TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Netbeheerder Endinet

De kernactiviteiten van Endinet zijn voor de meeste mensen onzichtbaar. Als netbeheerder houdt Endinet zich voornamelijk bezig met het stroom- en gasnetwerk en dat ligt natuurlijk onder de grond. Endinet verzorgt het transport van energie, zodat u gebruik kunt maken van gas en stroom.

Onderhoud

Endinet richt zich volledig op de aanleg en het onderhoud van het energienetwerk. Het bedrijf zet zich in voor betrouwbare levering met ononderbroken stroom en warmte. En is er toch een storing? Dan is Endinet snel ter plaatse, want er wordt 7 dagen per week gewerkt aan leveringszekerheid.

Duurzame energie

Een groot gedeelte van het energieverbruik gaat op aan het verwarmen van het huis en van warm water. Vaak wordt hiervoor aardgas gebruikt, maar in de toekomst moeten hier duurzame alternatieven voor komen. Daarom treedt Endinet op als partner in projecten waarin duurzaamheid en energie samenkomen.

Netbeheerder en energieleverancier

Op de energiemarkt zijn verschillende spelers actief. Tegenwoordig zijn de energieleveranciers verantwoordelijk voor de meterstanden en energierekening. De energieleverancier is in de meeste gevallen uw directe aanspreekpunt. Bij UnitedConsumers Energie krijgt u altijd energie met korting en de beste service. Aanmelden is eenvoudig. En heeft u vragen over energie? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Geen gedoe, wel de korting.

Meld u direct aan

Storingen en energiemeter

Voor het melden van storingen of vragen over uw energiemeter kunt u contact opnemen met uw netbeheerder Endinet. Weet u niet wie uw netbeheerder is? Bekijk dan de kaart of de pagina over netbeheerders in Nederland.

Gebied

Gebied Endinet

Meer informatie over netbeheerders

Stedin
Cogas
Enexis
Enduris
Liander
RENDO
Westland Infra

> Alles over energie