Enduris: uw netbeheerder in Zeeland

Enduris opereert op de energiemarkt als de regionale netbeheerder van de provincie Zeeland. Het onderhoud  en de ontwikkeling van de stroom- en gasnetten in Zeeland worden door Enduris uitgevoerd. Uw energieleverancier verzorgt de levering van energie, maar Enduris zorgt als netbeheerder dat gas en stroom naar uw huis wordt getransporteerd.

Onderhoud van het energienetwerk

Als u in Zeeland woont, staat Enduris voor u klaar. Enduris staat voor leveringszekerheid en staat dus voor een ongestoorde levering van stroom en gas. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan zorgt Enduris dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen.

Duurzame energie

Enduris maakt zich hard voor een duurzame toekomst. Iedereen moet toegang krijgen tot betaalbare en schone energie. Daarom houdt Enduris zich bezig met vernieuwende oplossingen voor het energienet.

Bij uw netbeheerder

U kunt bij netbeheerder Enduris terecht als u vragen heeft over:

  • Beheer van het energienet.
  • Afsluitingen en aansluitingen.
  • Onderhoud van het energienet.
  • Plaatsing en onderhoud van meters.

Netbeheerder en energieleverancier

Tegenwoordig zijn de energieleveranciers verantwoordelijk voor de meterstanden en energierekening. De energieleverancier is in de meeste gevallen uw directe aanspreekpunt. Bij UnitedConsumers Energie krijgt u altijd energie met korting en de beste service. Aanmelden is eenvoudig. En heeft u vragen over energie? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Geen gedoe, wel de korting.

Storingen en energiemeter

Voor het melden van storingen of vragen over uw energiemeter kunt u contact opnemen met uw netbeheerder Enduris. Weet u niet wie uw netbeheerder is? Bekijk dan de pagina over netbeheerders in Nederland.

Meer informatie over netbeheerders

Stedin
Cogas
Enexis
Liander
RENDO
Westland Infra

> Alles over energie