Contact
Mijn UnitedConsumers

Gezondshop van UnitedConsumers

40,00 tegoed

€ 40,00 
tegoed

gezonde producten

Keuze uit 
gezonde producten

gezond leven

Gezond leven wordt
nog leuker

bij jouw UnitedConsumers zorgverzekering

Extra bij jouw
zorgverzekering

gezondshop

€ 40,00 tegoed voor de Gezondshop

Gezond leven, dat is voor iedereen belangrijk. En daar helpen we je graag bij! Daarom krijg je bij jouw zorgverzekering € 40,00 tegoed voor onze Gezondshop! In de Gezondshop vind je producten die jou helpen bij een gezonde levensstijl.

Bekijk de Gezondshop

Hoe werkt onze Gezondshop?

Vanaf 1 februari 2024 is onze Gezondshop geopend en kun jij gezonde product(en) kiezen. Zo wordt gezond leven nog leuker! Zo werkt onze Gezondshop:

Stap 1: Kies een voordelige zorgverzekering

Kies je voor een zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ? Je krijgt dan € 40,00 tegoed om te besteden aan een gezond product naar keuze.

Stap 2: Registreer jouw persoonlijke code

Vanaf 1 februari 2024 is onze Gezondshop geopend. Om toegang te krijgen tot de Gezondshop moet je eerst jouw persoonlijke code registreren. Je vindt dan jouw code voor de Gezondshop in Mijn UnitedConsumers.

Stap 3: Bestel je gezonde product(en)

Kies je een blender voor gezonde ontbijtjes, een fitnesstracker voor inzicht in jouw gezondheid of een elektrische tandenborstel voor een sterk gebit? De keuze is aan jou!

Krijg 20% korting
op aanvullende pakketten

Wil jij € 40,00 tegoed voor onze Gezonshop én korting op je zorgverzekering? Op onze tandarts- en aanvullende verzekeringen krijg je 20% korting + een gratis tandongevallenverzekering! Dat wil jij toch ook?

Zorgverzekering afsluiten 

Veelgestelde vragen over
de Gezondshop

Je ontvangt tegoed voor de Gezondshop als je een zorgverzekering hebt bij UnitedConsumers. Wij vinden het namelijk belangrijk om jou te helpen bij een leuker en gezonder leven!

> Kies UnitedConsumers zorgverzekering

In de Gezondshop vind je producten die jou helpen bij een gezonde leefstijl. Denk bijvoorbeeld aan een elektronische tandenborstel, blender, bloeddrukmeter, sportartikelen of een wake-up light.

Via onze Gezondshop kun je eenvoudig een product bestellen. Om toegang te krijgen tot de Gezondshop moet je eerst jouw persoonlijke code registreren. Vanaf 1 februari 2024 vind je jouw persoonlijke code via Mijn UnitedConsumers.