Tandartsverzekering 2019: VGZ Tand Best

Het Tand Best Pakket is de meest complete Tandartsverzekering van VGZ met hoge vergoedingen voor tandarts, mondhygiënist, orthodontist en de gebitsprothese. Zo kunt u zonder zorgen gebruik maken van de beste mondzorg. Ook als u een wortelkanaalbehandeling nodig heeft, of naar de orthodontist moet.

De premies voor aanvullende verzekeringen zijn afhankelijk van uw leeftijd. In de tabel vindt u de premie die u betaalt.


Aanvullende verzekering

Premie
18-29 jaar

Premie
30-44 jaar
Premie
45-64 jaar
Premie
65 en ouder

Tand Best

€ 39,39 € 41,39 € 41,94 € 42,99

Goedkope zorgverzekering afsluiten

Vergoedingen Tand Best

  • Tandheelkundige zorg: € 1.000 per jaar; 100% voor periodieke controle, 80% voor overige tandzorg.
  • Orthodontie tot 18 jaar: € 2.500 voor de looptijd van de verzekering.
  • Orthodontie vanaf 18 jaar: € 1.500 voor de looptijd van de verzekering.
  • Gebitsprothese: Volledige vergoeding van de eigen bijdrage.

button verzekeringskaart

Voorwaarden Tandartsverzekering

Voor het afsluiten van een Tand Best Pakket gelden een aantal voorwaarden. Dit noemen we acceptatievoorwaarden. Zo gaan we ervan uit dat u jaarlijks uw gebit laat controleren en geen grote behandelingen verwacht. Kunt u niet aan deze voorwaarden voldoen? Kies dan voor een verzekering zonder tandheelkundige selectie zoals het Tand Goed Pakket, het Tand Beter Pakket of één van de Alles-in-1 Pakketten.

Andere tandartsverzekeringen

Het is natuurlijk belangrijk dat u een aanvullende tandverzekering heeft die bij u past. Verwacht u minder kosten te maken voor mondzorg? Kies dan bijvoorbeeld voor het Tand Beter Pakket. Wij denken graag met u mee, daarom staan onze medewerkers altijd voor u klaar om u te helpen met maken van de juiste keus.

Tandartsverzekering afsluiten?

U kunt deze tandartsverzekering los afsluiten, zonder een aanvullend pakket.

Meld u aan

De voordelen van een UnitedConsumers zorgverzekering

Met het UnitedConsumers ZorgCollectief bent u altijd verzekerd van goede zorg. Zo krijgt u tot 10% korting op uw basisverzekering en profiteert u van de betrouwbare zorgverzekering van VGZ. Bekijk alle voordelen van de UnitedConsumers zorgverzekering.

Lees meer: