Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Gasprijs van UnitedConsumers

De gasprijs is de afgelopen tijd flink gestegen. Dit heeft te maken met een wereldwijd tekort aan aardgas, waardoor de prijs van gas per  automatisch toeneemt.

Toch blijft het goed om de gasprijs te vergelijken. Want bent u bij ons goedkoper uit? Dan is de overstap al binnen 2 minuten geregeld. Scheelt u tijd die u kunt besteden aan andere leuke dingen! Benieuwd hoeveel u bij ons betaalt?

Bekijk mijn gasprijs

gasprijs unitedconsumers

Ga direct naar


Gemiddelde prijs gas per m³

Momenteel staat de gemiddelde gasprijs erg hoog. Onze gasprijs is gebaseerd op de actuele marktprijs. In oktober 2021 staat onze gasprijs per m³ op € 1,15838.

Gasprijs van UnitedConsumers

De gasprijs voor de variabele leveringskosten is de prijs die u betaalt per verbruikte m³ gas. Wij zijn één van de goedkoopste gasleveranciers in Nederland. Iedere maand vergelijken wij de gasprijzen van grote energiemaatschappijen. Zo wordt energie vergelijken makkelijk en kiest u altijd voor goedkoop gas.

Gasprijs vergelijken  
  Gasprijs oktober-'21
UnitedConsumers
> Kies direct
€ 1,15838
Bovenstaande gasprijs geldt voor een 1-jarig energiecontract met vaste prijs.

Goedkoop gas met een extraatje

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij UnitedConsumers. Daarom staan onze gekwalificeerde medewerkers altijd voor u klaar én ontvangt iedere nieuwe deelnemer een mooie welkomstbonus. Doe er iets leuks mee!

> Zo werkt de korting


Gas termijnbedrag

Het termijnbedrag is een schatting van uw verbruik van gas per jaar, gebaseerd op het gemiddelde gasverbruik van eerdere jaren. Als aan het einde van het jaar blijkt dat u meer heeft betaald dan u aan gas heeft verbruikt, ontvangt u het te veel betaalde bedrag terug. Uiteraard kan het ook zijn dat u meer gas heeft verbruikt en aan het einde van het jaar juist moet bijbetalen.

> Bereken mijn termijnbedrag


 

Goedkoop gas via UnitedConsumers

Wij vinden het belangrijk dat u de beste gasprijs én de beste service krijgt. Daarom profiteert u van de volgende voordelen:

  • Goedkoop gas.
  • Altijd een mooie welkomst- of overstapbonus.
  • Direct een gekwalificeerde medewerker aan de lijn.

Start met besparen

voordelen gas unitedconsumers


 

Goedkoop gas afsluiten

Bij het afsluiten van goedkoop gas maakt u een keuze in het soort tarief (vast of variabel) en de looptijd van uw energiecontract. Welk contract past het beste bij uw situatie? Bekijk hieronder ons aanbod in goedkoop gas en start vandaag nog met besparen. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Bereken mijn gastarief

Liever gas en stroom afsluiten?

Dat kan! Selecteer tijdens uw aanmelding dat u gas en stroom wilt ontvangen en wij gaan voor u aan de slag. Uiteraard ontvangt u nog steeds een goedkoop energietarief met een aantrekkelijke welkomstbonus. Kies hier direct voor gas en stroom. 


Overstappen naar gas van UnitedConsumers

Goedkoop gas afsluiten is voor iedereen mogelijk. Gaat u overstappen van energieleverancier of voor eerst een energiecontract afsluiten en bent u bij ons goedkoper uit? Kies net als ruim 500.000 andere deelnemers voor goedkoop gas van UnitedConsumers. Uw overstap is al binnen 4 stappen geregeld. Waar wacht u nog op?

Goedkoop gas afsluiten

afbeelding


Veelgestelde vragen over gas

Gas is een fossiele brandstof, en is door een natuurlijk proces van druk en warmte zo'n 300 miljoen jaar geleden ontstaan. Dat het een fossiele brandstof is, wil ook zeggen dat gas ooit op zal raken. In Nederlandse woningen wordt gas voornamelijk gebruikt voor: 

  • Het verwarmen van uw woning.
  • Het verwarmen van water.
  • Koken.

Meer over gas

Op de energierekening vindt u niet alleen de gasprijs en de kosten voor het verbruik van gas. Uw gasrekening is namelijk opgebouwd uit de variabele leveringskosten voor het verbruik (gasprijs per m3), de regiotoeslag, netbeheerkosten, overheidsheffingen en btw.

Opbouw gasprijs

Gas is duurder dan stroom, voornamelijk omdat de overheid hoge heffingen heeft ingevoerd voor gas. Met het oog op het milieu is het namelijk de bedoeling dat we met zijn allen minder gas gaan verbruiken in Nederland. Daarom worden er hoge overheidsheffingen gehanteerd voor het gebruik van gas. Deze overheidsheffingen zorgen ervoor dat er een hoge gasprijs ontstaat. De overheidsheffingen bestaan uit de energiebelasting, ODE en BTW.

Meer over de gasprijs

Gas besparen is makkelijker dan u denkt. U kunt letten op uw gasverbruik in huis, maar ook energiebesparende maatregelen treffen. Besparen op uw gasverbruik betekent immers een lagere energierekening. Dat is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Bent u benieuwd hoe u kunt besparen op gas? Wij helpen u graag met onze tips!

Besparen op gasverbruik


Veelgestelde vragen over gas van UnitedConsumers

Wij zijn een consumentencollectief en kopen groot in. Hierdoor kunnen we een lage gasprijs afspreken met onze inkooppartners. Zo profiteert u van lage gastarieven.

Bekijk mijn aanbod

kalender uc

Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag voor goedkoop gas soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de aanvraag ontvangt u de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt u kosteloos annuleren.
 

papier en pen

Wij zeggen uw contract voor u op. Daarbij houden we rekening met de door u gewenste startdatum. Ontvangt u een opzegboete van uw huidige leverancier? Dan vergoeden wij deze in de meeste gevallen voor u. Bekijk hiervoor uw productvoorwaarden.
 

envelop mail pen

Rond de start van de levering van uw gas ontvangt u een e-mail voor het doorgeven van uw meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand uw gasverbruik start. Heeft u een slimme meter? Dan worden de standen automatisch uitgelezen.
 

spaarvarken rechts

Het is zover, de levering is gestart! Vanaf nu ontvangt u goedkoop gas en/of stroom en start u met besparen op uw energierekening. Ook kunt u eenvoudig via Mijn UnitedConsumers uw energiezaken regelen.

Heeft u de sleutels van uw nieuwe woning al ontvangen en een brief gekregen van uw netbeheerder om zo snel mogelijk uw energie te regelen? Of wordt uw huis eerder opgeleverd dan verwacht? Dan heeft u met spoed energie nodig.

Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij beoordelen uw situatie en kijken naar de mogelijkheden.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven