Voorschot op uw energierekening

Op uw jaarafrekening wordt de balans opgemaakt. Hoeveel energie heeft u verbruikt en welk termijnbedrag heeft u iedere maand al aan ons betaald? Jaarlijks maken wij voor u een berekening. Als u te veel heeft betaald krijgt u een bedrag van ons terug. Heeft u meer energie verbruikt dan gepland? Dan betaalt u het resterende bedrag bij.

Uw termijnbedrag berekenen

Het termijnbedrag is een inschatting van uw stroom- en gasverbruik voor het komende jaar; een bedrag dat u maandelijks alvast aan uw energieleverancier betaalt. Om uw termijnbedrag goed te kunnen inschatten, kijken we naar uw energieverbruik in het vorige jaar. Dit doen we om een goed beeld te krijgen van uw behoefte aan energie.

Overstappen

Bent u nieuwe klant of wilt u graag overstappen? Dan vragen wij uw jaarverbruik op. Met deze gegevens berekenen wij uw termijnbedrag. Dat is handig, want met de juiste inschatting van uw termijnbedrag kunnen we voorkomen dat u meer betaalt dan nodig is.

Gemiddeld energieverbruik

De hoogte van het termijnbedrag hangt af van uw energieverbruik. Ieder gezin is anders en het energieverbruik is weer afhankelijk van veel verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het type woning of het aantal personen in uw huishouden. Hoe zuinig u met energie omgaat is natuurlijk ook een belangrijke factor in het energieverbruik. Is uw situatie veranderd? Of weet u niet precies wat uw energieverbruik is, bekijk dan de tabel met het gemiddeld energieverbruik in Nederland.

Termijnbedrag wijzigen

Is uw gezinssituatie veranderd? Of zijn er andere wijzigingen in uw energieverbruik? Dan kunt u natuurlijk het termijnbedrag laten aanpassen. Wij helpen u graag met het maken van een nieuwe inschatting, zodat u aan het eind van het jaar niet voor verrassingen komt te staan. Neem gerust contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

UnitedConsumers Energie

U betaalt iedere maand voor stroom en gas. Energie hebben we allemaal nodig, maar toch kunt u besparen op energie. Bijvoorbeeld met de handige bespaartips van UnitedConsumers. Of door te kiezen voor lage energieprijzen.

Bij UnitedConsumers Energie heeft u keuze uit zowel een vast of variabel tarief. Wat u ook kiest, u ontvangt altijd gemiddeld 10% korting, 100% windenergie en een welkomstbonus van € 20,00. Zo bent u voordeliger uit. Goedkope energie en de beste service. Dat is wat we doen.

Meer informatie over uw energierekening

Vermindering energiebelasting
Enkeltarief en dubbeltarief
Variabele leveringskosten
Regiotoeslag gas
Energiebelasting
Netbeheerkosten
Slimme meter
Meterstanden

> Alles over energie