Netbeheerder Stedin

Met name in de Randstad is Stedin een belangrijke speler op de energiemarkt op het gebied van energie en transport. Stedin is verantwoordelijk voor het onderhoud en de aanleg van het elektriciteits- en gasnetwerk. Als netbeheerder zorgt Stedin voor de aansluiting van bijna 2 miljoen particuliere en zakelijk klanten.

Onderhoud aan het energienetwerk

Stedin staat voor hoge kwaliteit en veiligheid. De missie van Stedin is dan ook om de energie-infrastructuur in te richten op de energievraag van vandaag en het netwerk klaar te maken voor de ontwikkelingen van morgen.

Duurzame energie

Op het gebied van duurzaamheid is Stedin continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen. Er wordt hard gewerkt aan initiatieven zoals het intensief gebruik van warmte uit de grond voor de verwarming van woningen. Omdat ook voor particulieren steeds meer mogelijkheden ontstaan voor het opwekken van duurzame energie moet ook de teruglevering en het gebruik van energie uit bijvoorbeeld zonnepanelen gemakkelijk en goed verlopen.

Netbeheerder en energieleverancier

Tegenwoordig zijn de energieleveranciers verantwoordelijk voor de meterstanden en energierekening. De energieleverancier is in de meeste gevallen uw directe aanspreekpunt. Bij UnitedConsumers, in het kort UC, Energie krijgt u altijd energie met korting en de beste service. Aanmelden is eenvoudig. En heeft u vragen over energie? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Geen gedoe, wel de korting.

Direct aanmelden

Storingen en energiemeter

Voor het melden van storingen of vragen over uw energiemeter kunt u contact opnemen met uw netbeheerder Stedin. Weet u niet wie uw netbeheerder is? Bekijk dan de kaart of de pagina over netbeheerders in Nederland.

Gebied

Gebied Stedin

Meer informatie over netbeheerders

Cogas
Enexis
Enduris
Liander
RENDO
Westland Infra

> Alles over energie