Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop gas en stroom afsluiten

Uw energie zo goedkoop mogelijk afsluiten is wel zo fijn. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd naar uw aanbod voor goedkope energie? Bereken het direct en start met besparen.

goedkope energie

Bereken mijn energietarieven


Goedkope energievan UnitedConsumers

windenergie

100% Nederlandse
windenergie

goedkope energie

Voordelige 
energietarieven

maandelijsk opzegbaar

Flexibel energiecontract
maandelijks opzegbaar

Bekijk mijn tarieven


Energie goedkoop houden: 3 tips

De energieprijzen rijzen de pan uit. Dat betekent ook dat een goedkoop energiecontract vinden een uitdaging wordt. Toch zijn er wat zaken waar u op kunt letten om uw energie zo goedkoop mogelijk te houden. Wij geven u graag 3 tips.

Tip 1: Vergelijk energieleveranciers

Het is verstandig om de tarieven van verschillende energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Want, welke energieleverancier biedt momenteel de beste tarieven voor uw situatie? Een goede vergelijking helpt u bij het kiezen voor goedkope energie.

Tip 2: Bespaar op uw verbruik

Op sommige zaken heeft u geen invloed, zoals uw energietarieven. Waar u wel invloed op heeft is het energieverbruik in uw woning. Hoe minder energie u verbruikt, hoe lager uw energierekening. Besparen op gas en besparen op stroom is voordeling en zo houdt u uw energie goedkoop!

Tip 3: Zelf energie opwekken

Goedkope energie kan ook betekenen dat u zelf uw energie opwekt. Denk aan zonnepanelen of een zonneboiler. Hierdoor hoeft u minder energie van uw leverancier af te nemen en zo blijft uw energie goedkoop.


Goedkope energievan UnitedConsumers

  • Goedkope energie
  • 100% Nederlandse windenergie
  • Flexibel energiecontract: maandelijks opzegbaar
 


Meer over goedkope energie

Wij zijn een consumentencollectief en kopen groot in. Hierdoor kunnen we een laag energietarief afspreken met onze inkooppartners. Daarom kunnen wij u goedkopere energietarieven aanbieden.

Bereken mijn tarieven

kalender uc

Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag voor goedkope energie soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de aanvraag ontvangt u de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt u kosteloos annuleren.
 

papier en pen

Wij zeggen uw huidige contract voor u op. Daarbij houden we rekening met de door u gewenste startdatum. Houd er rekening mee dat uw huidige leverancier mogelijk een opzegboete in rekening brengt. Goed om te weten: wij vergoeden een eventuele opzegboete niet.
 

envelop mail pen

Rond de start van de levering van uw goedkope energie ontvangt u een e-mail voor het doorgeven van uw meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand uw energieverbruik start. Heeft u een slimme meter? Dan worden de standen automatisch uitgelezen.
 

spaarvarken rechts

Het is zover, de levering is gestart! Vanaf nu ontvangt u goedkoop gas en/of stroom en start u met besparen op uw energierekening. Ook kunt u eenvoudig via Mijn UnitedConsumers uw energiezaken regelen.

> Ik heb een andere vraag

Terug naar boven