Korting voor jongeren op energie

Woon je op jezelf? Op kamers, een studio of misschien je eigen appartementje. Vaste lasten horen daarbij. Zo ook energie. Op de hoogte van je energierekening heb je deels zelf invloed. Je kunt altijd besparen op energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met UnitedConsumers Energie betaal je lage prijzen en krijg je de beste service. Goed voor elkaar.

Altijd korting op energie

De energievergelijker van UnitedConsumers Energie geeft jou eenvoudig inzicht in de aanbiedingen die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Waar je bij andere leveranciers vaak extra betaalt voor groene energie betaal je bij ons nooit iets extra. Hoe hoog of laag je energieverbruik ook is, je krijgt altijd 10% korting. Dit voordeel kan tot wel € 270,00 oplopen in drie jaar. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest.


Goedkope energie
 

Jouw voordeel

UnitedConsumers is een consumentencollectief. Wij kopen groot in, zodat jij kan profiteren van lage energieprijzen. De korting wordt niet van je maandelijkse kosten afgetrokken, maar spaar je op in een persoonlijk bespaartegoed. Gewoon in euro’s, dat je op een door jou uitgekozen moment kan uit laten betalen op je bankrekening.

Jouw voordelen van UnitedConsumers Energie op een rij:

  • Altijd korting op energie
  • Kracht van 500.000 deelnemers
  • Overstapservice en welkomstbonus
  • Als beste getest door de Consumentenbond

Goedkope energie 

Bij UnitedConsumers profiteer je altijd van 100% Europese windenergie, tegen een scherp tarief. Je hebt de keuze uit een vast of variabel energietarief. Zo kies je eenvoudig wat het beste bij jouw situatie past. Wat voor energiecontract je ook kiest, je ontvangt altijd een welkomstbonus van € 20,00 en 10% korting op het gemiddelde tarief van de tien grootste energieleveranciers van Nederland. Dat is eenvoudig energie besparen en de korting kan zelfs nog oplopen. Geen gedoe, wel de korting.

Lees ook
Opzegvergoeding energiecontract