Eneco: regioleverancier van stroom en gas

Eneco staat voor energie en communicatie. Het energiebedrijf Eneco werd in 1995 opgericht na een fusie van de energiebedrijven van Den Haag, Dordrecht en Rotterdam. In 2000 kwamen daar de energiebedrijven van Gouda en Zeist bij en in 2003 ook het Utrechtse energiebedrijf REMU.

Sinds de splitsing van de taken tussen energieleverancier en netbeheerder, is het netbeheerdersonderdeel verder gegaan onder de naam Stedin. Als netbeheerder is Stedin verantwoordelijk voor aanleg en onderhoud van het stroom- en gasnetwerk.

Samen werken

Al 100 jaar zorgt Eneco op de energiemarkt voor een betrouwbare levering van energie. Meer dan 2,1 miljoen bedrijven en huishoudens krijgen gas en stroom geleverd via Eneco. Om zich in te zetten voor een duurzame toekomst wil Eneco graag samen met de klanten en investeerders verder ontwikkelen op het gebied van duurzame energie.

Internationaal

Om klanten altijd duurzame energie en goede energieprijzen te kunnen bieden, werkt Eneco samen met een aantal grote internationale partijen. Eneco investeert bovendien fors in windenergie op land en zee, maar ook in energie uit biomassa, zonne-energie en waterkracht. Ook in landen zoals Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België.

Altijd goedkope energie

Wat betreft gas en stroom is Nederland altijd verdeeld geweest in regio’s. Veel mensen blijven dan ook energie afnemen bij de vertrouwde regioleverancier. Ze zijn huiverig voor de overstap naar een andere leverancier of denken dat ze vastzitten aan de regioleverancier. Niets is minder waar, iedereen kan overstappen. Daarom biedt UnitedConsumers Energie altijd korting op de leveringstarieven van uw regioleverancier. Zo bent u altijd goedkoper uit.

Direct online aanmelden

Overstappen

Wilt u ook goedkope energie? Maar vindt u het lastig om de overstap te maken? Geen zorgen. Wij regelen de overstap graag voor u. Voor de korting hoeft u namelijk niets te doen. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest.

Meer informatie over regioleveranciers

ENGIE
Essent
DELTA
Nuon
E.On

> Alles over energie