De zorgverzekering voor uw kind wijzigen

Wordt uw kind binnenkort 18 jaar, dan heeft hij of zij een eigen goedkope zorgverzekering nodig. U kunt ervoor kiezen om een aparte polis voor uw kind af te sluiten, of u laat uw kind bij u op de polis staan. In beide gevallen ontvangt uw kind de korting van UnitedConsumers.

Geef de wijzigingen binnen 30 dagen na de achttiende verjaardag van uw kind door. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 040 255 81 11 of stuur een e-mail naar zorg@unitedconsumers.com.

Wij bellen u gratis terug

Welke zorgverzekering past het beste bij mijn kind?
Een zorgverzekering samenstellen voor uw kind is een hele klus. Graag helpen wij u hierbij. Via onze handige pakketvergelijker kunt u eenvoudig onze verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem contact op met één van onze zorgadviseurs of laat u gratis terugbellen.

Wie gaat de zorgpremie betalen?
Wanneer uw kind bij u op de polis blijft staan, bent u verantwoordelijk voor de premiebetalingen. Wilt u dat uw kind zelf de premie gaat betalen? Dan zorgen wij ervoor dat uw kind op een eigen polis wordt verzekerd. Hiervoor ontvangen wij graag zijn of haar e-mailadres, IBAN (rekeningnummer) en het gewenste pakket. Wij regelen de rest voor u! Dat is wat we doen.

Is er recht op zorgtoeslag?
Afhankelijk van het inkomen kan uw zoon of dochter recht hebben op zorgtoeslag. De zorgtoeslag kan oplopen tot € 99,00 maand. In combinatie met de VGZ Ruime keuze basisverzekering betaalt u dan nog maar € 9,85 per maand voor de zorgverzekering en met de Bewuzt zorgverzekering slechts 6,95! Om de toeslag te berekenen en aan te vragen kunt u kijken op de website www.toeslagen.nl.

Lees meer:

Alles over zorgverzekeringen