E.ON: regioleverancier in regio Eindhoven

Na een overname van het Zuid-Hollandse Elektriciteitsbedrijf werd het Duitse  E.ON in 2000 actief in Nederland. Een sterke en grote speler op de internationale energiemarkt en een betrouwbare energieleverancier. E.ON Benelux produceert stroom en gas en is bekend als leverancier in de regio Eindhoven na de overname van NRE Energie en Q Energie in Eindhoven.

Betrouwbare en schone energie

E.ON heeft zich tot doel gesteld om betrouwbare diensten en producten te leveren tegen eerlijke energieprijzen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is één van de belangrijkst peilers voor E.ON. Met kennis van de omgeving en inzicht in de behoeften van klanten, staat E.ON midden in de samenleving. E.ON investeert in projecten rond maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Duurzame energie

Om te zorgen dat we in 2050 voor 80% gebruik maken van duurzame energiebronnen, investeert ook E.ON in de productie van energie met behulp van wind- en zonne-energie, waterkracht en biomassa. E.ON gelooft daarbij in een gedegen aanpak op twee gebieden: duurzame energieopwekking en een bewust gebruik van energie. Daarom helpt E.ON ook bij particuliere klanten om op energie te besparen in eigen huis of bedrijf.

Altijd goedkope energie

Wat betreft gas en stroom is Nederland altijd verdeeld geweest in regio’s. Veel mensen blijven dan ook energie afnemen bij de vertrouwde regioleverancier. Ze zijn huiverig voor de overstap naar een andere leverancier of denken dat ze vastzitten aan de regioleverancier. Niets is minder waar, iedereen kan overstappen. Daarom biedt UnitedConsumers Energie altijd korting op de leveringstarieven van uw regioleverancier. Zo bent u altijd goedkoper uit. 

Direct online aanmelden

Overstappen

Wilt u ook goedkope energie? Maar vindt u het lastig om de overstap te maken? Geen zorgen. Wij regelen de overstap graag voor u. Voor de korting hoeft u namelijk niets te doen. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest.

Meer informatie over regioleveranciers

ENGIE
DELTA
Essent
Eneco
Nuon

> Alles over energie