Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Gratis tandongevallenverzekering van UnitedConsumers

Een tandongevallenverzekering biedt een vergoeding voor tandartskosten bij een ongeval. Bij de aanvullende (tandarts)verzekeringen van UnitedConsumers krijgt u altijd een gratis tandongevallenverzekering. Dat wilt u toch ook? 


Voordelen UC Tandongevallenverzekering

Let op: behandeling in het buitenland, orthodontie na een ongeval en kosten als gevolg van eigen schuld, opzet en gebruik van alcohol, worden niet vergoed door de tandongevallenverzekering.

UC tandongevallenverzekering

UC door VGZ


Gratis tandongevallenverzekering

Bij elke aanvullende verzekering en tandartsverzekering


Waarom een tandongevallenverzekering?

Heeft u tandzorg nodig na een ongeval en bent u hier niet voor verzekerd? Dan kunnen de kosten tot honderden of duizenden euro’s oplopen. Het is dan wel zo fijn om hiervoor verzekerd te zijn met een tandongevallenverzekering.

Houd er rekening mee dat reguliere tandzorg niet vergoed wordt vanuit een tandongevallenverzekering. Indien u ook voor reguliere tandzorg verzekerd wilt zijn, dan is een tandartsverzekering interessant.

tangongevallen waarom

Tandartsverzekering kiezen


Van korting naar bespaartegoed

Normaal bedraagt de maandelijkse premie van de tandongevallenverzekering € 1,50. Wij geven u echter een korting van 100%. 

De korting wordt maandelijks bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. En de korting? Die kunt u uit laten betalen wanneer u dat wilt. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

lachen 2

Zo werkt de korting


Gratis tandongevallenverzekering

U krijgt een gratis tandongevallenverzekering bij een aanvullende verzekering of tandartsverzekering van UnitedConsumers. Bovendien krijgt u altijd 15% korting op een aanvullende verzekering of tandartsverzekering. Extra voordelig, dus!

koffer

Aanvullende verzekering

Met een aanvullende verzekering bent u verzekerd tegen zorgkosten die niet door de basisverzekering vergoed worden. Denk aan een aanvullende verzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve zorg en brillen of lenzen.

Vanaf € 6,48 per maand

 

tand

Tandartsverzekering

Brengt u regelmatig een bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste en heeft u extra tandzorg nodig? Dan is een aanvullende tandartsverzekering een interessante optie. Zo komt u niet voor onverwachts hoge tandartskosten te staan. Wel zo fijn!

Vanaf € 13,38 per maand


Veelgestelde vragen tandongevallenverzekering

U krijgt een gratis tandongevallenverzekering bij een aanvullende verzekering of tandartsverzekering van UnitedConsumers. De gratis tandongevallenverzekering geldt dus niet bij een basisverzekering.

Bij UnitedConsumers is iedereen welkom. U wordt dus altijd geaccepteerd voor een tandongevallenverzekering bij UnitedConsumers.

Ik heb een andere vraag


Meer informatie

Terug naar boven