Contact
Mijn UnitedConsumers

Gratis tandongevallenverzekering

Een tandongevallenverzekering biedt een vergoeding voor tandartskosten bij een ongeval.

Bij de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen van UnitedConsumers krijgt u altijd een gratis verzekering voor tandongevallen. Dat wilt u toch ook? 

Bereken mijn voordeel

basisverzekering


GRATIS verzekeringvoor tandongevallen

 

> Kies mijn verzekering

tandongevallen verzekering


Zorgverzekering afsluiten halverwege het jaar

Een zorgverzekering afsluiten kan jaarlijks van 12 november tot en met 31 december. Pakketwijzigingen kunt u doorgeven van 12 november tot en met 31 januari. Wilt u uw zorgverzekering wijzigen na 31 januari? Halverwege het jaar overstappen van zorgverzekering kan in de volgende gevallen:

Zorgverzekering afsluiten


Wat wordt niet vergoed door een tandongevallenverzekering?

De volgende behandelingen worden niet vergoed door de tandongevallenverzekering:

  • Reguliere tandzorg.
  • Behandeling in het buitenland.
  • Ongeval bij opzet en gebruik van alcohol.
  • Orthodontie na een ongeval en kosten als gevolg van eigen schuld.

Wilt u reguliere tandzorg, zoals de periodieke controle of een behandeling bij de mondhygiëniste vergoed krijgen? Dan kunt u een tandartsverzekering afsluiten. Dit type mondzorg wordt namelijk niet vergoed vanuit de tandongevallenverzekering.

> Bekijk tandartsverzekeringen


Waarom een tandongevallenverzekering?

Heeft u tandzorg nodig na een ongeval en bent u hier niet voor verzekerd? Dan kunnen de kosten tot honderden of duizenden euro’s oplopen. Het is dan wel zo fijn om hiervoor verzekerd te zijn met een tandongevallenverzekering.


Gratis tandongevallenverzekering

Normaal bedraagt de maandelijkse premie van de tandongevallenverzekering € 1,50. Wij geven u echter een korting van 100%. Dat betekent dat u de tandongevallenverzekering gratis ontvangt bij onze aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Bovendien krijgt u altijd tot 20% korting op een aanvullende verzekering of tandartsverzekering.

aanvullende verzekering

Aanvullende verzekering

Met een aanvullende verzekering bent u verzekerd voor zorgkosten die niet door de basisverzekering vergoed worden. Denk aan een aanvullende verzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve zorg en brillen of lenzen.

> Bekijk aanvullende verzekeringen

 

tandartsverzekering

Tandartsverzekering

Een tandartsverzekering is een interessante uitbreiding van uw zorgverzekering als u verwacht dat u extra tandzorg nodig heeft. Vanuit de tandartsverzekering worden vergoedingen geboden voor bijvoorbeeld periodieke controles en de mondhygiëniste.

> Bekijk tandartsverzekeringen


UC Zorgadvies

Vindt u het lastig om een passende zorgverzekering te kiezen? Geen probleem. Wij helpen u graag met zorgadvies op maat. Beantwoord een aantal korte vragen en ontdek in 3 minuten welke zorgverzekering past bij uw persoonlijke situatie.

> Doe de check

zorgadviesVeelgestelde vragen tandongevallenverzekering

U krijgt een gratis tandongevallenverzekering bij een aanvullende verzekering of tandartsverzekering van UnitedConsumers. De gratis tandongevallenverzekering geldt dus niet bij een basisverzekering.

Bij UnitedConsumers is iedereen welkom. U wordt dus altijd geaccepteerd voor een tandongevallenverzekering bij UnitedConsumers.

Ik heb een andere vraag


Gecontroleerd door onze specialist Nienke Wuits

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Nienke Wuits, specialist op het gebied van zorgverzekeringen. Nienke is sinds 2011 werkzaam bij UnitedConsumers.

| Laatst gecontroleerd op: 3-2-2023 |

nienke expert 3


Meer informatie


Heeft u een vraag, opmerking of advies nodig?

Wij helpen u graag!