TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Zorgverzekering VGZ voor sporters

Sporters zijn over het algemeen gezonder en worden minder snel ziek. Toch lopen sporters weer hun eigen gezondheidsrisico. Met name blessures komen bij deze groep logischerwijs veel meer voor. Sport u veel? Dan heeft u waarschijnlijk baat bij een aanvullende verzekering die u voor beweegzorg verzekert. De VGZ goedkope zorgverzekering van UnitedConsumers biedt verschillende aanvullende pakketten die goed op de zorgbehoefte van een sportieveling aansluiten.

Voldoende fysiotherapie in uw zorgverzekering

Wie veel sport heeft regelmatig een bezoekje bij de fysio nodig. Ook zonder een directe blessure kan hij u goed helpen. Hij kijkt bijvoorbeeld naar uw blessuregevoeligheid en adviseert u hoe u blessures kunt voorkomen. De aanvullende verzekeringen van VGZ bieden allemaal een budget voor beweegzorg. De grootte van dit budget varieert per aanvullende verzekering van € 200,00 tot € 1000,00.

Sinds kort kunt u het budget beweegzorg ook inzetten voor Fysio Online. Een programma dat consulten bij uw fysiotherapeut combineert met sessies die u zelf online volgt. Handig, want u kunt het op uw eigen tijd doen en zo vaak als u wilt.

Bent u onder behandeling bij een fysiotherapeut? Geef dan uw beoordeling over de fysiotherapiepraktijk.

Vergoeding sportmedisch advies

Alle verzekerden van VGZ met een aanvullend pakket kunnen gebruik maken van sportmedisch advies bij een sportarts. Deze kan nog iets dieper ingaan op de technische achtergrond van uw sport en wat dat voor uw lichaam betekent.

Informatie over uw lichaam in beweging

VGZ heeft alle medische informatie omtrent het sportend lichaam voor u verzameld op de website Eigen Gezondheid. Hier leest u onder andere tips over verantwoord sporten, een bijpassend eetpatroon en kunt u 24/7 vragen stellen aan experts als de fysio.

Andere zorgsituaties

Lees ook

Tips over uw zorgverzekering
Overstappen zorgverzekering
VGZ informatie per zorgsituatie

Al uw voordelen

  • Bespaar 10% op uw premie
  • Betrouwbare verzekeraar
  • Gratis overstapservice
  • Kies zelf uw huisarts
  • 14 dagen bedenktijd