VGZ Tand Beter Tandartsverzekering

Naar de tandarts of mondhygiënist: het is broodnodig, maar de kosten kunnen hoog oplopen. De oplossing daarvoor is een aanvullende tandartsverzekering. Daarvoor betaalt u maandelijks een klein bedrag voor een ruim pakket aan tandheelkundige behandelingen.

Bij de tandartsverzekering VGZ Tand Beter krijgt u ruime vergoedingen voor reguliere mondzorg. Wilt u ook graag orthodontische kosten verzekeren, dan is dit de perfecte aanvullende verzekering voor u: die kosten vallen bij Tand Beter gewoon binnen het pakket.

VGZ Tand Beter Dekking

De VGZ Tand Beter tandartsverzekering is net wat uitgebreider dan de VGZ Tand Goed verzekering. Bij de VGZ Tand Beter verzekering bent u bijvoorbeeld voor hogere bedragen verzekerd. Daarnaast bent u ook (deels) voor orthodontie en tandartskosten na een ongeluk verzekerd.

VGZ Tand Beter kosten

De premies voor een aanvullende tandartszekering zijn leeftijdsafhankelijk. Wie jong is, heeft minder zorg nodig en betaalt dan ook minder. In onderstaande tabel vindt u de premie die u betaalt.


VGZ Tand Beter

Premie
18-29 jaar

Premie
30-44 jaar

Premie
45-64 jaar

Premie
65 en ouder

Maandelijkse premie € 20,19 € 20,59 € 20,59 € 21,79
U betaalt per jaar € 242,28 € 247,08 € 247,08 € 261,48

Vergoedingen VGZ Tand Beter

De VGZ Tand Beter tandartsverzekering is wereldwijd geldig. De vergoeding is maximaal wat een behandeling in Nederland kost. De volgende zaken zijn gedekt.

  • Tandheelkundige zorg: € 500 per jaar; 100% voor periodieke controle, 80% voor overige tandzorg.
  • Orthodontie tot 18 jaar: maximaal € 1.500 gedurende de looptijd van de tandartsverzekering.
  • Orthodontie vanaf 18 jaar: maximaal € 500 gedurende de looptijd van de verzekering.
  • Tandartskosten na een ongeluk: maximaal € 10.000 per ongeval.
  • Gebitsprothese: Volledige vergoeding van de eigen bijdrage.

button verzekeringskaart

Andere tandartsverzekeringen

Behalve VGZ Tand Beter biedt UnitedConsumers korting op andere tandartsverzekeringen van VGZ. Ligt u bijvoorbeeld niet zo vaak in de tandartsstoel en wilt u alleen een dekking voor controles of als u af en toe een gaatje heeft? Kies dan voor het beperkte, voordeliger VGZ Tand Goed Pakket.

Vindt u de vergoedingen van VGZ Tand Beter niet hoog genoeg en verwacht u meer kosten te maken voor de tandarts of de orthodontist? Bekijk dan de voorwaarden voor het completere VGZ Tand Best Pakket.

Tandartsverzekering afsluiten

Een basiszorgverzekering heeft u al, maar u zoekt nog een tandartsverzekering. Wat dat betreft bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt deze aanvullende tandartsverzekering afsluiten als u ook uw basisverzekering bij ons heeft afgesloten.

VGZ Tand Beter tandartsverzekering afsluiten