Energie vergelijken

Energie vergelijken kan u helpen om een goedkoper energiecontract te vinden. U kunt uiteraard op uw energiekosten besparen door zuinig om te gaan met het gas- en stroomverbruik in uw woning. Maar daarnaast is het natuurlijk ook verstandig om te kiezen voor een voordelige energieleverancier. Als u kiest voor een energiecontract bij UnitedConsumers, bent u aanzienlijk voordeliger uit dan bij een andere energieleverancier.

UnitedConsumers is geen energievergelijker, maar wij houden wel de energieprijzen van de grote energieleveranciers in Nederland bij. Op basis hiervan bepalen wij onze prijs, die altijd 10% onder de gemiddelde prijs van deze leveranciers ligt. Zo weet u dat u altijd een goede prijs heeft!

Energie vergelijken met onze energievergelijker

Postcode
Huisnr.

Waarom energieprijzen vergelijken?

Het is altijd verstandig om de verschillende energieprijzen met elkaar te vergelijken. Dit geeft u een actueel beeld van de energietarieven in Nederland en of u niet teveel betaalt. Wilt u ook stoppen met teveel betalen en profiteren van onze korting op stroom en gas? U kunt zowel stroom vergelijken als gas vergelijken!

Stroom vergelijken

stroom ico
vink
Vul uw adresgegevens in
vinkBereken uw stroomverbruik
vinkOntvang 10% korting én een welkomstbonus

Bereken uw voordeel

 

Gas vergelijken

gas ico
vinkVul uw adresgegevens in
vinkBereken uw gasverbruik
vinkOntvang 10% korting én een welkomstbonus

Bereken uw voordeel

 

Energieleveranciers vergelijken

Uiteraard is het interessant om te zien of u inderdaad voordeliger uit bent bij UnitedConsumers. Door gebruik te maken van onze energievergelijker, kunt u eenvoudig en snel zien hoeveel u gaat betalen voor uw stroom en gas bij UC.

Hiervoor heeft u de adresgegevens van uw (nieuwe) woning nodig. Voor een goed beeld is het ook handig om gegevens over uw huidige energieverbruik bij de hand te hebben. Doorloop de stappen in onze energievergelijker in en u weet binnen enkele tellen hoeveel u kunt besparen op uw energiekosten. 

Energie vergelijken: welke contracten zijn er?

Als u energiecontracten gaat vergelijken, zijn er enkele zaken waar u rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat u let op de contractduur, deze is namelijk niet altijd hetzelfde. Wij bieden de volgende energiecontracten aan:


Energie vergelijken

vink icoBij ons bent u altijd verzekerd van 100% groene stroom én 10% korting

1 jaar vaste prijs
stroom en gas

energie ico


vink Weten waar u aan toe bent met een korte looptijd
vink € 20,00 welkomstbonus

Bereken maandbedrag 

 

3 jaar vaste prijs
stroom en gas

energie ico


vink Het voordeel van 3 jaar geen verrassingen
vink € 60,00 welkomstbonus

Bereken maandbedrag 

 

1 jaar variabele prijs
stroom en gas

energie ico


vink Variabele tarieven kunnen stijgen, maar ook dalen
vink € 20,00 welkomstbonus

Bereken maandbedrag 


Bij deze contracten horen verschillende energieprijzen. Hoe langer de looptijd van uw energiecontract is, hoe lager de energietarieven zijn. Let er bij het energie vergelijken dus goed op dat het om dezelfde soort contracten gaat. En kijk ook of het gaat om een vast of variabel tarief voor uw nieuwe energiecontract.

Duurzame energie vergelijken

Niet alle energie is hetzelfde. Zo is er een onderscheid tussen grijze stroom en groene stroom. De herkomst van de energie is ook belangrijk voor de energieprijs en iets dat u dus ook moet meenemen in uw energievergelijking. Bij UnitedConsumers bepalen we de prijzen van 100% windenergie altijd aan de hand van andere 100% windenergieprijzen. Zo weet u dat uw energievergelijking altijd eerlijk is.

Overstappen van energiecontract

Bent u klaar met energieleveranciers vergelijken en weet u nu dat u met een energiecontract bij UnitedConsumers voordeliger uit bent? Dan wilt u uiteraard overstappen van energieleverancier. Dit is gelukkig heel eenvoudig.

Overstappen van Energie naar UnitedConsumers doet u zo:

  1. Meld u aan via onze online aanmeldmodule
  2. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van uw aanvraag
  3. U ontvangt de leveringsovereenkomst (het energiecontract) per post
  4. U geeft online uw meterstanden aan ons door
  5. U bent overgestap naar UCt!

Als u overstapt van energieleverancier, heeft u altijd 14 dagen bedenktijd. Ook betalen wij een eventuele opzegvergoeding (tot maximaal 250 euro) voor u aan uw oude energieleverancier, mocht dit nodig zijn.

Overstappen naar UnitedConsumers