Contact
Mijn UnitedConsumers

Vergoeding tandarts

Vanuit de UnitedConsumers door VGZ zorgverzekeringen kun je een tandarts vergoeding krijgen. Bekijk hieronder uit welke zorgverzekeringen je een tandarts vergoeding krijgt.

 

Vergoeding tandarts


Tandarts vergoeding

Voor een gezond gebit breng je regelmatig een bezoekje aan de tandarts. Bijvoorbeeld voor een periodieke controle, foto's of een specifieke behandeling. Zodra je 18 jaar bent, kom je niet meer in aanmerking voor een tandarts vergoeding voor reguliere tandzorg vanuit jouw basisverzekering. Je kunt dan een tandarts vergoeding krijgen vanuit een tandartsverzekering. Bekijk hier hoe het zit met de tandarts vergoeding.


Eigen risico tandarts

Het eigen risico geldt enkel voor zorg uit de basisverzekering. Indien je geen tandarts vergoeding uit de basisverzekering krijgt, kun je voor een vergoeding van de tandarts kiezen voor een tandartsverzekering. De tandartsverzekering is een aanvullende verzekering. Hier geldt geen eigen risico.


Vergoeding tandarts na ongeval

Als je een ongeval hebt gehad, kan jouw gebit flink beschadigd zijn. Je kunt hiervoor een tandongevallenverzekering voor afsluiten. Bij ons ben je gratis beter verzekerd. Je krijgt namelijk een gratis tandongevallenverzekering bij jouw aanvullende (tandarts)verzekering. Bereken hier direct je premie.


Zorgverlener vinden

In de UnitedConsumers Zorgzoeker vind je alle zorgverleners bij jou in de buurt.

> Vind een zorgverlener

 

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij je past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 

Meer vergoedingen

Tandarts kinderen
Mondhygiënist
Orthodontie

 

 

Terug naar alle vergoedingen