Contact
Mijn UnitedConsumers

Hoe werkt de korting?

Met een zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ start je direct met besparen op je vaste lasten. Samen met meer dan 300.000 deelnemers ben je zo verzekerd van de beste zorg én houd je meer over voor een leuker leven.


Zo werkt de korting

Bovenop de lage premie kun je korting krijgen op je collectieve zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ. Deze korting storten wij in je bespaartegoed. Je kunt het gespaarde bedrag uit laten keren wanneer jij dat wilt.


UnitedConsumers door VGZ

Iedere maand betaal je de premie zonder korting aan VGZ.

uitbetalen

De korting ontvang je maandelijks in je bespaartegoed.

kado

Met onze korting bespaar je gemiddeld € 140,00 per jaar. Doe er iets leuks mee!


Voorbeeld van de korting per maand

Wij laten je graag zien hoe de korting eruit ziet. De premie incasseert VGZ zonder eventuele korting. Als je recht hebt op korting, dan ontvang je deze van UnitedConsumers in je bespaartegoed. De genoemde UnitedConsumers premie is je uiteindelijke premie met eventuele korting.

VGZ Premie Korting UnitedConsumers Premie
Basis Keuze
€ 139,95 € 0,00 € 139,95
ZorgZeker 2
€ 31,88 € 6,38 € 25,50
TandZeker 250
€ 19,19 € 3,84 € 15,35
Tandongevallenverzekering
€ 1,50 € 1,50 Gratis
Totaal
€ 192,52 € 11,72 € 180,80

Heb je nog vragen?

De korting die je krijgt, wordt uitgekeerd in je eigen spaarpot: het bespaartegoed. Je kunt jouw bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Hier kun je ook aangeven wat je met het gespaarde bedrag wil doen. Je kunt het besteden in onze Kadoshop of uit laten keren op je bankrekening.

De korting wordt maandelijks bijgeschreven in je bespaartegoed. Hierna kun je het bedrag laten uitkeren op je bankrekening of besteden in onze Kadoshop .

In Mijn UnitedConsumers kun je op elk moment je bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kun je het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op je bankrekening laten uitbetalen. Wanneer je jouw korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvang je het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op je bankrekening.

Je kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

VGZ incasseert de premie van je zorgverzekering zonder korting en de korting storten wij terug in je bespaartegoed. Normaal bedraagt de maandelijkse premie van de tandongevallenverzekering € 1,50. Daarom wordt er door VGZ € 1,50 geïncasseerd. Wij geven je echter een korting van 100%. Dat betekent dat wij € 1,50 terugstorten in je bespaartegoed en de tandongevallenverzekering dus gratis is.

Welke korting ontvang ik?

Je profiteert van een vaste, lage premie van onze basisverzekeringen en ontvangt zelfs 20% korting op onze aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Bekijk hieronder de eventuele korting per zorgverzekering:

Basisverzekering

Bewuste Keuze: geen korting
Basis Keuze: geen korting
Ruime Keuze: geen korting
Eigen Keuze: geen korting

> Bekijk

 

Aanvullende verzekering

ZorgBasis: 20% korting
ZorgStart: 20% korting
ZorgCombi: 20% korting
ZorgZeker 1: 20% korting
ZorgZeker 2: 20% korting
ZorgZeker 3: 20% korting

+ gratis tandongevallenverzekering

> Bekijk

 

Tandartsverzekering

TandBasis: 20% korting
TandZeker 250: 20% korting
TandZeker 500: 20% korting

+ gratis tandongevallenverzekering

> Bekijk

Ik heb een andere vraag