Autoverzekering Limburg

Een autoverzekering afsluiten kan tegenwoordig gemakkelijk en snel online. U kunt eenvoudig uw premie berekenen door eerst autoverzekeringen te vergelijken en vervolgens de gewenste verzekering te kiezen.

Autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u eenvoudig autoverzekeringen vergelijken. U vult simpelweg uw kenteken en enkele persoonlijke gegevens zoals uw postcode in, en wij doen de rest.

Gratis Premie-Check >>

Automatisch worden de gegevens van uw auto bij de RDW opgevraagd. Aan de hand daarvan berekenen we welke autoverzekeringen voor u het meest geschikt zijn. We tonen aan u een WA, een WA + beperkt casco en een WA + casco verzekering. De keuze is vervolgens aan u; welke dekking vindt u het belangrijkst?

UnitedConsumers autoverzekering afsluiten

Een autoverzekering van UnitedConsumers levert u veel voordelen op. U profiteert van de snelle en vriendelijke service terwijl wij voor u de zaken afhandelen met de autoverzekeraar. Daarbij krijgt u ook nog eens 5% extra groepskorting op de premie van uw goedkope autoverzekering. Zo betaalt u nooit te veel.

De hoogte van uw premie is afhankelijk van verschillende factoren. Zo houdt de autoverzekering rekening met de woonplaats van de verzekeringnemer.

Extra korting op uw autoverzekering

Bij UnitedConcusmers krijgt u ook nog eens 5% extra korting op de premie van uw autoverzekering. Deze korting wordt niet direct verrekend op uw factuur, maar spaart u op in uw persoonlijke tegoed. Dit kunt u inzien door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Het tegoed kunt u op ieder gewenst moment uit laten keren op uw bankrekening.

Een autoverzekering afsluiten in:

Autoverzekering Amsterdam
Autoverzekering Den Haag
Autoverzekering Deventer
Autoverzekering Drenthe
Autoverzekering Eindhoven
Autoverzekering Emmen
Autoverzekering Enschede
Autoverzekering Flevoland
Autoverzekering Friesland
Autoverzekering Gelderland
Autoverzekering Groningen
Autoverzekering Leeuwarden
Autoverzekering Maastricht
Autoverzekering Middelburg
Autoverzekering Nijmegen
Autoverzekering Noord-Brabant
Autoverzekering Noord-Holland
Autoverzekering Overijssel
Autoverzekering Rotterdam
Autoverzekering Utrecht
Autoverzekering Zeeland
Autoverzekering Zuid-Holland
Autoverzekering Zwolle
 

 

Alles over autoverzekeringen >>