Goedkope energie met 10% korting

Wist u dat u kunt besparen op uw energierekening? Bij UnitedConsumers krijgt u namelijk altijd 10% korting op het gemiddelde energietarief van de tien grootste Energieleveranciers van Nederland. De ene maand is Essent goedkoop en de andere maand Eneco, maar bij UnitedConsumers heeft u altijd goedkope energie. Nooit meer teveel betalen, met korting zolang uw contract loopt. Dat is wat we doen.

Met 500.000 deelnemers kunnen we groot inkopen. Het voordeel dat we daarmee krijgen, geven we aan u. Zo houdt u meer geld over om leuke dingen van te doen.

Omdat we blij zijn met u als klant, krijgt u altijd een altijd een welkomstbonus. Uw voordeel loopt in drie jaar op tot € 270,-. Geld dat u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een weekendje weg of een nieuwe gadget.

Meedoen voor goedkope energie is gratis. Krijgt u een overstapboete van uw huidige energieleverancier? Geen probleem, die betalen wij.

Bij UnitedConsumers kunt u eenvoudig besparen op energie. Wij staan voor lage prijzen en de beste service. Bovendien betaalt u bij ons voor duurzame goedkope energie niets extra. Wat uw energieverbruik ook is, u krijgt altijd korting. Uw voordeel kan oplopen tot € 270,00 in drie jaar. Een fijn bedrag om aan iets leuks te besteden. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest voor u.

Wij kopen groot in en dat voordeel dat we daarmee krijgen geven we aan u. U krijgt dus evenveel energie, voor een lager tarief. Uw voordeel wordt niet verrekend op uw factuur, maar spaart u op in een persoonlijk bespaartegoed. Wilt u het bedrag laten uitbetalen? Dat kan! Wanneer u dat wilt. Wij keren uw bedrag rond de 15e van de maand uit. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Wel zo handig.

Goedkope energie van UnitedConsumers

UnitedConsumers Energie kent drie contractvormen:

1 jaar vast: eenjarig contract met een vaste energieprijs
+ € 20,00 welkomstbonus
+ altijd 10% korting op het gemiddelde leveringstarief van de tien grootste energieleveranciers
3 jaar vast: driejarig contract met een vaste energieprijs
+ € 60,00 welkomstbonus
+ altijd 10% korting op het gemiddelde leveringstarief van de tien grootste energieleveranciers
1 jaar variabel: eenjarig contract met een variabele energieprijs
+ € 20,00 welkomstbonus
+ altijd 10% korting op het gemiddelde leveringstarief van de tien grootste energieleveranciers

Goedkope energie: variabele en vaste tarieven

Natuurlijk wilt u altijd goedkope energie. Bij het afsluiten van een energiecontract kunt u zelf kiezen of u een vast tarief of een variabel tarief wilt. Kiest u voor een vast tarief, dan kiest u voor één tarief die de hele looptijd van uw contract vast blijft staan. De variabele tarieven worden in januari en juli vastgesteld. Wanneer de prijs van energie daalt, betaalt u minder. Zo kan het zijn dat u het ene half jaar goedkope energie heeft en het andere halfjaar weer wat meer kwijt bent voor uw energie. Een vast tarief geeft u meer zekerheid, maar u betaalt dan vaak wel een hogere prijs per kWh. Vergelijk de energieprijzen en heb altijd goedkope energie.

Energietarieven

Uw energiecontract is niet iets waar u elke dag aan denkt. En dat hoeft ook niet, want in Nederland zijn alle energievoorzieningen goed geregeld en kunt u ten alle tijden gebruik maken van stroom en gas. Toch is het niet verkeerd om af en toe eens uw energie te vergelijken, want u wilt natuurlijk altijd goedkope energie. Energieleveranciers bepalen zelf hun tarief voor energie waardoor overstappen voor goedkope energie soms loont. Uiteraard wilt u ook een energieleverancier met goede service. Bij UnitedConsumers Energie helpen we u graag op weg.

Invloeden op goedkope energie

Verschillende factoren kunnen een invloed hebben op de prijs van energie. Zoals bijvoorbeeld het verhogen van de energiebelasting en het btw-tarief, maar ook de olieprijzen hebben invloed op de prijs van energie. Daarnaast wordt de voorraad van fossiele brandstoffen steeds kleiner en de vraag naar energie hoger. Ook dat drijft de prijs op. Daarom is het belangrijk om altijd goed te vergelijken voor goedkope energie.

Groene stroom

Vandaag de dag wordt de meeste energie nog steeds opgewerkt in elektriciteitscentrales door verbranding van fossiele brandstoffen zoals aardolie, steenkolen en aardgas. Het levert goedkope energie op, maar de uitstoot van CO2 die daarbij vrij komt heeft veel nadelige effecten voor het milieu en daarnaast raken de fossiele brandstoffen op, waardoor er steeds meer wordt gegrepen naar alternatieven. Groene stroom is stroom die wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen, zoals biomassa, waterkracht, windenergie en zonne-energie. Met duurzaam wordt een bron van energie bedoeld waar onbeperkt uit kan worden geput, zonder dat onze toekomstige generaties daar nadelen van zullen ondervinden.

Aanmelden voor goedkope energie van UnitedConsumers

Bent u op zoek naar goedkope energie? Bij UnitedConsumers zit u altijd goed. Onze energie-experts houden elke maand de energietarieven van de tien grootste energieleveranciers van Nederland in de gaten. Van dat tarief nemen ze een gemiddelde en op dat gemiddelde krijgt u van ons tien procent korting. Zo heeft u altijd goedkope energie. Meld u nu aan.