Premie autoverzekering afhankelijk van woonplaats

De hoogte van uw autoverzekering is afhankelijk van verschillende factoren. De woonplaats, het automerk en gegevens van de regelmatige bestuurder bepalen de hoogte van de autoverzekering voor de verzekeringnemer. Dit komt omdat er statistisch gezien in de ene woonplaats meer ongelukken gebeuren dan in de andere woonplaats. Zo bent u in Amsterdam gemiddeld € 20,- duurder uit dan in Heerenveen.

Risico op schade en diefstal

In 1982 zijn autoverzekeraars begonnen met het inschatten van risico’s per woonplaats en zelfs postcodegebieden. De buurman om de hoek kan een lagere premie betalen dan u, als er statistisch gezien in zijn postcodegebied minder ongevallen of diefstallen plaatsvinden dan in uw postcodegebied. Een cascodekking kan in uw geval dan aanzienlijk hoger uitvallen.

Autoverzekeringen vergelijken

Bent u benieuwd wat een autoverzekering in uw woonplaats kost? U kunt dit eenvoudig controleren door autoverzekeringen te vergelijken met de Premie-Check van UnitedConsumers.

Gratis Premie-Check >>

Autoverzekering afsluiten

Uw premie berekenen en een autoverzekering afsluiten kan eenvoudig bij UnitedConsumers. Met de Premie-Check kunt u online autoverzekeringen vergelijken. Wij tonen de goedkoopste WA, WA + beperkt casco en WA casco autoverzekeringen aan u. Kies de polis die het beste bij u past en ga meteen over tot het afsluiten van uw autoverzekering. Zonder ingewikkeld papierwerk, want het kan gewoon online. Houd uw autopapieren bij de hand om alle gegevens juist in te vullen.

Autoverzekering UnitedConsumers

Een autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers kan u veel voordeel opleveren. U kunt bij ons verzekeringen vergelijken, eenvoudig online afsluiten en profiteren van een lage premie. En daar bovenop ontvangt u nog eens 5% extra groepskorting op uw autoverzekering.

UnitedConsumers is een consumentencollectief met meer dan 500.000 leden en kan hierdoor groot inkopen. De korting die u ontvangt, spaart u automatisch op in uw persoonlijke UnitedConsumers account. Uw korting kan oplopen tot wel € 100,00 per jaar, afhankelijk van de autoverzekering die u kiest. Het spaartegoed laat u uitkeren wanneer u dat wilt, wij storten het direct op uw bankrekening.

Een autoverzekering afsluiten in

Autoverzekering Amsterdam
Autoverzekering Breda
Autoverzekering Den Haag
Autoverzekering Deventer
Autoverzekering Drenthe
Autoverzekering Eindhoven
Autoverzekering Emmen
Autoverzekering Enschede
Autoverzekering Flevoland
Autoverzekering Friesland
Autoverzekering Gelderland
Autoverzekering Groningen
Autoverzekering Leeuwarden
Autoverzekering Limburg
Autoverzekering Maastricht
Autoverzekering Middelburg
Autoverzekering Nijmegen
Autoverzekering Noord-Brabant
Autoverzekering Noord-Holland
Autoverzekering Overijssel
Autoverzekering Rotterdam
Autoverzekering Tilburg
Autoverzekering Utrecht
Autoverzekering Zeeland
Autoverzekering Zuid-Holland
Autoverzekering Zwolle


Alles over autoverzekeringen >>