TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Korting voor jongeren op energie

Woon je op jezelf? Op kamers, een studio of misschien je eigen appartementje. Vaste lasten horen daarbij. Zo ook energie. Op de hoogte van je energierekening heb je deels zelf invloed. Je kunt altijd besparen op energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met UnitedConsumers Energie betaal je lage prijzen en krijg je de beste service. Goed voor elkaar.

Altijd korting op energie

De energievergelijker van UnitedConsumers Energie geeft jou eenvoudig inzicht in de aanbiedingen die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Waar je bij andere leveranciers vaak extra betaalt voor groene energie betaal je bij ons nooit iets extra. Hoe hoog of laag je energieverbruik ook is, je krijgt altijd korting. Dit voordeel kan tot wel € 340,00 oplopen in drie jaar. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest.

Goedkope energie


Jouw voordeel

UnitedConsumers is een consumentencollectief. Wij kopen groot in, zodat jij kan profiteren van lage energieprijzen. De korting wordt niet van je maandelijkse kosten afgetrokken, maar spaar je op in een persoonlijk kortingstegoed. Gewoon in euro’s, dat je op een door jou uitgekozen moment kan uit laten betalen op je bankrekening.

Jouw voordelen van UnitedConsumers Energie op een rij:

  • Altijd korting op energie
  • Kracht van 500.000 deelnemers
  • Overstapservice en Welkomstbonus
  • Als beste getest door de Consumentenbond

Stapelkorting of RegiokortingMet de Stapelkorting van UnitedConsumers krijg je 1,00 cent korting op de energieprijzen van jouw regioleverancier. Dit levert een gemiddelde energie besparing op van € 340,00 in drie jaar. Daarnaast ontvang je een Welkomstbonus van € 70,00 en heb je ieder jaar een vast voordeel van € 30,00.

Ga je liever voor een energiecontract voor onbepaalde tijd dan is de Regiokorting iets voor jou. Krijg gegarandeerd 0,5 cent korting, goede service en heb de vrijheid van overstappen wanneer jij wil. Geen gedoe, wel de korting.

Lees ook
Opzegvergoeding energiecontract