Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop gas en stroom afsluiten

Uw energie zo goedkoop mogelijk afsluiten is wel zo fijn. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd naar uw aanbod voor goedkope energie? Bereken het direct en start met besparen.

goedkope energie

Bereken mijn energietarieven


Goedkope energievan UnitedConsumers

windenergie

100% Nederlandse
windenergie

goedkope energie

Voordelige 
energietarieven

maandelijsk opzegbaar

1 jaar lang
geen verrassingen

Bekijk mijn tarieven


Energie goedkoop houden: 3 tips

Er zijn verschillende zaken waar u op kunt letten om uw energie zo goedkoop mogelijk te houden. Wij geven u graag 3 tips.

Tip 1: Vergelijk energieleveranciers

Het is verstandig om de tarieven van verschillende energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Want, welke energieleverancier biedt momenteel de goedkoopste tarieven voor uw situatie? Een goede vergelijking helpt u bij het kiezen voor goedkope energie.

Tip 2: Bespaar op uw verbruik

Naast besparen met voordelige energie, kunt u ook de kosten drukken met het energieverbruik in uw woning. Hoe minder energie u verbruikt, hoe lager uw energierekening. Besparen op gas en besparen op stroom is voordelig en zo houdt u uw energie goedkoop!

Tip 3: Zelf energie opwekken

Goedkope energie kan ook betekenen dat u zelf uw energie opwekt. Denk aan zonnepanelen of een zonneboiler. Hierdoor hoeft u minder energie van uw leverancier af te nemen en zo blijft uw energie goedkoop.


Goedkope energie 
van UnitedConsumers

Profiteer nu 1 jaar lang van vaste tarieven onder het prijsplafond. Bereken uw voordeel en start direct met besparen!

  • 100% Nederlandse groene stroom
  • Ontvang € 120,00 extra korting
  • 1 jaar lang zekerheid
     
Postcode
Huisnr.
 

Meer over goedkope energie

Wij zijn een consumentencollectief en kopen groot in. Hierdoor kunnen we een laag energietarief afspreken met onze inkooppartners. Daarom kunnen wij u goedkope stroom en gas aanbieden.

Bereken mijn besparing

kalender uc

Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag voor goedkope energie soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de aanvraag ontvangt u de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt u kosteloos annuleren.
 

papier en pen

Wij zeggen uw huidige contract voor u op. Daarbij houden we rekening met de door u gewenste startdatum. Houd er rekening mee dat uw huidige leverancier mogelijk een opzegboete in rekening brengt. Goed om te weten: wij vergoeden een eventuele opzegboete niet.
 

envelop mail pen

Rond de start van de levering van uw goedkope energie ontvangt u een e-mail voor het doorgeven van uw meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand uw energieverbruik start. Heeft u een slimme meter? Dan worden de standen automatisch uitgelezen.
 

spaarvarken rechts

Het is zover, de levering is gestart! Vanaf nu ontvangt u goedkoop gas en/of stroom en start u met besparen op uw energierekening. Ook kunt u eenvoudig via Mijn UnitedConsumers uw energiezaken regelen.

> Ik heb een andere vraag


Gecontroleerd door onze specialist Dirk Mutsaers

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Dirk Mutsaers, specialist op het gebied van energie. Dirk is sinds 2016 werkzaam bij UnitedConsumers.

| Laatst gecontroleerd op: 19-9-2023 |

dirk expert energie