Contact
Mijn UnitedConsumers

Blue One 95: alternatief voor Euro95

Auto’s worden steeds zuiniger en belasten het milieu minder dan voorheen. Deze innovaties gelden ook voor brandstoffen. De benzine Blue One 95 wordt gemaakt met maximaal 10% droge bio-ethanol (voorheen 15% natte bio-ethanol). Daardoor stoot deze brandstof minder CO2 uit dan gewone benzine.

De prijs van Blue One 95 ligt standaard lager dan de prijs van Euro95. Met de UnitedConsumers tankkaart krijgt u nog extra korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs, waardoor uw voordeel nog verder oploopt!

Goedkoop Blue One 95 tanken

Met de tankkaart van UnitedConsumers kunt u ook goedkoop Blue One 95 tanken. U krijgt gegarandeerd 6 cent korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Zo kan uw voordeel oplopen tot maar liefst € 2,50 per tankbeurt!

Voordelen van Blue One 95Blue One 95

Vanwege het hogere percentage bio-ethanol is Blue One 95 beter voor het milieu dan gewone benzine. Blue One 95 zorgt voor goede prestaties van uw benzinemotor.

  • Goedkoop
  • Goede prestatie
  • Milieuvriendelijk

Is het verbruik van Blue One 95 zuiniger dan Euro95

Het verbruik van een auto die rijdt op Blue One 95 is gelijk aan Euro95, omdat de twee brandstoffen vrijwel dezelfde verbrandingskarakter hebben. U kunt dus evenveel kilomters rijden op een volle tank Blue One 95 en Euro95.  

Nadelen van Blue One 95

Blue One 95 is uitsluitend geschikt voor personenauto’s met een benzinemotor die geschikt is voor het gebruik van E10. Weet u niet zeker of uw auto geschikt is voor BlueOne95? Bekijk dan uw instructieboekje of neem contact op met uw garagebedrijf. BlueOne95 tanken in een auto die niet geschikt is kan schade aan de motor aanrichten.

Hoewel steeds meer tankstations Blue One 95 aanbieden, is de brandstof nog niet overal verkrijgbaar.

Terug naar boven