Gas: uw contract voor aardgas

Als u aardgas gebruikt in uw woning, is het mooi meegenomen als u uw energierekening hiervan zo laag mogelijk kunt houden. Dat is immers niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor de natuur. Bij de verbranding van aardgas komt immers CO2 vrij en ook de winning ervan heeft verstrekkende gevolgen voor mens en milieu. Wilt u besparen op uw gasrekening? Het Energiecollectief van UnitedConsumers helpt u hierbij.

Gas contract afsluiten

Bij UnitedConsumers krijgt u altijd een korting van 10% op de gemiddelde gasprijs. Hiervoor vergelijken wij de gasprijzen van de grootste Nederlandse gasleveranciers. U kunt heel snel zelf berekenen hoeveel u gaat besparen wanneer u voor gas een contract afsluit bij UnitedConsumers.

Bereken uw energieaanbod

Gasprijs: wat kost gas?

Gebruikt u gas in uw woning? Dan vindt u op de energierekening niet alleen de kosten van het gas wat u hebt verbruikt. Uw gasrekening is namelijk opgebouwd uit de variabele leverinsgkosten voor het verbruik, de regiotoeslag gas voor het transport, de netbeheerkosten voor de gasaansluiting en de energiebelasting.

De gasprijs voor de variabele leveringskosten is de prijs die u betaalt per verbruikte m3 gas. Deze gasprijs wordt twee keer per jaar, in januari en juli, vastgesteld. Op deze momenten berekenen wij ook onze gasprijzen, die altijd 10% lager liggen dan het landelijke gemiddelde.

Gas vergelijken

Iedere energieleverancier bepaalt zelf zijn gasprijzen. UnitedConsumers Energie doet dat dus ook. Wij baseren onze prijzen op het gemiddelde tarief van de grootste Nederlandse gasleveranciers – onze prijzen liggen namelijk 10% lager dan dit gemiddelde. Hiermee bent u bij ons zeer voordelig uit.

Wilt u zelf gasprijzen vergelijken? Dat is heel eenvoudig met onze energievergelijker. Voer uw gegevens in en ontdek direct hoeveel u kunt besparen op energie.

Gasprijzen vergelijken