Goedkoop gas en stroom afsluiten

Goedkope energie afsluiten is voordelig en zo geregeld. Bij UnitedConsumers kiest u altijd voor 100% groene stroom tegen een zeer scherp tarief + een mooie welkomstbonus. Zo houdt u meer over voor bijvoorbeeld een dagje weg met het hele gezin of een leuk cadeau voor uzelf. Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Bekijk mijn persoonlijke aanbod

goedkope energie

Ga direct naar


 

Goedkoopste energieleverancier

Wij zijn één van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Iedere maand vergelijken wij de energieprijzen van de 10 grootste energiemaatschappijen. Zo wordt energie vergelijken makkelijk en kiest u altijd voor goedkope energie.

Bereken mijn tarief


Beste energie aanbieding

Goedkope energie is natuurlijk voordelig voor de portemonnee. Maar, daar stopt het niet. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij UnitedConsumers en daarom staan onze gekwalificeerde medewerkers altijd voor u klaar en ontvangt iedere nieuwe deelnemer een mooie welkomst- of overstapbonus. Doe er iets leuks mee!


 

Gas en stroom aanbiedingen

U ontvangt altijd een mooie welkomstbonus. Zo bespaart u op uw energierekening. Doe er iets leuks mee! 

Ico actie

Kies deze energie aanbieding


 

Voordelen van goedkope energie via UnitedConsumers

Wij vinden het belangrijk dat u het beste tarief én de beste service krijgt. Daarom profiteert u van de volgende voordelen:

  • Goedkope energie.
  • Altijd een mooie welkomst- of overstapbonus.
  • Direct een gekwalificeerde medewerker aan de lijn.

 

voordelen gas unitedconsumers

Start met besparen


 

Goedkoop gas en stroom kiezen

Bij het afsluiten van de goedkoopste energie maakt u een keuze in het soort tarief (vast of variabel) en de looptijd van uw energiecontract. Welk contract past het beste bij uw situatie? Bekijk hieronder ons aanbod in goedkope energie en start vandaag nog met besparen. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Bereken mijn tarief


Overstappen naar UnitedConsumers

Goedkoop gas en stroom afsluiten is voor iedereen mogelijk. Of u nu voor het eerst een energiecontract afsluit of wilt overstappen van energieleverancier; bij ons kan het! Kies net als ruim 500.000 andere deelnemers voor goedkope energie van UnitedConsumers. Uw overstap is al binnen 4 stappen geregeld. Waar wacht u nog op?


Meer over goedkope energie

Wij zijn een consumentencollectief en kopen groot in. Hierdoor kunnen we een laag energietarief afspreken met onze inkooppartners. Daarom kunnen wij u goedkope energietarieven aanbieden.

Bekijk mijn aanbod

kalender uc

Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag voor goedkope energie soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de aanvraag ontvangt u de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt u kosteloos annuleren.
 

papier en pen

Wij zeggen uw huidige contract voor u op. Daarbij houden we rekening met de door u gewenste startdatum. Ontvangt u een opzegboete van uw huidige leverancier? Dan vergoeden wij deze in de meeste gevallen voor u. Bekijk hiervoor uw productvoorwaarden.
 

envelop mail pen

Rond de start van de levering van uw goedkope energie ontvangt u een e-mail voor het doorgeven van uw meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand uw energieverbruik start. Heeft u een slimme meter? Dan worden de standen automatisch uitgelezen.
 

spaarvarken rechts

Het is zover, de levering is gestart! Vanaf nu ontvangt u goedkoop gas en/of stroom en start u met besparen op uw energierekening. Ook kunt u eenvoudig via Mijn UnitedConsumers uw energiezaken regelen.

Na het eerste jaar schrijven wij de welkomstbonus bij in uw persoonlijke bespaartegoed. Dit geldt ook bij een driejarig contract. Hierna kunt u het bedrag laten uitkeren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

Zo werkt het

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven