DELTA: regioleverancier van gas en stroom

Ontstaan uit een fusie tussen de watermaatschappij en de provinciale Zeeuwse energiemaatschappij, werd in 1991 DELTA opgericht. Het energiebedrijf was de regioleverancier voor de stoom- en gasvoorzieningen in Zeeland.

Sinds de splitsing op de energiemarkt tussen de taken van energieleverancier en netbeheerder is het netbeheer sinds 2006 komen te vallen onder Enduris BV. Als netbeheerder is Enduris verantwoordelijk voor onderhoud en aanleg van het energienetwerk in Zeeland.

Veelzijdig en eigentijds

DELTA houdt er een eigentijdse aanpak op na. Het ontzorgen van de klant staat voorop en daarom biedt DELTA naast de levering van energie ook diensten op het gebied van infrastructuur, afval en digitale televisie en telefonie. Het bedrijfsonderdeel Evides levert bovendien ook water aan zakelijke klanten en consumenten.

Duurzame energie

Omdat de voorraad fossiele brandstoffen eindig is en we samen hard werken aan een duurzame toekomst en CO2 neutrale energiebronnen, staat DELTA voor een overstap naar energiebronnen die duurzamer en zuiniger zijn. Volgens DELTA zal er in de toekomst steeds meer gebruik gemaakt worden van bronnen zoals wind- en zonne-energie, maar ook biomassa en waterkracht. Omdat er nog een flinke tijd nodig is om helemaal over te gaan op duurzame energiebronnen, gebruikt DELTA ook kernenergie om de betrouwbaarheid en de energievoorziening op peil te houden.

Altijd goedkope energie

Wat betreft gas en stroom is Nederland altijd verdeeld geweest in regio’s. Veel mensen blijven dan ook energie afnemen bij de vertrouwde regioleverancier. Ze zijn huiverig voor de overstap naar een andere leverancier of denken dat ze vastzitten aan de regioleverancier. Niets is minder waar, iedereen kan overstappen. Daarom biedt UnitedConsumers Energie altijd korting op de leveringstarieven van uw regioleverancier. Zo bent u altijd goedkoper uit. Geen gedoe, wel de korting.

Direct online aanmelden

Overstappen

Wilt u ook goedkope energie? Maar vindt u het lastig om de overstap te maken? Geen zorgen. Wij regelen de overstap graag voor u. Voor de korting hoeft u namelijk niets te doen. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest.

Meer informatie over regioleveranciers

ENGIE
Essent
Eneco
Nuon
E.On

> Alles over energie