VGZ Zorgverzekering voor € 108,85 per maand

Uw VGZ zorgverzekering sluit u af via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Met de VGZ zorgverzekering kunnen wij onze deelnemers een goede zorgverzekering bieden. En dat voor een zeer betaalbare premie waar u 10% extra korting op krijgt.

VGZ Zorgverzekering afsluiten

Uw VGZ zorgverzekering is het goedkoopst via UnitedConsumers. U betaalt namelijk maar € 108,85 per maand voor de naturapolis van VGZ. Sluit uw VGZ basisverzekering dus af via onze collectieve zorgverzekering, dan bent u klant bij twee bedrijven. Zo heeft u een kwalitatieve VGZ zorgverzekering met dubbel zo veel service van UC.

VGZ Basisverzekering

De basisverzekering is in Nederland verplicht. Zo bent u verzekerd voor bijvoorbeeld huisartsenzorg, ziekenhuiszorg, spoedeisende hulp en medicijnen. Met de VGZ Ruime Keuze heeft u een goedkope zorgverzekering en een ruime keuze in zorgverleners. VGZ heeft namelijk een contract met de meeste reguliere zorgaanbieders. Liever volledig vrije zorgkeuze? Dan kunt u kiezen voor de VGZ Eigen Keuze basisverzekering.

VGZ Aanvullende verzekeringen

Voor zorg die niet uit de basisverzekering vergoed wordt, kunt u een aanvullende verzekering van VGZ afsluiten. Voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of een bril. Bij VGZ kunt u kiezen uit drie verschillende aanvullende verzekeringen.

VGZ Aanvullend Goed is een voordelige optie als u weinig zorg nodig heeft, maar toch graag extra verzekerd wilt zijn. De VGZ Aanvullend Beter verzekering is de meest gekozen aanvullende verzekering vanwege de vele vergoedingen tegen een voordelige premie. Wilt u graag maximaal gebruik maken van extra vergoedingen, dan kunt u kiezen voor VGZ Aanvullend Best.

VGZ Polis en premie berekenen

Bij UnitedConsumers vinden wij het belangrijk dat u een VGZ polis afsluit die bij u past. Wij helpen u daarom graag met het kiezen van de juiste VGZ basisverzekering en aanvullende pakketten. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan wij u graag te woord en helpen u met het kiezen van een passende zorgverzekering van VGZ.

Wij bellen u gratis terug

VGZ Gecontracteerde Zorgaanbieders

VGZ vindt dat zorg kwalitatief en betaalbaar hoort te zijn. Daarom sluit VGZ met zo veel mogelijk zorgaanbieders een contract af. Zo houden ze de beste zorg toegankelijk voor iedereen.

Wanneer u kiest voor de VGZ Ruime Keuze basisverzekering heeft u een uitgebreid aanbod in gecontracteerde zorgverleners. Zo zijn alle huisartsen, apotheken en reguliere ziekenhuizen met een spoedeisende hulp altijd gecontracteerd. Gaat u naar een zorgverlener zonder contract, dan krijgt u alsnog 80% van het gemiddeld gecontracteerd tarief vergoed.

Wanneer u liever volledig vrije keuze in zorgaanbieders wilt, dan is er de VGZ Eigen Keuze verzekering. Hierbij krijgt u ook bij ongecontracteerde zorg maximaal 100% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief.

Moet ik met vragen over mijn zorgverzekering bij UC zijn of bij VGZ?

Vragen over uw VGZ zorgverzekering? Hulp nodig bij het kiezen van uw aanvullende verzekeringen voor komend jaar? Met bijna alle vragen kunt u zowel bij UC als VGZ terecht. Door de privacywetgeving kan UnitedConsumers, u niet met alle inhoudelijke vragen over uw VGZ zorgverzekering helpen. Onze medewerkers zullen uiteraard altijd wel met u meedenken en u verder helpen!