TopImage

Simpel besparenlaat je ontzorgen

De aanvullende verzekeringen van VGZ

Met de aanvullende pakketten van het UnitedConsumers ZorgCollectief stelt u een zorgverzekering samen die precies bij u past. Kies voor een aanvullende verzekering die aansluit bij uw situatie, zodat u perfect verzekerd bent voor alles wat u nodig heeft. Zo betaalt u nooit voor zorg die u niet gebruikt. Goed voor elkaar

De beste zorgverzekering voor de laagste prijs

Bij het UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt u altijd korting op uw basisverzekering. Maak uw zorgverzekering compleet met één van de drie aanvullende pakketten van VGZ en een tandartsverzekering. Houdt u van gemak? Dan kunt ook kiezen voor een Alles-in-één-Pakket. Deze pakketten zijn speciaal samengesteld voor bijvoorbeeld studenten, gezinnen of 50 plussers. In de Alles-in-één-Pakketten worden ruime vergoedingen voor aanvullende zorg gecombineerd met dekking van uw tandartskosten.

Wilt u ook een zorgverzekering met korting? Bereken dan snel uw voordeel op een VGZ zorgverzekering via UnitedConsumers!

Direct zorgverzekering afsluiten

De aanvullende verzekeringen van 2016

U kunt kiezen tussen drie aanvullende verzekeringen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief: VGZ Aanvullend Goed, VGZ Aanvullend Beter en VGZ Aanvullend Best. Klik op het pakket om de verschillen per vergoeding tussen de aanvullende verzekeringen te bekijken.

De tandartsverzekeringen van 2016

Onze tandartsverzekeringen zijn er in drie varianten. Kies een tandartsverzekering die bij u past. Uw tandarts kan u vertellen hoeveel kosten u ongeveer kunt verwachten. Zo betaalt u niet voor wat u niet gebruikt.

 • Tand Goed
  Maximale vergoeding is € 250,00 per jaar. Periodieke controles worden 100% vergoedt en overige behandelingen voor 80%.
 • Tand Beter
  Maximale vergoeding is € 500,00 per jaar. Periodieke controles worden 100% vergoedt en overige behandelingen voor 80%. Daarnaast is er een vergoeding voor orthodontie.
 • Tand Best
  Maximale vergoeding is € 1.000,00 per jaar. Periodieke controles worden 100% vergoedt en overige behandelingen voor 80%. Daarnaast is er een vergoeding voor orthodontie.

Tandheelkundige selectie

Voor VGZ Tand Beter en Tand Best gelden enkele acceptatievoorwaarden. Bijvoorbeeld dat u jaarlijks uw gebit laat controleren, geen grote behandelingen verwacht of een beugel in de planning hebt. VGZ heeft de mogelijkheid om dit na te gaan. Weet u vooraf al dat u hier niet aan kunt voldoen? Kies dan voor een Alles-in-1 Pakket: een aanvullend pakket inclusief ruime vergoedingen voor tandheelkundige zorg, zonder acceptatievoorwaarden.

De Alles-in-één pakketten van 2016

In iedere fase van het leven heeft u andere zorgbehoeftes. VGZ weet dit en heeft op basis van haar ervaring Alles-in-één pakketten pakketten samengesteld die precies aansluiten bij iedere periode in het leven. Deze aanvullende pakketten zijn inclusief vergoedingen voor de tandarts.

 • VGZ Jong
  Voor iedereen van 18 tot 27 jaar. Betaalbaar en heel compleet.
 • VGZ Gezin
  Dé zorgverzekering voor gezinnen. Houdt rekening met ouder én kind.
 • VGZ Vitaal
  Speciaal voor 55 plussers die geen moment stil willen zitten.
 • VGZ Fit & Vrij
  Een unieke aanvullende verzekering waarbij u helemaal zelf aan het roer staat.

Kies een zorgverzekering die bij u past!

Met de juiste aanvullende verzekering bent u verzekerd voor zorg die u gebruikt en betaalt u niet voor zorg die u niet nodig heeft. Het UnitedConsumers ZorgCollectief vindt het belangrijk dat u daarin de juiste keuze maakt. Hulp nodig bij het samenstellen van uw zorgverzekering? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar!

Al uw voordelen

 • Meer dan € 125,00 korting p.p.
 • Kies zelf uw arts en ziekenhuis
 • Ook voor VGZ verzekerden
 • 500.000 tevreden klanten
 • 14 dagen bedenktijd