Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Zorgverzekering VGZ van UnitedConsumers

VGZ is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Met een VGZ zorgverzekering bent u dus altijd uitstekend verzekerd. Daarom werken UnitedConsumers en VGZ samen en bieden zij voordelige zorgverzekeringen aan die afgestemd zijn op uw zorgwensen.

UC door VGZ zorgverzekering

 • De hoogste korting op uw VGZ verzekering.
   
 • Met een VGZ zorgverzekering krijgt u altijd uitstekende zorg.
   
 • Profiteer van de prijswinnende klantenservice van UnitedConsumers.
   

UC door VGZ

UC door VGZ zorgverzekering afsluiten
Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,3!

stersterstersterster kwart

"Wij zijn al 50 jaar verzekerd bij VGZ. En ruim 8 jaar via UnitedConsumers."

Albert

 

sterstersterdriekwart

"Ik ben de afgelopen jaren zeer tevreden geweest dus blijf ik bij UnitedConsumers."

P. van Maurik 

 

10 stersterstersterdriekwart

"Het sparen is heel fijn! Al diverse familieleden op de hoogte gebracht van de service."

M. Ybeles Smit


 

VGZ zorgverzekering vergoedingen

De inhoud van de basis zorgverzekering wordt jaarlijks door de overheid samengesteld. De inhoud van het basispakket kan dus ook jaarlijks veranderen. In 2021 worden de volgende zorgkosten vergoed vanuit de basis VGZ verzekering: 

UnitedConsumers door VGZ zorgaanbieders

Wij vinden dat zorg binnen handbereik moet zijn. Met de UnitedConsumers door VGZ zorgverzekering weet u zeker dat er altijd een gecontracteerde zorgverlener bij u in de buurt is. 

Bent u benieuwd naar de gecontracteerde zorgverleners van VGZ bij u in de buurt? U vindt deze gemakkelijk in de UC ZorgZoeker. 

afbeelding

Vind een zorgverlener


 

Zorgkosten van uw VGZ verzekering declareren

Al uw zorgkosten binnen handbereik: dat kan met de UC Zorg App. Dankzij de UC Zorg App kunt u eenvoudig declareren, uw eigen risico inzien en heeft u uw zorgpas (EHIC) altijd bij de hand.

Bovendien logt u gemakkelijk in met uw pincode of vingerafdruk. Wel zo veilig!

UC Zorg App-sfeer

Naar de UC Zorg App


UnitedConsumers door VGZ collectief

Maandelijks bespaart u op uw vaste lasten met een UnitedConsumers door VGZ zorgverzekering. Al uw korting wordt automatisch bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. En de korting? Die kunt u uit laten betalen wanneer u dat wilt!

tand

Zo werkt de korting


 

Zorgverzekering VGZ via UnitedConsumers afsluiten

Met een collectieve zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ weet u dat u overal terecht kunt en altijd verzekerd bent van goede zorg. Bovendien krijgt u altijd de hoogste korting op uw nieuwe VGZ zorgverzekering! Kiest u voor een naturapolis van UnitedConsumers door VGZ? Dan heeft u een ruime keuze in zorgverleners. Liever volledig vrije zorgkeuze? Dan is een restitutiepolis een uitstekende keuze!

UC Basis Keuze

Naturapolis van UnitedConsumers door VGZ
USP's


vink 
VGZ zorgverzekering met ruime keuze in zorgverleners

vink 
vergoed bij zorgverleners zonder contract

 

€ 114,85 per maand
 

Kies basisverzekering

 

UC Ruime Keuze

Naturapolis van UnitedConsumers door VGZ
USP's


vink 
VGZ zorgverzekering met ruime keuze in zorgverleners


vink 
vergoed bij zorgverleners zonder contract
 

€ 118,23 per maand
 

Kies basisverzekering

 

UC Eigen Keuze

VGZ zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ
USP's


vink 
Basispakket met eigen keuze in zorgverleners


vink 
vergoed bij zorgverleners zonder contract
 

€ 125,59 per maand
 

Kies basisverzekering


Uw basis zorgverzekering van VGZ uitbreiden

Een basisverzekering breidt u voor extra vergoedingen uit met een aanvullende verzekering of tandartsverzekering. Kinderen tot 18 jaar zijn automatisch en kosteloos meeverzekerd op de basisverzekering, aanvullende verzekering en tandartsverzekering van de best verzekerde ouder of voogd. 

zorgkoffer

VGZ basis zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering

Met een aanvullende verzekering bent u verzekerd tegen zorgkosten die niet door de basisverzekering vergoed worden. Denk aan een aanvullende verzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve zorg en brillen of lenzen. U heeft al een aanvullende verzekering vanaf € 6,48 per maand.

tandartsverzekering

VGZ basis zorgverzekering uitbreiden met een tandartsverzekering

Brengt u regelmatig een bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste en heeft u extra tandzorg nodig? Dan is een aanvullende tandartsverzekering een interessante optie. Zo komt u niet voor onverwachts hoge tandartskosten te staan. Wel zo fijn! U heeft al een tandartsverzekering vanaf € 13,38 per maand.


Veelgestelde vragen over UnitedConsumers door VGZ

Ja, de zorgverzekeringen van UnitedConsumers en VGZ zijn hetzelfde, maar via UnitedConsumers ontvangt u de hoogste korting op uw nieuwe zorgverzekering. Met een zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ bent u dus verzekerd van een betrouwbare zorgverzekering, tegen de beste premie!

U bent via UnitedConsumers bij VGZ verzekerd, dus kunt u voor de meeste vragen gewoon bij ons terecht. Wij helpen u graag!

Contact opnemen met VGZ

Er zijn een aantal vragen die u beter direct bij de verzekeraar kunt stellen. Bij welke vragen neem ik rechtstreeks contact met VGZ op?

 • Declaraties
 • Premie betalingen
 • Kraamzorg aanvragen
 • Wachtlijstbemiddeling
 • Aanvragen van een machtiging

Twijfelt u? Bel ons gerust, we denken graag met u mee!

Met een UnitedConsumers door VGZ zorgverzekering kunt bij elke zorgverlener terecht, maar toch is het verstandig om te controleren of de zorgverlener van uw keuze een contract heeft met VGZ.

Wanneer de zorgverlener een contract heeft met VGZ, dan worden uw kosten altijd 100% vergoed. Heeft de zorgverlener geen contract met VGZ? Dan worden de kosten - afhankelijk van uw polis - niet altijd volledig vergoed.

In de Zorgzoeker vindt u alle gecontracteerde zorgverleners. Door te kiezen voor een gecontracteerde zorgverlener voorkomt u dat u moet bijbetalen. Goed om te weten: er is altijd een gecontracteerde zorgverlener in de buurt. Wel zo fijn!

Vind een zorgverlener

Het verschil tussen de UnitedConsumers door VGZ basisverzekeringen zit met name in de keuzevrijheid die u heeft in zorgverleners met contract en de vergoeding die u krijgt wanneer u naar een zorgverlener zonder contract gaat. 

Ik heb een andere vraag


Kunnen wij u helpen?

Vindt u het kiezen van de beste UnitedConsumers door VGZ zorgverzekering lastig en kunt u wel advies gebruiken? Dan staan onze zorgadviseurs klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze die past bij uw situatie.

service

Neem contact met ons op

Terug naar boven