Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Goedkoop gas en stroom afsluiten

Goedkope energie afsluiten is voordelig en zo geregeld. Bij UnitedConsumers kiest u altijd voor 100% groene stroom tegen een zeer scherp tarief dat altijd 10% lager ligt dan de landelijke gemiddelde prijs voor energie. Zo houdt u meer over voor bijvoorbeeld een dagje weg met het hele gezin of een leuk cadeau voor uzelf. Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Bekijk mijn persoonlijke aanbod

goedkope energie

Ga direct naar


 

Goedkoopste energieleverancier

Wij zijn één van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Iedere maand vergelijken wij de energieprijzen van de 10 grootste energiemaatschappijen en dit noemen we de Gemiddelde Landelijke Energieprijs (GLE). Omdat ons streven is om de voordeligste energieleverancier te zijn, ligt ons tarief altijd 10% lager dan het landelijk gemiddelde. Zo wordt energie vergelijken makkelijk en kiest u altijd voor goedkope energie.

Goedkoopste energie Stroom Gas
  september 2021 september 2021
Gemiddelde Landelijke Energieprijs € 0,12842 € 0,52597

UnitedConsumers
> Kies direct

€ 0,10613

€ 0,43469

Bovenstaande energieprijzen gelden voor een 1-jarig energiecontract met vaste prijs. Kiest u voor een 1-jarig variabel of 3-jarig vast energiecontract, dan zullen de prijzen iets anders uitvallen. Dit kunt u in onze energievergelijker makkelijk berekenen.


Beste energie aanbieding

Goedkope energie is natuurlijk voordelig voor de portemonnee. Maar, daar stopt het niet. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij UnitedConsumers en daarom staan onze gekwalificeerde medewerkers altijd voor u klaar en ontvangt iedere nieuwe deelnemer een mooie welkomst- of overstapbonus. Doe er iets leuks mee!


 

Gas en stroom aanbiedingen

Uw tarief ligt altijd 10% lager dan de Gemiddelde Landelijke Energieprijs. Daarnaast ontvangt u altijd een mooie welkomst- of overstapbonus. Zo bespaart u op uw energierekening. Doe er iets leuks mee! 

Ico actie

Kies deze energie aanbieding


 

Voordelen van goedkope energie via UnitedConsumers

Wij vinden het belangrijk dat u het beste tarief én de beste service krijgt. Daarom profiteert u van de volgende voordelen:

 • Direct een gekwalificeerde medewerker aan de lijn.
 • Goedkope energie: 10% lager dan het landelijk gemiddelde.
 • Altijd een mooie welkomst- of overstapbonus.

 

voordelen gas unitedconsumers

Start met besparen


 

Goedkoop gas en stroom kiezen

Bij het afsluiten van de goedkoopste energie maakt u een keuze in het soort tarief (vast of variabel) en de looptijd van uw energiecontract. Welk contract past het beste bij uw situatie? Bekijk hieronder ons aanbod in goedkope energie en start vandaag nog met besparen. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

munten

Goedkope energie: altijd 10% lager dan de landelijk gemiddelde prijs voor energie

Goedkope energie

1 jaar vaste prijs


 • Tarief 10% lager dan de GLE
   
 • Een korte looptijd
   
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
   

Bekijk mijn aanbod

 

Goedkope energie

3 jaar vaste prijs


 • Tarief 10% lager dan de GLE
   
 • 3 jaar geen verrassingen
   
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
   

Bekijk mijn aanbod

 

Goedkope energie

1 jaar variabele prijs


 • Tarief 10% lager dan de GLE
   
 • Tarieven stijgen of dalen
   
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
   

Bekijk mijn aanbod


Overstappen naar UnitedConsumers

Goedkoop gas en stroom afsluiten is voor iedereen mogelijk. Of u nu voor het eerst een energiecontract afsluit of wilt overstappen van energieleverancier; bij ons kan het! Kies net als ruim 500.000 andere deelnemers voor goedkope energie van UnitedConsumers. Uw overstap is al binnen 4 stappen geregeld. Waar wacht u nog op?


Meer over goedkope energie

Wij zijn een consumentencollectief en kopen groot in. Hierdoor kunnen we een laag tarief afspreken met onze inkooppartners dat 10% lager ligt dan de Gemiddelde Landelijke Energieprijs. Het voordeel ontvangt u terug in de vorm van 10% korting op uw tarief. Doe er iets leuks mee!

Bekijk mijn aanbod

Wanneer u graag de goedkoopste energie, de hoogste welkomstbonus én zekerheid wilt, dan is ons energiecontract voor 3 jaar met een vaste prijs een goede keuze.

Kies goedkoopste energie

kalender uc

Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag voor goedkope energie soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de aanvraag ontvangt u de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt u kosteloos annuleren.
 

papier en pen

Wij zeggen uw huidige contract voor u op. Daarbij houden we rekening met de door u gewenste startdatum. Ontvangt u een opzegboete van uw huidige leverancier? Dan vergoeden wij deze in de meeste gevallen voor u. Bekijk hiervoor uw productvoorwaarden.
 

envelop mail pen

Rond de start van de levering van uw goedkope energie ontvangt u een e-mail voor het doorgeven van uw meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand uw energieverbruik start. Heeft u een slimme meter? Dan worden de standen automatisch uitgelezen.
 

spaarvarken rechts

Het is zover, de levering is gestart! Vanaf nu ontvangt u goedkoop gas en/of stroom en start u met besparen op uw energierekening. Ook kunt u eenvoudig via Mijn UnitedConsumers uw energiezaken regelen.

Na het eerste jaar schrijven wij de welkomst- of overstapbonus bij in uw persoonlijke bespaartegoed. Dit geldt ook bij een driejarig contract. Hierna kunt u het bedrag laten uitkeren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

Zo werkt het

U krijgt 10% voordeel op uw daadwerkelijke verbruik. Het maandelijkse termijnbedrag is gebaseerd op een schatting van uw verbruik. Pas bij het opmaken van de jaarnota weten we hoeveel u precies verbruikt heeft in het afgelopen jaar. We kunnen dan uw 10% voordeel berekenen. Uw voordeel storten wij vervolgens in uw persoonlijke bespaartegoed in Mijn UnitedConsumers.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven