Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Gasprijs van UnitedConsumers

Goedkoop gas afsluiten is voordelig. Bij ons kiest u namelijk voor een gasprijs die altijd 10% lager ligt dan het landelijk gemiddelde.

Bovendien is gas afsluiten binnen 2 minuten geregeld. Scheelt u tijd die u kunt besteden aan andere leuke dingen, zoals quality time met het gezin of een welverdiend moment van ontspanning voor uzelf. Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Bekijk mijn persoonlijke aanbod

gasprijs unitedconsumers

Ga direct naar


 

Gasprijs van UnitedConsumers

De gasprijs voor de variabele leveringskosten is de prijs die u betaalt per verbruikte m3 gas. Wij zijn één van de goedkoopste gasleveranciers in Nederland. Iedere maand vergelijken wij de gasprijzen van de 10 grootste energiemaatschappijen en dit noemen we de Gemiddelde Landelijke Energieprijs (GLE). Onze gasprijs ligt altijd 10% lager dan het landelijk gemiddelde. Zo wordt energie vergelijken makkelijk en kiest u altijd voor goedkoop gas.

Gasprijs vergelijken  
  juli 2021
Gemiddelde Landelijke Energieprijs € 0,40483

UnitedConsumers
> Kies direct

€ 0,33457

Bovenstaande gasprijzen gelden voor een 1-jarig energiecontract met vaste prijs. Kiest u voor een 1-jarig variabel of 3-jarig vast energiecontract, dan zal de gasprijs iets anders uitvallen. Dit kunt u in onze energievergelijker makkelijk berekenen.

Goedkoop gas met een extraatje

U krijgt doorlopend voordeel op uw gasprijs. Maar daar stopt het niet. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij UnitedConsumers en daarom staan onze gekwalificeerde medewerkers altijd voor u klaar én ontvangt iedere nieuwe deelnemer een mooie welkomst- of overstapbonus. Doe er iets leuks mee!


 

Gas termijnbedrag

Het termijnbedrag is een schatting van uw verbruik van gas per jaar, gebaseerd op het gemiddelde gasverbruik van eerdere jaren. Als aan het einde van het jaar blijkt dat u meer heeft betaald dan u aan gas heeft verbruikt, ontvangt u het te veel betaalde bedrag terug. Uiteraard kan het ook zijn dat u meer gas heeft verbruikt en aan het einde van het jaar juist moet bijbetalen.

gas termijnbedrag

Bereken mijn termijnbedrag


 

Voordelen van goedkoop gas via UnitedConsumers

Wij vinden het belangrijk dat u de beste gasprijs én de beste service krijgt. Daarom profiteert u van de volgende voordelen:

 • Direct een gekwalificeerde medewerker aan de lijn.
 • Goedkoop gas: 10% lager dan het landelijk gemiddelde.
 • Altijd een mooie welkomst- of overstapbonus.

 

voordelen gas unitedconsumers

Start met besparen


 

Goedkoop gas afsluiten

Bij het afsluiten van goedkoop gas maakt u een keuze in het soort tarief (vast of variabel) en de looptijd van uw energiecontract. Welk contract past het beste bij uw situatie? Bekijk hieronder ons aanbod in goedkoop gas en start vandaag nog met besparen. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

munten

Goedkoop gas: altijd 10% lager dan het landelijk gemiddelde

Goedkoop gas

1 jaar vaste prijs


 • Gasprijs 10% lager dan de GLE
   
 • Een korte looptijd
   
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
   

Bekijk mijn aanbod

 

Goedkoop gas

3 jaar vaste prijs


 • Gasprijs 10% lager dan de GLE
   
 • 3 jaar geen verrassingen
   
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
   

Bekijk mijn aanbod

 

Goedkoop gas

1 jaar variabele prijs


 • Gasprijs 10% lager dan de GLE
   
 • Tarieven stijgen of dalen
   
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
   

Bekijk mijn aanbod

Liever gas en stroom afsluiten?

Dat kan! Selecteer tijdens uw aanmelding dat u gas en stroom wilt ontvangen en wij gaan voor u aan de slag. Uiteraard ontvangt u nog steeds een energietarief dat 10% lager ligt dan het landelijk gemiddelde en een aantrekkelijke welkomstbonus. Kies hier direct voor gas en stroom. 


Overstappen naar gas van UnitedConsumers

Goedkoop gas afsluiten is voor iedereen mogelijk. Of u nu voor het eerst een energiecontract afsluit of wilt overstappen van energieleverancier; bij ons kan het! Kies net als ruim 500.000 andere deelnemers voor goedkoop gas van UnitedConsumers. Uw overstap is al binnen 4 stappen geregeld. Waar wacht u nog op?

Goedkoop gas afsluiten

afbeelding


Veelgestelde vragen over gas

Gas is een fossiele brandstof, en is door een natuurlijk proces van druk en warmte zo'n 300 miljoen jaar geleden ontstaan. Dat het een fossiele brandstof is, wil ook zeggen dat gas ooit op zal raken. In Nederlandse woningen wordt gas voornamelijk gebruikt voor: 

 • Het verwarmen van uw woning.
 • Het verwarmen van water.
 • Koken.

Meer over gas

Op de energierekening vindt u niet alleen de gasprijs en de kosten voor het verbruik van gas. Uw gasrekening is namelijk opgebouwd uit de variabele leveringskosten voor het verbruik (gasprijs per m3), de regiotoeslag, netbeheerkosten, overheidsheffingen en btw.

Opbouw gasprijs

Gas is duurder dan stroom, voornamelijk omdat de overheid hoge heffingen heeft ingevoerd voor gas. Met het oog op het milieu is het namelijk de bedoeling dat we met zijn allen minder gas gaan verbruiken in Nederland. Daarom worden er hoge overheidsheffingen gehanteerd voor het gebruik van gas. Deze overheidsheffingen zorgen ervoor dat er een hoge gasprijs ontstaat. De overheidsheffingen bestaan uit de energiebelasting, ODE en BTW.

Meer over de gasprijs

Gas besparen is makkelijker dan u denkt. U kunt letten op uw gasverbruik in huis, maar ook energiebesparende maatregelen treffen. Besparen op uw gasverbruik betekent immers een lagere energierekening. Dat is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Bent u benieuwd hoe u kunt besparen op gas? Wij helpen u graag met onze tips!

Besparen op gasverbruik


Veelgestelde vragen over gas van UnitedConsumers

Wij zijn een consumentencollectief en kopen groot in. Hierdoor kunnen we een gasprijs afspreken met onze inkooppartners die 10% lager ligt dan de Gemiddelde Landelijke Energieprijs. Het voordeel ontvangt u terug in de vorm van 10% korting op uw gasprijs. Doe er iets leuks mee!

Bekijk mijn aanbod

Wanneer u graag goedkoop gas, de hoogste welkomstbonus én zekerheid wilt, dan is ons energiecontract voor 3 jaar met een vaste prijs een goede keuze voor u.

Kies direct

kalender uc

Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag voor goedkoop gas soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de aanvraag ontvangt u de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt u kosteloos annuleren.
 

papier en pen

Wij zeggen uw contract voor u op. Daarbij houden we rekening met de door u gewenste startdatum. Ontvangt u een opzegboete van uw huidige leverancier? Dan vergoeden wij deze in de meeste gevallen voor u. Bekijk hiervoor uw productvoorwaarden.
 

envelop mail pen

Rond de start van de levering van uw gas ontvangt u een e-mail voor het doorgeven van uw meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand uw gasverbruik start. Heeft u een slimme meter? Dan worden de standen automatisch uitgelezen.
 

spaarvarken rechts

Het is zover, de levering is gestart! Vanaf nu ontvangt u goedkoop gas en/of stroom en start u met besparen op uw energierekening. Ook kunt u eenvoudig via Mijn UnitedConsumers uw energiezaken regelen.

Heeft u de sleutels van uw nieuwe woning al ontvangen en een brief gekregen van uw netbeheerder om zo snel mogelijk uw energie te regelen? Of wordt uw huis eerder opgeleverd dan verwacht? Dan heeft u met spoed energie nodig.

Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij beoordelen uw situatie en kijken naar de mogelijkheden.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven