Cogas: uw netbeheerder in Oost Nederland

Cogas staat voor vernieuwende, kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossingen. Als netbeheerder in de regio Oost-Nederland houden zij zich bezig met het aanleggen en onderhouden van het energienetwerk. Cogas is verantwoordelijk voor het transpot van energie naar zo’n 130.000 huishoudens.

Onderhoud

Een bedrijf vol energie in Oost-Nederland. Als netbeheerder heeft Cogas ruim 40 jaar ervaring met onderhoud en kwaliteit van het stroom- en gasnetwerk. In de veranderende energiemarkt willen ze graag snel kunnen schakelen. Daarom zijn er vier verschillende onderdelen met elk een eigen expertise op het gebied van infrastructuur.

  • Cogas Kabel
  • Cogas Duurzaam
  • Cogas Meetdiensten
  • Cogas Infra & Beheer

Duurzame energie

Cogas draagt ook graag een steentje bij aan een duurzame toekomst. Zo is Cogas Duurzaam bezig met de ontwikkeling van nieuwe initiatieven op het gebied van warmte- en koude opslag in de bodem en de productie van bio-energie.

Meetdiensten

Cogas zet zich in voor een hoge kwaliteit van energiemeters, zowel voor de huishoudens als voor de zakelijk markt. Op termijn krijgt iedereen een slimme meter; een meter die op afstand is uit te lezen en energieverbruik in kaart te brengen.

Infra en beheer

Binnen het onderdeel infra en beheer zet Cogas zich in voor een veilige en betrouwbare energievoorziening voor alle klanten. Dat doet Cogas onder meer door altijd te zoeken naar nieuwe oplossingen. Succes is gebleken, want de storingscijfers van Cogas behoren tot de laagste in Nederland.

Netbeheerder en energieleverancier

Tegenwoordig zijn de energieleveranciers verantwoordelijk voor de meterstanden en energierekening. De energieleverancier is in de meeste gevallen uw directe aanspreekpunt. Bij UnitedConsumers Energie krijgt u altijd energie met korting en de beste service. Aanmelden is eenvoudig.

Direct aanmelden

En heeft u vragen over energie? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Storingen en energiemeter

Voor het melden van storingen of vragen over uw energiemeter kunt u contact opnemen met uw netbeheerder Cogas. Weet u niet wie uw netbeheerder is? Bekijk dan de kaart of de pagina over netbeheerders in Nederland.

Gebied

Gebied Cogas

Meer informatie over netbeheerders

Stedin
Enexis
Enduris
Liander
RENDO
Westland Infra

> Alles over energie