Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Zorgzoeker: een zorgverlener zoeken

Met een zorgverzekering mag u zelf bepalen naar welke zorgverlener u gaat. Gaat u naar een gecontracteerde zorgverlener? Dan weet u zeker dat u uw zorgkosten vergoed krijgt. Een gecontracteerde zorgverlener vindt u in de Zorgzoeker. Maar, hoe werkt dit? Wij leggen het graag aan u uit op deze pagina.


Zorgzoeker van UnitedConsumers

In de UC Zorgzoeker vindt u alle gecontracteerde zorgverleners. Een gecontracteerde zorgverlener heeft u al vier stappen gevonden:

  1. Ga naar de UC Zorgzoeker.
  2. Vul uw postcode in.
  3. Kies de gewenste zorgsoort.
  4. Uw zorgverlener is gevonden.

afbeelding

Zorgverlener vinden


Zorgverleners basisverzekering UC Basis Keuze

De naturaverzekering UC Basis Keuze vergoedt 100% van de zorgkosten wanneer u voor een gecontracteerde zorgverlener kiest.

Gaat u toch voor een zorgverlener zonder contract? Dan wordt 70% van de zorgkosten vergoed. Dit betekent dat u bij een niet-gecontracteerde zorgverlener 30% van de zorgkosten zelf betaalt.

afbeelding

Bekijk UC Basis Keuze


Zorgverleners basisverzekering UC Ruime Keuze

De natura basisverzekering UC Ruime Keuze vergoedt 100% van de zorgkosten wanneer u voor een gecontracteerde zorgverlener kiest.

Gaat u toch voor een zorgverlener zonder contract? Dan wordt 80% van de zorgkosten vergoed. Dit betekent dat u bij een zorgverlener zonder contract 20% van de zorgkosten zelf betaalt.

afbeelding

Bekijk UC Ruime Keuze


Zorgverleners basisverzekering UC Eigen Keuze

De restitutie basisverzekering UC Eigen Keuze vergoedt zorgkosten 100% van de zorgkosten wanneer u voor een gecontracteerde zorgverlener kiest.

Ook wanneer u voor een zorgverlener zonder contract kiest, wordt maximaal 100% vergoed van het marktconform tarief

afbeelding

Bekijk UC Eigen Keuze


Basisverzekering van Bewuzt

Kiest u voor een gecontracteerde zorgverlener? Dan krijgt u 100% van de zorgkosten vergoed. Kiest u voor een niet-gecontracteerde zorgverlener? Dan wordt 65% van het gemiddeld gecontracteerd tarief vergoed. 

Zoekt u gecontracteerde Bewuzt zorgverleners? U vindt het in de Bewuzt Zorgzoeker.

Ga naar de Bewuzt Zorgzoeker

Terug naar boven