Contact
Mijn UnitedConsumers

Waarmee kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over uw korting, uw zorgverzekering of heeft u advies nodig? Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Wij helpen u graag!


telefoon

Bel ons

040 235 05 60 (lokaal tarief)
Direct een medewerker aan de lijn

mail

Mail ons

zorg@unitedconsumers.com
Antwoord binnen 1 dag

whatsapp

WhatsApp ons

Start chat
Antwoord binnen 30 minutenVeelgestelde vragen

De zorgverzekeringen van UnitedConsumers door VGZ worden uitgevoerd door VGZ. Dit betekent dat VGZ uw verzekeraar is. Om die reden incasseert VGZ de maandelijkse premie zonder korting. De korting waar u recht op heeft, die krijgt u vervolgens van UnitedConsumers.

Wij schrijven de korting maandelijks bij in uw persoonlijke bespaartegoed. U kunt de korting vervolgens uit laten keren op uw bankrekening wanneer u dat wilt. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Meer informatie over de korting

Zijn uw zorgwensen veranderd en wilt u uw zorgverzekering wijzigen? Dan kunt u dit eenvoudig regelen in Mijn UnitedConsumers.

Uw zorgverzekering wijzigen

In drie eenvoudige stappen kunt u uw zorgverzekering wijzigen. Wel zo fijn! U doet dit als volgt:
Stap 1: Ga naar Mijn UnitedConsumers en log in
Stap 2: Klik op de button 'wijziging doorgeven'
Stap 3: Selecteer de nieuwe verzekering van uw keuze
Stap 4: Bevestig uw keuze en uw pakketwijziging is doorgevoerd!

Pakket wijzigen kan tot en met 31 januari 2022

U kunt uw zorgverzekering wijzigen tot en met 31 januari 2022. Uw nieuwe zorgverzekering gaat vervolgens met terugwerkende kracht in op 1 januari 2022.

U kunt bij elke zorgverlener terecht, maar toch is het verstandig om te controleren of de zorgverlener van uw keuze een contract heeft met de zorgverzekeraar.

Wanneer de zorgverlener een contract heeft met de zorgverzekeraar, dan worden uw kosten altijd 100% vergoed. Heeft de zorgverlener geen contract met de zorgverzekeraar? Dan worden de kosten - afhankelijk van uw polis - niet altijd volledig vergoed.

In de UC Zorgzoeker vindt u alle gecontracteerde zorgverleners. Door te kiezen voor een gecontracteerde zorgverlener voorkomt u dat u moet bijbetalen. Goed om te weten: er is altijd een gecontracteerde zorgverlener in de buurt. Wel zo fijn!

Vind een zorgverlener

U bent verzekerd via UnitedConsumers, dus kunt u voor de meeste vragen gewoon bij ons terecht. Wij helpen u graag!

Contact opnemen met uw zorgverzekeraar

Er zijn een aantal vragen die u beter direct bij de verzekeraar kunt stellen. Bij welke vragen neem ik rechtstreeks contact met VGZ of Bewuzt op?

  • Declaraties
  • Premie betalingen
  • Kraamzorg aanvragen
  • Wachtlijstbemiddeling
  • Aanvragen van een machtiging

Twijfelt u? Bel ons gerust, we denken graag met u mee!

Ja, dat kan zeker! Verzend uw brief of document naar UnitedConsumers Zorgverzekeringen, Luchthavenweg 20, 5657 EB Eindhoven.

Wij zullen uw post na ontvangst zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven