Contact
Mijn UnitedConsumers

Online reanimatiecursus voor deelnemers

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 12 oktober 2023

Wist u dat er in Nederland zo'n 23 reanimaties per dag plaatsvinden? Dan telt elke seconde! Door het volgen van een reanimatiecursus kunt u zelfverzekerd handelen in een noodsituatie. Wij bieden onze deelnemers met een zorgverzekering vanaf nu een gratis reanimatiecursus. 

reanimatie


Deel dit nieuws

whatsapp
linkedin

Leuk & Gezond extra's

De gezondheid van onze deelnemers staat bij ons voorop. Daarom krijgen zij exclusief toegang tot onze Leuk & Gezond extra's bij een UnitedConsumers zorgverzekering. Online workshops, thuis sporten, de FitterUp app en meer, helemaal gratis! En vanaf nu ook een online reanimatiecursus. Zo kunnen we samen levens redden.

Bekijk alle extra's 


Online reanimatiecursus

De online cursus is ontwikkeld door dr. Heleen Lameijer. Zij is spoedeisende hulp arts en heeft al heel wat reanimaties meegemaakt. De cursus bestaat uit verschillende leuke en interactieve modules. De modules bestaan uit een instructievideo en een kennisquiz. Door deze reanimatiecursus leren onze deelnemers stap voor stap alles over reanimatie.

Iris Toemen, Productmanager Zorgverzekeringen: "De meeste reanimaties vinden thuis plaats. Dit betekent dat het vaak om een naaste gaat. Met deze cursus krijg je de kennis die nodig is om direct te handelen."premie update

Premies als eerste in uw mailbox

Benieuwd naar ons aanbod in 2024? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze premies.

Houd mij op de hoogte

Of volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn


Alle nieuwsberichten