Contact
Mijn UnitedConsumers

Vergoeding diëtist

Vanuit de UnitedConsumers door VGZ zorgverzekeringen kun je een diëtist vergoeding krijgen. Bekijk hieronder uit welke zorgverzekering je een diëtist vergoeding krijgt.

 

Vergoeding diëtist


Diëtist vergoeding zorgverzekering

Een diëtist adviseert je over je voedingsgewoonten. Er zijn verschillende redenen om naar een diëtist te gaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je wilt afvallen of aankomen, maar ook voor begeleiding bij eetstoornissen, voedselallergieën of ziektes. Een gezonde levensstijl zorg voor minder ziektes, daarom wordt de diëtist de zorgverzekering vergoed. Bekijk hier of je een diëtist vergoeding uit de basisverzekering en/of aanvullende verzekering krijgt. Houd bij de diëtist vergoeding rekening met het eigen risico


Gewichtsconsulent

Elke aanvullende verzekering heeft een budget voor preventie. Je kunt dit budget onder andere besteden aan een gewichtsconsulent. Ben je gezond maar heb je toch problemen met jouw gewicht, dan kan de gewichtsconsulent je mogelijk helpen. Check de vergoedingen van je aanvullende verzekering voor de voorwaarden en het maximum preventiebudget.


Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Vanaf 2019 is het Gecombineerde Leefstijl Interventieprogramma (GLI) opgenomen in de basisverzekering. Dit is een extra middel dat ingezet kan worden in de strijd tegen overgewicht en obesitas. De huisarts kan jou doorverwijzen als je een (matig) verhoogd gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico loopt. Je krijgt dan gedurende 24 maanden advies en begeleiding bij voeding, beweging en gedrag. 


Zorgverlener vinden

In de UnitedConsumers Zorgzoeker vind je alle zorgverleners bij jou in de buurt.

> Vind een zorgverlener

 

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij je past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 

Meer vergoedingen

Gewichtsconsulent
Overgewicht
GLI

 

 

Terug naar alle vergoedingen