Goedkope zorgverzekering 2022

Uw geboortedatum:

Vergoeding tandarts

Vanuit de UnitedConsumers door VGZ zorgverzekeringen kunt u een tandarts vergoeding krijgen. Bekijk hieronder uit welke zorgverzekeringen u een tandarts vergoeding krijgt.

 

Vergoeding tandarts

Tandarts vergoeding

Voor een gezond gebit brengt u regelmatig een bezoekje aan de tandarts. Zodra u 18 jaar bent, komt u niet meer in aanmerking voor een tandarts vergoeding voor reguliere tandzorg vanuit uw basisverzekering. U kunt dan een tandarts vergoeding krijgen vanuit een tandartsverzekering. Bekijk hier hoe het zit met de tandarts vergoeding. 

Zelfs de beste zorgverzekering
kan goedkoper

Met een zorgverzekering van UnitedConsumers bespaart u maandelijks op uw vaste lasten. Dat wilt u toch ook? Vul uw geboortedatum in en ontdek direct de nieuwe premie van uw zorgverzekering in 2022!

Zorgverzekering afsluiten


Uw geboortedatum:
   

Eigen risico tandarts

Het eigen risico geldt enkel voor zorg uit de basisverzekering. Indien u geen tandarts vergoeding uit de basisverzekering krijgt, kunt u voor een vergoeding van de tandarts kiezen voor een tandartsverzekering. De tandartsverzekering is een aanvullende verzekering. Hier geldt geen eigen risico.

Vergoeding tandarts na ongeval

Als u een ongeval heeft gehad, kan uw gebit flink beschadigd zijn. U kunt hiervoor een tandongevallenverzekering voor afsluiten. Bij ons bent u gratis beter verzekerd. U krijgt namelijk een gratis tandongevallenverzekering bij uw aanvullende (tandarts)verzekering. Bereken hier direct uw premie.


Zorgverlener vinden

Zorgverlener vinden

In de UC Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Wel zo fijn!

> Vind een zorgverlener

 

UnitedConsumers zorgverzekering door VGZ

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij u past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 

Alle vergoedingen

Meer vergoedingen

Tandarts kinderen
Mondhygiënist
Orthodontie

 

Terug naar boven