VGZ Ruime Keuze: de VGZ naturapolis verzekering

De VGZ Ruime Keuze naturapolis is een uitgebreide basisverzekering van VGZ. Op deze pagina leggen wij u alles uit over de VGZ Ruime Keuze basisverzekering.


Met VGZ Ruime Keuze heeft u een ruime keuze in zorgverleners. Een ideale basisverzekering voor iedereen die vrije keuze niet belangrijk vindt.

vink U kunt terecht in alle reguliere ziekenhuizen.

vink U krijgt 100% vergoed bij gecontracteerde zorgverleners

vink U krijgt 80% vergoed van het gemiddeld gecontracteerde tarief bij niet-gecontracteerde zorgverleners.

Alle vergoedingen

button-zorgverzekeringskaart

UC door VGZ

sterstersterster

VGZ Ruime Keuze

€ 113,95 per maand

Naturapolis

Kies dit pakket


Wat is VGZ Ruime Keuze?

VGZ Ruime Keuze is een naturapolis. Dat is een zorgverzekering waar de zorgverzekeraar direct de zorgkosten voor u betaalt. U hoeft dus nooit iets voor te schieten. Met de VGZ Ruime Keuze kunt u daarnaast bij alle ziekenhuizen en zorgverleners terecht waar VGZ een contract mee heeft afgesloten.

VGZ Ruime Keuze met 5% korting

Sluit u VGZ Ruime Keuze af via UnitedConsumers? Dan krijgt u de maximale korting van 5% op uw VGZ basisverzekering bij UnitedConsumers. Zo bent u verzekerd van de beste zorg, tegen een aantrekkelijke premie. Met de korting van UC betaalt u slechts € 113,95 voor de VGZ Ruime Keuze naturapolis.

Goed aanvullend verzekerd met UnitedConsumers

De VGZ Ruime Keuze basisverzekering vergoedt de belangrijkste zorg, zoals: huisartsenzorg, medicijnen en ziekenhuiszorg. Heeft u naast de VGZ Ruime Keuze basisverzekering nog extra zorg nodig, zoals: fysiotherapie of extra tandzorg? Dan kunt u bij UnitedConsumers kiezen uit voordelige aanvullende verzekeringen. Er is altijd een aanvullende verzekering die aansluit op uw persoonlijke situatie. Bovendien krijgt u op elke aanvullende verzekering 15% korting en een gratis tandongevallenverzekering.


5%
tandongevallenverzekering
15%

Van korting naar bespaartegoed

Sluit u uw VGZ Ruime Keuze basisverzekering bij UnitedConsumers af? Dan krijgt u altijd de maximale korting van 5% op uw basisverzekering. Kiest u daarnaast ook voor een aanvullende verzekering of tandartsverzekering van UnitedConsumers? Dan krijgt u 15% korting op uw gekozen aanvullende verzekering of tandartsverzekering.

Bij elke aanvullende verzekering krijgt u ook nog een gratis tandongevallenverzekering. De unieke korting van UnitedConsumers wordt maandelijks bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Basisverzekering vergelijken

Hoewel de basisverzekering bepaald wordt door de overheid en dus overal hetzelfde is, kan de vorm van de basisverzekering verschillen. Zo kennen we de budgetpolisnaturapolis en restitutiepolis. VGZ biedt naast de VGZ Ruime Keuze naturapolis, ook een restitutiepolis aan: de VGZ Eigen Keuze. Liever een budgetpolis? Kies dan voor de zorgverzekering van Bewuzt.

VGZ Ruime Keuze kiezen

Wij vinden het belangrijk dat u een zorgverzekering afsluit die goed bij u en uw zorgbehoeften past. Is VGZ Ruime Keuze de juiste basisverzekering voor uw persoonlijke situatie? U sluit deze VGZ Ruime Keuze basisverzekering gemakkelijk af bij UnitedConsumers.

VGZ Ruime Keuze afsluiten

VGZ UC logo

Veelgestelde vragen over VGZ Ruime Keuze

VGZ Ruime Keuze is een naturapolis. Dat is een zorgverzekering waar de zorgverzekeraar direct de zorgkosten voor u betaalt. U hoeft dus nooit iets voor te schieten. Met de VGZ Ruime Keuze kunt u daarnaast bij alle ziekenhuizen en zorgverleners terecht waar VGZ een contract mee heeft afgesloten.

Heel simpel! Sluit u VGZ Ruime Keuze af via UnitedConsumers? Dan krijgt u de maximale korting van 5% op uw VGZ basisverzekering. Zo bent u verzekerd van de beste zorg, tegen een aantrekkelijke premie. Met de korting van UC betaalt u slechts € 113,95 voor de VGZ Ruime Keuze naturapolis.

De naturapolis, of naturaverzekering, verzekert u van zorg in natura. Dit is dan ook de letterlijke betekenis van 'naturapolis'. Dat betekent dat uw zorgkosten direct worden betaald door uw zorgverzekeraar. Dit geldt echter wel alleen voor zorgkosten van zorgverleners waar uw verzekeraar een contract mee heeft afgesloten. En alleen voor kosten die vanuit de basisverzekering worden vergoed.