Vergelijk hier uw autoverzekering

UnitedConsumers: uw betrouwbare tussenpersoon

UnitedConsumers komt op voor uw belangen en is uw tussenpersoon voor de autoverzekeraar. Met al uw vragen en opmerkingen kunt u bij ons terecht. Wilt u schade melden? Dat kunt u eenvoudig aan ons doorgeven, wij zorgen ervoor dat u weer snel op weg bent.

Bel ons gerust met uw vragen en opmerkingen. U krijgt meteen iemand aan de lijn. U kunt ons ook e-mailen. Uw e-mail wordt binnen één werkdag beantwoord. Zo doen we dat.

Autoverzekering wijzigen

U kunt uw autoverzekering eenvoudig wijzigen bij UnitedConsumers. Heeft u een andere auto gekocht of wilt u de dekking van uw autoverzekering wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. In een persoonlijk adviesgesprek zorgen wij ervoor dat uw auto goed, voordelig en naar wens verzekerd blijft.

Schade melden

Heeft u een aanrijding gehad en wilt u schade melden? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om u te helpen.

Telefoon: 040 235 05 60 (keuze 3),
maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 21.00 uur
zaterdag 9.00 - 17.00 uur
E-mail: auto@unitedconsumers.com

Schadeformulier

Om de afhandeling van uw schade zo snel mogelijk te verwerken is het belangrijk dat u na de aanrijding meteen het Europees Schadeformulier invult en naar ons opstuurt. Heeft u een eenzijdige aanrijding gehad, bijvoorbeeld door tegen een paaltje te rijden, dan vult alleen u het schadeformulier in. Ook als u ontdekt dat u schade heeft aan uw auto die niet door u is veroorzaakt, vult u het formulier in.

Zijn er meerdere partijen betrokken bij de aanrijding, zorg er dan voor dat in ieder geval de direct betrokken partij samen met u het schadeformulier invult.

Het schadeformulier stuurt u vervolgens naar:

UnitedConsumers B.V.
T.a.v. Afdeling Schade
Luchthavenweg 20
5657 EB Eindhoven

Klachteninstituut Financiële Diensten

Wij doen altijd ons best om u zich thuis te laten voelen als deelnemer van UnitedConsumers. Mocht er toch iets gebeuren waar u niet tevreden over bent, laat ons dit dan alstublieft weten en meld uw klacht.

Bent u ondanks onze inspanningen niet tevreden gesteld, dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht bij het Klachteninstituut Financiële Diensten (KiFid) kenbaar te maken.