De Tandartsverzekeringen van VGZ in 2019

Naar de tandarts gaan is vaak al vervelend genoeg. Dan is het fijn als u niet ook nog alles zelf hoeft te betalen. Met één van de drie VGZ Tandartsverzekeringen bent u verzekerd van de juiste mondzorg. Er is altijd een pakket dat bij uw wensen past: Tand Goed, Tand Beter of Tand Best.

Tand Goed
Om ook uw tanden in topconditie te houden, bezoekt u regelmatig de tandarts. Met het Tand Goed Pakket kunt u met een gerust gevoel naar de tandarts om een gaatje te laten vullen of om op controle te gaan, zonder veel premie te betalen. Uw tandartskosten worden jaarlijks tot € 250 vergoed, waarbij periodieke controles voor 100% vergoed worden en overige tandheelkundige zorg voor 80%. Daarnaast krijgt u bij Tand Goed ook een volledige vergoeding van de eigen bijdrage van een gebitsprothese.

Tand Beter

Gaat u meerdere malen naar de tandarts en mondhygiënist? Dan kiest u voor het Tand Beter Pakket. Bij deze Tandartsverzekering krijgt u de periodieke controle voor 100% vergoed en overige tandheelkundige zorg voor 80% vergoed tot een maximum van € 500 per jaar en bent u ook meteen verzekerd voor de orthodontist. Daarnaast krijgt u bij Tand Beter ook een volledige vergoeding van de eigen bijdrage van een gebitsprothese.

Tand Best

Met het Tand Best Pakket krijgt u de hoogste vergoedingen voor de tandarts, mondhygiënist en orthodontist. Zo kunt u zonder financiële zorgen gebruik maken van alle mondzorg die u nodig heeft. U krijgt jaarlijks tot € 1000 vergoed, waarbij de periodieke controle 100% vergoed wordt en overige tandheelkundige zorg voor 80%. Daarnaast krijgt u bij Tand Best ook een volledige vergoeding van de eigen bijdrage van een gebitsprothese.

Sluit direct af

Tandheelkundige selectie

Voor VGZ Tand Best gelden enkele acceptatievoorwaarden. Bijvoorbeeld dat u jaarlijks uw gebit laat controleren, geen grote behandelingen verwacht of een beugel in de planning hebt. VGZ heeft de mogelijkheid om dit na te gaan. 

Weet u vooraf al dat u hier niet aan kunt voldoen? Kies dan voor VGZ Tand Beter of een Alles-in-1 Pakket: een aanvullend pakket inclusief ruime vergoedingen voor tandheelkundige zorg, zonder acceptatievoorwaarden.

Premie

De premies voor aanvullende verzekeringen zijn afhankelijk van uw leeftijd. U betaalt de volgende premie voor uw aanvullende tandartsverzekering.


Aanvullende verzekering

Premie
18-29 jaar

Premie
30-44 jaar

Premie
45-64 jaar

Premie
65 en ouder

Tand Goed € 12,29 € 13,39 € 13,89 € 14,04
Tand Beter € 20,19 € 20,59 € 20,59 € 21,79
Tand Best € 39,39 € 41,39 € 41,94 € 42,99


Wilt u een Tandartsverzekering afsluiten, dan hoeft dat niet in combinatie met een aanvullende verzekering. Zo kunt u precies verzekeren wat u nodig heeft en betaalt u nooit te veel.

Het UnitedConsumers ZorgCollectief

Bij UnitedConsumers vindt u altijd een zorgverzekering die bij u past. U heeft een ruime keuze uit onze aanvullende pakketten. Met het UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt u tot 10% korting op uw zorgverzekering van VGZ.

Andere aanvullende verzekeringen

Wilt u liever een zorgverzekering inclusief de vergoedingen voor de tandarts en de mondhygiëniste? VGZ biedt ook Alles-in-1 Pakketten die speciaal aansluiten op uw wensen en persoonlijke situatie. Met onze aanvullende verzekeringen zit u altijd goed.

Aanvullend Goed Tand Goed Jong Pakket Jong Basis
Aanvullend Beter Tand Beter

Gezin Pakket

Gezin Basis
Aanvullend Best Tand Best

Vitaal Pakket

Vitaal Basis
    Single/Duo Pakket Single/Duo Basis