Netbeheerder Liander

Als netbeheerder op de energiemarkt is Liander verantwoordelijk voor het energienetwerk in een gedeelte van midden Nederland, Noord-Holland en Friesland. Voor zowel consumenten als de zakelijke klanten verzorgt Liander een veilig transport van energie naar meer dan 2,9 miljoen klanten.

Onderhoud aan het energienetwerk

Liander zorgt voor de aanleg en het onderhoud van nieuwe en bestaande leidingen. Zo kan Liander een betrouwbare levering van gas en elektriciteit garanderen en worden eventuele storingen snel verholpen.

Duurzame energie

Omdat fossiele brandstoffen schaarser worden en een grote belasting vormen voor het milieu, worden er steeds meer nieuwe initiatieven ontwikkeld om duurzame energie te stimuleren. Liander werkt aan een aantal grote nieuwe projecten en draagt bij aan een duurzame toekomst. Denk bijvoorbeeld aan het terugleveren van energie die is opgewekt met zonnepanelen of het bewust omgaan met energie.

Netbeheerder en energieleverancier

Tegenwoordig zijn de energieleveranciers verantwoordelijk voor de meterstanden en energierekening. De energieleverancier is in de meeste gevallen uw directe aanspreekpunt. Bij UnitedConsumers Energie krijgt u altijd energie met korting en de beste service. Aanmelden is eenvoudig. En heeft u vragen over energie? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Storingen en energiemeter

Voor het melden van storingen of vragen over uw energiemeter kunt u contact opnemen met uw netbeheerder Liander. Weet u niet wie uw netbeheerder is? Bekijk dan de kaart of de pagina over netbeheerders in Nederland.

Gebied

Gebied Liander

Andere netbeheerders

Stedin
Enexis
Cogas
Enduris
RENDO
Westland Infra

> Alles over energie