RENDO: uw netbeheerder in Overijssel en Drenthe

RENDO netwerken is verantwoordelijk voor het gas- en elektriciteitsnetwerk rond de gemeentes Steenwijk en Hoogeveen. Via de kabels en leidingen van RENDO ontvangt u energie thuis of op kantoor.

RENDO Netwerken

De Nederlandse netbeheerder RENDO dankt zijn naam aan het voormalige Nutsbedrijf: Regionaal Nutsbedrijf voor Zuid-Drenthe en Noord-Overijssel.

RENDO Duurzaam

Al 25 jaar zorgt het onderdeel RENDO Duurzaam voor ontwikkelingen op het gebied van gasapparaten, installatie en energieadvies.

Energieleverancier

Lange tijd was RENDO ook energieleverancier, maar in 2006 is dit onderdeel van het bedrijf verkocht aan Electrabel.

Netbeheerder en energieleverancier

Op de energiemarkt zijn verschillende spelers actief. Tegenwoordig zijn de energieleveranciers verantwoordelijk voor de meterstanden en energierekening. De energieleverancier is in de meeste gevallen uw directe aanspreekpunt. Bij UnitedConsumers Energie krijgt u altijd energie met korting en de beste service. Aanmelden is eenvoudig. En heeft u vragen over energie? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Geen gedoe, wel de korting.

Meld u direct aan

Storingen en energiemeter

Voor het melden van storingen of vragen over uw energiemeter kunt u contact opnemen met uw netbeheerder RENDO Netwerken. Weet u niet wie uw netbeheerder is? Bekijk dan de pagina over netbeheerders in Nederland.

Meer informatie over netbeheerders

Stedin
Cogas
Enexis
Enduris
Liander
Westland Infra

> Alles over energie