Tandongevallenverzekering van UnitedConsumers

Tandartskosten vallen voor verzekerden van 18 jaar en ouder niet onder de basisverzekering. Ook niet als uw gebit beschadigd raakt door een ongeval. Voor de vergoeding van normale tandartskosten heeft u een tandartsverzekering nodig en voor de vergoeding van tandartskosten bij een ongeval kunt u een tandongevallenverzekering afsluiten. Op deze pagina leest u alles over onze tandongevallenverzekering.

Tandongevallenverzekering van UnitedConsumers

Sluit u uw zorgverzekering bij UnitedConsumers af? Dan krijgt u, naast een maximale korting van 5% op de basisverzekering, altijd een gratis tandongevallenverzekering bij een aanvullende verzekering of tandartsverzekering. Bovendien krijgt u 15% korting op de door u gekozen aanvullende verzekering. 


5% korting
tandongevallenverzekering
15% korting

Dit zijn de belangrijkste vergoedingen van een tandongevallenverzekering bij UnitedConsumers:

  • Gratis tandongevallenverzekering bij een aanvullende verzekering van UnitedConsumers.
  • Heeft u een tandongevallen verzekering van UC? Dan zijn uw kinderen automatisch meeverzekerd.
  • Onvoorziene tandheelkundige zorg door een tandarts wordt tot maximaal € 10.000,- vergoed per ongeval. 

Waarom een tandongevallenverzekering?

Heeft u tandzorg nodig na een ongeval en bent u hier niet voor verzekerd? Dan kunnen de kosten tot honderden of duizenden euro’s oplopen. Het is dan wel zo fijn om hiervoor verzekerd te zijn.

Houd er rekening mee dat reguliere tandzorg niet vergoed wordt vanuit een tandongevallenverzekering. Indien u ook voor reguliere tandzorg verzekerd wilt zijn, is het verstandig om een tandartsverzekering af te sluiten. Heeft u behalve een periodieke controle nooit extra tandzorg nodig? Dan is het niet nodig om een tandartsverzekering af te sluiten. U heeft dan voldoende aan een tandongevallenverzekering.

Tandongevallenverzekering van UnitedConsumers: goed om te weten

  • Voor de tandongevallen verzekering van UnitedConsumers wordt u altijd geaccepteerd. 
  • Let op: de tandongevallenverzekering krijgt u alleen gratis bij een aanvullende verzekering of tandartsverzekering van UnitedConsumers. 

button verzekeringskaart

Wat wordt niet vergoed door een tandongevallenverzekering?

Behandeling in het buitenland, orthodontie na een ongeval en kosten als gevolg van eigen schuld, opzet en gebruik van alcohol, worden niet vergoed door de tandongevallenverzekering. 

Van korting naar bespaartegoed

Voor welke verzekering u ook kiest: u krijgt er altijd een gratis tandongevallenverzekering bij. Normaal bedraagt de maandelijkse premie van de tandongevallenverzekering € 1,50. Wij geven u echter een korting van 100%. De unieke korting van UnitedConsumers wordt maandelijks bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed.

U betaalt dus wel maandelijks voor de tandongevallenverzekering, maar krijgt dit maandelijks teruggestort in uw persoonlijk bespaartegoed. Een leuke manier om extra geld te sparen! U bepaalt zelf of en wanneer u het (be)spaarde bedrag uit laat betalen op uw bankrekening. Wilt u liever niet het gehele bedrag uit laten keren? U kunt ook een deel uit uw bespaartegoed uit laten betalen. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!