Contact
Mijn UnitedConsumers

WA beperkt casco

Wilt u een goedkope WA beperkt casco verzekering afsluiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons kiest u al voor een beperkt casco verzekering vanaf € 14,- per maand.

Wij vergelijken maandelijks de beste en goedkoopste WA beperkt casco verzekeringen voor u. Bovendien krijgt u altijd korting op uw WA beperkt casco verzekering. Bespaar tot wel € 175,00 per jaar!

Bereken mijn premie

wa beperkt casco verzekering 

Wat is beperkt casco?

WA beperkt casco is eigenlijk een aanvulling op de verplichte WA verzekering. Daarom wordt het ook wel de WA plus verzekering genoemd. De WA beperkt casco autoverzekering biedt een uitgebreidere dekking dan de WA verzekering, maar het is nog net niet zo compleet als all risk (WA casco). Beperkt casco zit er dus lekker tussenin.


 

Dekking WA beperkt casco

Met WA beperkt casco wordt schade die u met uw auto veroorzaakt aan een ander (net als de WA verzekering) vergoed door de verzekeraar. Daarnaast krijgt u met de beperkt casco verzekering ook enkele schades aan uw eigen auto vergoed. Hieronder ziet u de dekking van de WA beperkt casco autoverzekering:

  • Botsing met loslopende dieren of vogels.
  • Schade aan andere auto's, passagiers en weggebruikers.
  • Natuurrampen (storm e.d.), ruitschade, diefstal en joyriding.
  • Brand, ontploffing, zelfontbranding, kortsluiting en blikseminslag.

 

WA beperkt casco vergelijken

Wij vergelijken maandelijks de beste en goedkoopste WA beperkt casco verzekeringen voor u. Vervolgens ziet u in één overzicht wat de beste en meest voordelige keuze is voor u. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Stap 1: Vul uw kenteken in.
Stap 2: Vul uw gegevens en schadevrije jaren in.
Stap 3: Kies als dekking voor WA beperkt casco.
Stap 4: Vergelijk de beste en goedkoopste beperkt casco verzekeringen.
Stap 5: Sluit uw WA beperkt casco verzekering af en bespaar op uw vaste lasten!

> Start vergelijking


WA beperkt casco via UnitedConsumers
 

  • Maandelijks besparen op uw beperkt casco verzekering.
  • Vergelijk verschillende beperkt casco verzekeringen met elkaar.
  • Gratis UC Pluspakket met: verhaalservice, jaarlijkse premie-check en een UC tankkaart.

 

Daarom unitedconsumers

Bereken mijn premie


Regeling Directe Schadeafhandeling

De bedrijfsregeling Directe Schadeafhandeling (DSA) zorgt ervoor dat u met een WA of WA beperkt casco verzekering schade - waarvoor de tegenpartij aansprakelijk is - bij uw eigen verzekeraar kunt melden en kunt laten repareren. Vervolgens zal uw verzekeraar de schade verhalen op de tegenpartij. Het doel van de regeling is tijdsbesparing, maar het allerbelangrijkste is dat u als klant centraal staat. Lees hier meer over de Directe Schadeafhandeling.


WA beperkt casco afsluiten

Met de WA beperkt casco autoverzekering bent u verzekerd voor schade aan anderen en bepaalde schades aan uw eigen auto. Een beperkt casco verzekering afsluiten is in de volgende gevallen een interessante keuze:

  • Uw auto is tussen de 5 en 10 jaar oud.
  • U verzekerd wilt zijn voor ruitschade en diefstal.
  • Uw auto heeft een dagwaarde tussen de € 2.000,- en € 10.000,-.

Check de leeftijd en dagwaarde van uw auto

Met onze gratis kentekencheck ziet u in één oogopslag alle belangrijke en technische gegevens over uw auto.

Denk bijvoorbeeld aan de leeftijd van de auto en de dagwaarde. Zo wordt het kiezen van de juiste dekking van uw autoverzekering een stuk makkelijker!

Gratis kentekencheck


Kenteken:
NL

Alternatieven WA plus verzekering

Biedt de WA beperkt casco onvoldoende dekking voor uw auto? Bekijk dan eens de dekking van de WA casco (all risk) autoverzekering. Met deze dekking bent u uitgebreider verzekerd tegen schade. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vindt u de beperkt casco dekking juist te uitgebreid? Dan biedt de WA verzekering een meer passende dekking voor u. 


Veelgestelde vragen over de beperkt casco verzekering

Ja, u kunt de beperkt casco verzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. Kies bijvoorbeeld voor een schadeverzekering inzittenden of een rechtsbijstandverzekering voor extra zekerheid. Bekijk hier de mogelijkheden.

Met de WA beperkt casco verzekering wordt er in bijna alle gevallen een eigen risico in rekening gebracht voor schade aan de eigen auto. Als u gebruikmaakt van herstelbedrijven die zijn aangesloten bij uw verzekeraar wordt het eigen risico vaak verlaagd - of betaalt u zelfs geen eigen risico. Hoe dit precies zit, verschilt per verzekeraar. Controleer daarom altijd uw polisvoorwaarden.

Wanneer u kiest voor de WA beperkt casco verzekering, worden schades die u zelf toebrengt aan de auto niet gedekt. Denk hierbij aan een kras door uw sleutels of een deuk doordat u tegen een paaltje aan bent gereden. Ook als uw auto niet op slot zat, of de sleutels nog in uw auto zaten, krijgt u geen vergoeding bij schade (of diefstal). Daarnaast wordt bij iedere dekking alcohol- of drugsmisbruik uitgesloten.

> Ik heb een andere vraag


Wij staan voor u klaar

boogje

Heeft u een vraag, opmerking of advies nodig? Onze medewerkers helpen u graag!

Unitedconsumers