TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Korting op de sportschool met uw zorgverzekering

Heeft u het goede voornemen om te gaan sporten? Of doet u dat al regelmatig? Bij veel zorgverzekeringen kunt u met korting naar de sportschool. Zorgverzekeraars bieden dit ledenvoordeel om klanten wat extra te geven en ook een beetje uit eigenbelang: sportende verzekerden zijn gezonder. Ook bij de goedkope zorgverzekering van UnitedConsumers geniet u van ledenvoordeel.

Als u naar de sportschool gaat of wilt gaan, doet u er verstandig aan even na te kijken of uw zorgverzekering ook een kortingsregeling biedt. Voor sommige sporters levert dit een besparing op van al snel € 20,00 in de maand!

Hoe werkt de korting?

Elke zorgverzekeraar biedt een andere kortingsregeling. UnitedConsumers biedt zorgverzekeringen van VGZ. Een van de voordelen die u bij VGZ kunt krijgen is het professioneel fitness starterspakket: met hele hoge korting een half jaar lang sporten onder professionele begeleiding. Heel betaalbaar en nog steeds veel goedkoper dan een regulier abonnement.

Bij andere verzekeraars krijgt u een aantal procent korting op uw abonnement bij de sportschool. Soms kunt u bij één sportschoolketen terecht, soms bij diverse sportscholen overal in Nederland. Kijk op de website van de betreffende zorgverzekeraar voor de voorwaarden.

Meer besparen op zorgverzekering dan korting alleen

U kunt besparen op uw zorgverzekering. Sluit via UnitedConsumers een VGZ zorgverzekering af en ontvang 10% korting op uw premie. Maar u kunt ook mét uw zorgverzekering besparen. Met korting naar de sportschool is daar een mooi voorbeeld van. Maar sporten brengt een andere besparing met zich mee.

Per jaar zijn we zo’n 25% (gezin met 2 kinderen) van ons inkomen kwijt aan zorg. Dat gaat niet alleen op aan premies maar ook aan eigen bijdrages en eigen risico. Een van de meest effectieve manieren om goedkoper te leven is door gezond te leven. Wie sport wordt minder vaak ziek. Wie minder vaak ziek wordt betaalt minder eigen bijdrage en eigen risico. En sporten kan, bij de juiste verzekeraar, dus met korting!

Ander Ledenvoordeel bij uw zorgverzekering:

Meer over zorgverzekeringen

Tips en advies

> Alles over zorgverzekeringen

Al uw voordelen

  • Bespaar 10% op uw premie
  • Betrouwbare verzekeraar
  • Gratis overstapservice
  • Kies zelf uw huisarts
  • 14 dagen bedenktijd