UnitedConsumers
Achtergrond

Onze deelnemers halen stap voor stap een donatie op voor KiKa

Eindhoven 28 juni 2024

Onze deelnemers hebben samen € 2.690,- opgehaald voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Dat deden ze door in drie weken tijd samen meer dan 169 miljoen stappen te zetten. Deze stappenchallenge in de FitterUp app van UnitedConsumers duurde van 5 t/m 25 juni 2024.

Zorgverzekering - Nieuws - FitterUp Challenge - Banner
Deel dit nieuws
whatsapp
facebook
linkedin
x

Waarom deze challenge?

Samen met VGZ werken we aan een leuker en gezonder leven voor al onze deelnemers. Daarom geven we je graag een zetje in de rug bij het maken van gezonde keuzes. Want wie dagelijks beweegt, voelt zich fitter. Om deze challenge te halen, hebben deelnemers gemiddeld minimaal 8.333 stappen per dag gezet. Een mooie prestatie!

Met deze challenge zetten we ons samen met onze deelnemers in voor KiKa, een stichting die onderzoek doet naar betere behandelingen van kinderkanker. Daarom doneert UnitedConsumers, voor alle 538 deelnemers die de challenge succesvol hebben afgerond, € 5,- per deelnemer aan KiKa.


Hoe werkt de FitterUp app?

Elke deelnemer met een zorgverzekering via UnitedConsumers krijgt gratis en exclusief toegang tot de FitterUp app. Je hebt een activitytracker of smartwatch nodig, die je koppelt aan de app. Deze houdt je slaap, stappen en fietskilometers bij. Iedere dag waarop je beweegt en iedere nacht waarin je een gezonde nachtrust hebt, leveren Healthcoins op. Die lever je in voor mooie beloningen, zoals een voucher voor een saunabezoek of sportuitrusting.


Wil je ook fitter worden?

Zodra je bent aangemeld in de FitterUp app, kun je direct beginnen met het sparen van beloningen. Je aanmelding is zo geregeld! Doe je ook mee?


Alle nieuwsberichten
Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies