Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Zorgverzekering vergelijken: hoe vergelijk ik mijn zorgverzekering?

Uw zorgverzekering vergelijken is voordelig, want zo ziet u direct of uw huidige zorgverzekering goedkoper kan. En dat is wel zo fijn. Zo houdt u namelijk meer over voor andere leuke dingen in uw leven. Hoe kunt u uw zorgverzekering vergelijken? Wij helpen u!

Zorgverzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken

Uw gezondheid is het allerbelangrijkste en daarom is jaarlijks uw zorgverzekering vergelijken verstandig. Kunt u wel wat hulp gebruiken? In onderstaande interactieve video maken we het u gemakkelijk en kunt u direct uw zorgverzekering vergelijken.

 

Uw zorgverzekering vergelijken: 3 tips

Het is altijd verstandig om uw zorgverzekering te vergelijken. U kunt immers maar één keer per jaar overstappen van zorgverzekering. Daarom wilt u de juiste keuze maken. Wij hebben 3 gouden tips voor u opgesteld die u helpen bij het vergelijken van uw zorgverzekering. 

Tip 1: keuzevrijheid bepalen

De basisverzekering vergoedt de belangrijkste zorg, zoals medicijnen, huisartsen- en ziekenhuiszorg. De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen gelijk en wordt jaarlijks bepaald door de overheid. U mag wel zelf bepalen hoeveel keuzevrijheid u wilt. Vindt u ruime keuzevrijheid in zorgverleners belangrijk? Dan is een naturapolis een geschikte optie. Heeft u liever volledige keuzevrijheid en wilt u bij elke zorgverlener terecht kunnen voor 100% vergoeding? Dan is een restitutiepolis een interessante keuze.

Tip 2: Bepaal of u aanvullende (tand)zorg u nodig heeft

Met een aanvullende verzekering of tandartsverzekering bent u verzekerd voor zorg die niet door de basisverzekering wordt vergoed. Heeft u zorg nodig zoals fysiotherapie, alternatieve zorg, een bril of lenzen? Dan is een aanvullende verzekering een interessante keuze. Verwacht u komend jaar (ook) tandzorg nodig te hebben? Dan is een tandartsverzekering een goede keuze voor u.

Tip 3: Zet uw zorgbehoeften op een rij

Zet vóór u begint met uw zorgverzekering te vergelijken uw zorgbehoeften op papier. Zo weet u precies voor welke zaken u verzekerd moet zijn en voor welke zaken niet. Vervolgens kunt u de juiste zorgverzekering kiezen die aansluit op uw zorgwensen. Wel zo fijn!


UC zorgverzekering vergelijken

Wilt u een uitstekende én goedkope zorgverzekering? Dan biedt UnitedConsumers in samenwerking met VGZ precies wat u zoekt. Op de basisverzekeringen van UnitedConsumers door VGZ krijgt u namelijk 5% korting. Wel zo voordelig. Hieronder kunt u de UC zorgverzekeringen vergelijken met elkaar.

UC Basis Keuze

Naturapolis
USP's


vink 
Basispakket met ruime keuze in zorgverleners

vink 
vergoed bij zorgverleners zonder contract

 

€ 114,85 per maand
 

Kies basisverzekering

 

UC Ruime Keuze

Naturapolis
USP's


vink 
Basispakket met ruime keuze in zorgverleners


vink 
vergoed bij zorgverleners zonder contract
 

€ 118,23 per maand
 

Kies basisverzekering

 

UC Eigen Keuze

Restitutiepolis
USP's


vink 
Basispakket met eigen keuze in zorgverleners


vink 
vergoed bij zorgverleners zonder contract
 

€ 125,59 per maand
 

Kies basisverzekering


Aanbevolen voor u


 

Blog homepage