Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop gas en stroom afsluiten

Goedkope energie afsluiten is voordelig en zo geregeld. Bij UnitedConsumers kiest u altijd voor 100% groene stroom tegen een zeer scherp tarief met 5% korting. Zo houdt u meer over voor bijvoorbeeld een dagje weg met het hele gezin of een leuk cadeau voor uzelf. Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Bekijk mijn persoonlijke aanbod

goedkope energie


 

Beste energie aanbieding

Goedkope energie is natuurlijk voordelig voor de portemonnee. Maar, daar stopt het niet. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij UnitedConsumers en daarom staan onze gekwalificeerde medewerkers altijd voor u klaar en ontvangt 5% korting op uw energietarieven.

Ico actie

Bereken mijn tarieven


 

Voordelen van goedkope energie via UnitedConsumers

Wij vinden het belangrijk dat u het beste tarief én de beste service krijgt. Daarom profiteert u van de volgende voordelen:

  • Goedkope energie.
  • 5% korting op uw tarieven.
  • Direct een gekwalificeerde medewerker aan de lijn.

 

voordelen gas unitedconsumers

Start met besparen


 

Overstappen naar UnitedConsumers

Goedkoop gas en stroom afsluiten is voor iedereen mogelijk. Of u nu voor het eerst een energiecontract afsluit of wilt overstappen van energieleverancier; bij ons kan het! Kies net als ruim 500.000 andere deelnemers voor goedkope energie van UnitedConsumers. Uw overstap is al binnen 5 stappen geregeld. Waar wacht u nog op?

Direct overstappen


Meer over goedkope energie

Wij zijn een consumentencollectief en kopen groot in. Hierdoor kunnen we een laag energietarief afspreken met onze inkooppartners. Daarom kunnen wij u goedkope energietarieven aanbieden.

Bekijk mijn aanbod

kalender uc

Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag voor goedkope energie soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de aanvraag ontvangt u de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt u kosteloos annuleren.
 

papier en pen

Wij zeggen uw huidige contract voor u op. Daarbij houden we rekening met de door u gewenste startdatum. Houd er rekening mee dat uw huidige leverancier mogelijk een opzegboete in rekening brengt. Goed om te weten: wij vergoeden een eventuele opzegboete niet.
 

envelop mail pen

Rond de start van de levering van uw goedkope energie ontvangt u een e-mail voor het doorgeven van uw meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand uw energieverbruik start. Heeft u een slimme meter? Dan worden de standen automatisch uitgelezen.
 

spaarvarken rechts

Het is zover, de levering is gestart! Vanaf nu ontvangt u goedkoop gas en/of stroom en start u met besparen op uw energierekening. Ook kunt u eenvoudig via Mijn UnitedConsumers uw energiezaken regelen.

U ontvangt de korting na de jaar- of eindafrekening in uw persoonlijke bespaartegoed in Mijn UnitedConsumers. Hierna kunt u het bedrag laten uitkeren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

Zo werkt het

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven