Contact
Mijn UnitedConsumers

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over je korting, je zorgverzekering of heb je advies nodig? Wij staan voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Wij helpen je graag!


puck

Chat met Puck

Start chat 
Antwoord binnen 1 min

whatsapp

App ons

Start gesprek
Antwoord binnen 30 min

telefoon

Bel ons

040 255 81 11
Direct iemand aan de lijn

mail

Mail ons

zorg@unitedconsumers.com
Antwoord binnen 1 dagVeelgestelde vragen

De zorgverzekeringen van UnitedConsumers door VGZ worden uitgevoerd door VGZ. Dit betekent dat VGZ je verzekeraar is. Om die reden incasseert VGZ de maandelijkse premie zonder eventuele korting. Als je recht hebt op korting, dan krijg je die vervolgens van UnitedConsumers.

Wij schrijven de eventuele korting maandelijks bij in jouw bespaartegoed. Je kunt de korting vervolgens uit laten keren op je bankrekening wanneer jij dat wilt. Zo houd je meer over voor een leuker leven!

Meer informatie over de korting

Zijn je zorgwensen veranderd en wil je jouw zorgverzekering wijzigen? Dan kun je dit eenvoudig regelen in Mijn UnitedConsumers.

Je zorgverzekering wijzigen

In drie eenvoudige stappen kun je jouw zorgverzekering wijzigen. Wel zo fijn! Je doet dit als volgt:
Stap 1: Ga naar Mijn UnitedConsumers en log in
Stap 2: Klik op de button 'wijziging doorgeven'
Stap 3: Selecteer de nieuwe verzekering van jouw keuze
Stap 4: Bevestig je keuze en je pakketwijziging is doorgevoerd!

Pakket wijzigen kan tot en met 31 januari 2024

Je kunt jouw zorgverzekering wijzigen tot en met 31 januari 2024. Je nieuwe zorgverzekering gaat vervolgens met terugwerkende kracht in op 1 januari 2024.

Je kunt bij elke zorgverlener terecht, maar toch is het verstandig om te controleren of de zorgverlener van jouw keuze een contract heeft met de zorgverzekeraar.

Wanneer de zorgverlener een contract heeft met de zorgverzekeraar, dan worden je kosten altijd 100% vergoed. Heeft de zorgverlener geen contract met de zorgverzekeraar? Dan worden de kosten - afhankelijk van je polis - niet altijd volledig vergoed.

In de UnitedConsumers Zorgzoeker vind je alle gecontracteerde zorgverleners. Door te kiezen voor een gecontracteerde zorgverlener voorkom je dat je moet bijbetalen. Goed om te weten: er is altijd een gecontracteerde zorgverlener in de buurt. Wel zo fijn!

Vind een zorgverlener

Je bent verzekerd via UnitedConsumers, dus kun je voor de meeste vragen gewoon bij ons terecht. Wij helpen je graag!

Contact opnemen met je zorgverzekeraar

Er zijn een aantal vragen die je beter direct bij de verzekeraar kunt stellen. Bij welke vragen neem ik rechtstreeks contact met VGZ of VGZbewuzt op?

  • Declaraties
  • Premie betalingen
  • Kraamzorg aanvragen
  • Wachtlijstbemiddeling
  • Aanvragen van een machtiging

Twijfel je? Bel ons gerust, we denken graag met je mee!

Ja, dat kan zeker! Verzend je brief of document naar UnitedConsumers Zorgverzekeringen, Luchthavenweg 20, 5657 EB Eindhoven.

Wij zullen je post na ontvangst zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Ik heb een andere vraag