Netbeheerder Enexis

Als netbeheerder op de energiemarkt is Enexis verantwoordelijk voor het energienetwerk in Noord-, Oost-, en Zuid-Nederland. Enexis zorgt ervoor dat gas en elektriciteit over het energienet naar uw huis komt. Zij voorziet iedere dag meer dan 2,5 miljoen klanten van energie.

Onderhoud

Enexis staat voor kwaliteit en een goed onderhoud van het energienetwerk. De energiewereld verandert voortdurend en Enexis is dan ook altijd bezig met mogelijk vernieuwingen en innovatie. Ze loopt graag voorop en slaat nieuwe wegen in zoals de opbouw van slimme wijken en het elektrisch rijden.

Duurzame energie

Voor Enexis heeft duurzame energie de toekomst. Omdat de energiebehoefte van mensen blijft groeien, houden ze zich bezig met het afstemmen van vraag en aanbod in energie. Efficiënt omgaan met energie is een van de belangrijkste peilers, maar ook het gebruik van duurzame energiebronnen zoals zonne-energie en elektrisch rijden staan hoog op de agenda.

Kwaliteit

Om de veiligheid en de betrouwbaarheid van het Nederlandse elektriciteits- en gasnetwerk te kunnen blijven bieden, werkt Enexis hard aan het beperken van alle risico’s. In 2006 ontving Enexis de certificaten PAS 55-1 en ISO 9001.

Netbeheerder en energieleverancier

Tegenwoordig zijn de energieleveranciers verantwoordelijk voor de meterstanden en energierekening. De energieleverancier is in de meeste gevallen uw directe aanspreekpunt. Bij UnitedConsumers Energie krijgt u altijd energie met korting en de beste service. Aanmelden is eenvoudig. En heeft u vragen over energie? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Geen gedoe, wel de korting.

Storingen en energiemeter

Voor het melden van storingen of vragen over uw energiemeter kunt u contact opnemen met uw netbeheerder Enexis. Weet u niet wie uw netbeheerder is? Bekijk dan de kaart of de pagina over netbeheerders in Nederland.

Gebied

Verzorgingsgebied Enexis

Meer informatie over netbeheerders

Stedin
Cogas
Enduris
Liander
RENDO
Westland Infra

> Alles over energie