UnitedConsumers
Achtergrond

Ooglidcorrectie vergoeding

Wordt een ooglidcorrectie vergoed door je zorgverzekering? In sommige gevallen wel. Wij leggen je op deze pagina uit wanneer je recht hebt op een vergoeding voor een ooglidcorrectie. Meestal wordt een ooglidcorrectie alleen in speciale gevallen uit de zorgverzekering vergoed. Kies je basis- en aanvullende verzekering en zie direct voor welke vergoedingen je in aanmerking komt.

Vergoeding ooglidcorrectie

Wanneer krijg ik een ooglidcorrectie vergoed?

Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt een ooglidcorrectie vergoed vanuit de basisverzekering. Hiervoor heb je sowieso een medische indicatie nodig. Je kunt een medische indicatie krijgen van je huisarts of medisch specialist in bepaalde gevallen.

In alle gevallen moet er voor een vergoeding uit je zorgverzekering sprake zijn van een ernstige vorm van zichtbeperking of een medische aandoening of afwijking. Je bespreekt met je huisarts of dit in jouw situatie het geval is.

Wanneer krijg ik een ooglidcorrectie vergoed uit de aanvullende verzekering?

De voorwaarden om een ooglidcorrectie vergoed te krijgen uit een aanvullende verzekering zijn vaak wat minder streng. Toch moet je ook bij vergoeding uit een aanvullende verzekering aan bepaalde voorwaarden voldoen.

De voorwaarden om een ooglidcorrectie vergoed te krijgen uit je zorgverzekering check je hierboven.

Zorgverlener vinden

In de UnitedConsumers Zorgzoeker vind je alle zorgverleners bij jou in de buurt.

Vind een zorgverlener

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij je past.

Bekijk zorgverzekeringen
Terug naar alle vergoedingen
Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies