt, wordt uitgekeerd in uw eigen spaarpot: het persoonlijk bespaartegoed. U kunt uw persoonlijke bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Hier kunt u ook aangeven wat u met het gespaarde bedrag wilt doen. U kunt het besteden in onze Kadoshop of uit laten keren op uw bankrekening.

De korting wordt maandelijks bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. Hierna kunt u het bedrag laten uitkeren uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop .

In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op uw bankrekening laten uitbetalen. Wanneer u uw korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

U kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven