Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over uw korting, uw energiecontract of heeft u advies nodig? Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Wij helpen u graag!


telefoon

Bel ons

040 235 05 60 (lokaal tarief)
Direct een medewerker aan de lijn

mail

Mail ons

energie@unitedconsumers.com
Antwoord binnen 1 dag

App ons

Stap 1: Sla 06 15 38 26 73 op in uw contacten.
Stap 2: Open een nieuw gesprek in WhatsApp.
Stap 3: Snel antwoord van onze adviseurs!

      app


Veelgestelde vragen

De korting wordt jaarlijks, na de jaarnota, bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. Hierna kunt u het bedrag uit laten keren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

Heeft u al gas of stroom van UnitedConsumers en wilt u weten welke korting u krijgt? U vindt de korting in uw leveringsovereenkomst.

Meer informatie over de korting

Wij regelen de opzegging bij uw huidige leverancier en houden daarbij rekening met de door u gewenste startdatum. Hierbij houden wij ons uiteraard ook aan de opzegtermijn.

Het kan zijn dat uw huidige energieleverancier een opzegboete in rekening brengt voor uw overstap naar UnitedConsumers. Wij vergoeden deze boete voor u.

Hiervoor hebben wij, binnen 3 maanden na de overstap, de factuur van de opzegboete van u nodig. Deze kunt u per mail naar ons toesturen. Wij zorgen er dan voor dat u dit bedrag na het eerste volledige uitgediende contractjaar terugkrijgt.

Heeft u uw energiecontract via een prijsvergelijker afgesloten? Dan gelden er mogelijk andere voorwaarden. Raadpleeg hiervoor uw leveringsovereenkomst of neem contact op met onze klantenservice.

Maximale vergoeding

Wij houden ons aan de bedragen die door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) zijn vastgesteld. Bij een 1-jarige overeenkomst vergoeden wij uw overstapboete tot € 100,00 voor stroom én gas (€ 50,00 voor stroom en € 50,00 voor gas). Sluit u een 3-jarige overeenkomst af? Dan vergoeden wij de overstapboete tot € 250,00 voor stroom én gas (€ 125,00 voor stroom en € 125,00 voor gas).

Dit kan verschillende redenen hebben.

  • U heeft geen slimme meter waardoor uw standen niet uitgelezen worden.
  • Heeft u wel een slimme meter? Dan kan er sprake zijn van een tijdelijke storing in uw meter.
  • We zijn pas net gestart met leveren. Pas na 2 opeenvolgende maanden van leveren kunnen wij uw verbruik tonen.

Ja, dat kan zeker! Verzend uw brief of document naar UnitedConsumers Energie, Luchthavenweg 20, 5657 EB Eindhoven.

Wij zullen uw post na ontvangst zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven