VGZ Tand Best Tandartsverzekering

Het Tand Best Pakket is de meest complete Tandartsverzekering van VGZ. Hiermee kunt u onbezorgd van de beste mondzorg gebruik maken. Dus ook als u naar de orthodontist moet of een wortelkanaalbehandeling nodig heeft.

Op deze pagina voelen wij deze verzekering aan de tand. U leest meer over de voorwaarden, de dekking, de maandelijkse premie en alternatieven voor Tand Best.

Tand Best dekking

Tand Best biedt u de ruimste dekking van de aanvullende tandartsverzekeringen. Dit pakket biedt hoge vergoedingen voor tandarts, mondhygiënist, orthodontist en de gebitsprothese. U kunt deze polis afsluiten zonder de basiszorgverzekering bij VGZ te hebben.

VGZ stelt acceptatievoorwaarden voor het afsluiten van deze verzekering. Zo gaat deze verzekeraar ervan uit dat u jaarlijks uw gebit laat controleren, geen grote behandelingen verwacht en geen beugel in de planning hebt. De verzekeraar kan hier zelf een onderzoek naar instellen.

Kunt u niet aan deze voorwaarden voldoen, kies dan een polis zonder tandheelkundige selectie: het Tand Goed Pakket, het Tand Beter Pakket of één van de Alles-in-1 Pakketten.

Tand Best Tandartsverzekering

De maandelijkse premies voor aanvullende verzekeringen zijn leeftijdsafhankelijk. Dat geldt dus ook voor de Tand Best tandzorgverzekering. Wie ouder is, loopt iets meer gezondheidsrisico’s en betaalt daarom iets meer. In de onderstaande tabel ziet u dat de verschillen echter miniem zijn.


VGZ Tand Best

Premie
18-29 jaar

Premie
30-44 jaar
Premie
45-64 jaar
Premie
65 en ouder

Maandelijkse premie

€ 39,39 € 41,39 € 41,94 € 42,99
U betaalt per jaar € 472,68 € 496,68 € 503,28 € 515,88

Goedkope zorgverzekering afsluiten

Vergoedingen Tand Best

  • Tandheelkundige zorg: € 1.000 per jaar; 100% voor periodieke controle, 80% voor overige tandzorg.
  • Orthodontie tot 18 jaar: € 2.500 voor de looptijd van de verzekering.
  • Orthodontie vanaf 18 jaar: € 1.500 voor de looptijd van de verzekering.
  • Gebitsprothese: Volledige vergoeding van de eigen bijdrage.

button verzekeringskaart

Andere tandartsverzekeringen

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw aanvullende verzekering. Laat de dekking dan ook bij uw verwachte kosten voor tandzorg aansluiten. Verwacht u niet zoveel kosten te gaan maken voor mondzorg? Het Tand Beter Pakket dekt dezelfde behandelingen, maar tot lagere maximumbedragen. De maandelijkse premie is daarom ook lager.

Tandartsverzekering afsluiten

Een basiszorgverzekering heeft u al, maar u zoekt nog een tandartsverzekering. Wat dat betreft bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt deze aanvullende tandartsverzekering afsluiten als u ook uw basisverzekering bij ons heeft afgesloten.

VGZ Tand Best tandartsverzekering afsluiten