Goedkope energie afsluiten

Besparen op uw energierekening kan op verschillende manieren. Allereerst kunt u natuurlijk bewust omgaan met het energieverbruik in huis. Een lager energieverbruik is uiteraard een lagere energierekening. Ten tweede kunt u een contract afsluiten voor goedkope energie. Er zit immers verschil in de tarieven van de energieleveranciers en daardoor kunt u op zoek gaan naar de voordeligste energie aanbieding.

Goedkoopste energieleverancier

Als u op zoek bent naar goedkope energie, komt u al snel uit bij UnitedConsumers. Het is namelijk ons doel om een van de goedkoopste energieleveranciers van Nederland te zijn. Dit doen wij door iedere maand de energieprijzen van de 10 grote energiemaatschappijen in Nederland te vergelijken. Onze prijs ligt vervolgens altijd 10% onder deze gemiddelde landelijke energieprijs.

Goedkope energie

Nederlandse energieleveranciers hanteren hun eigen prijzen voor stroom en gas. Zij zijn namelijk vrij om hun eigen energietarieven te bepalen. Ook spelen er nog andere factoren een rol in de prijs van energie – deze is namelijk onder andere afhankelijk van:

  • Uw woonplaats
  • De contractduur
  • De keuze voor een vast of variabel tarief
  • De keuze voor groene of grijze stroom 

UnitedConsumers levert goedkope stroom en goedkoop gas door altijd 10% lager te zitten dan de gemiddelde prijs in Nederland. Het enige dat u nog hoeft te doen, is een energiecontract afsluiten. Bovendien ontvangt u van ons ook een leuke welkomstbonus waardoor de totale kosten nog lager uitvallen.

Goedkoopste stroom en gas

Met UnitedConsumers als energieleverancier kiest u voor goedkope energie – zowel voor stroom als gas. En zoals u van ons gewend bent, is het heel eenvoudig om goedkoop stroom en gas bij ons af te sluiten. In 3 stappen ontvangt u van ons snel een voordelig energieaanbod:

  1. Bereken uw energieaanbod door het beantwoorden van een aantal vragen
  2. Kies welk energieaanbod uw voorkeur heeft
  3. Vul uw gegevens in en bevestig de aanvraag

Goedkope energie afsluiten

Heeft u nog vragen over goedkope energie van UnitedConsumers? Wij beantwoorden ze graag. Stuur een e-mail naar energie@unitedconsumers.nl of bel ons op 040 – 235 05 60.