Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Zorgverzekering afsluiten via UnitedConsumers

Een zorgverzekering afsluiten kan jaarlijks vanaf half november. Het is belangrijk dat u een zorgverzekering kiest die aansluit op uw zorgwensen, zodat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan. Wilt u ook een nieuwe zorgverzekering aanvragen? Dan helpen wij u graag!


USP's

UC Basis Keuze

Naturapolis

UC door VGZ


vink Ruime keuze in zorgverleners
vink 70% vergoed bij zorgverleners zonder contract
 

€ 114,85 per maand

 

UC Ruime Keuze

Naturapolis

UC door VGZ


vink Ruime keuze in zorgverleners
vink 80% vergoed bij zorgverleners zonder contract
 

€ 118,23 per maand

 

UC Eigen Keuze

Restitutiepolis

UC door VGZ


vink Eigen keuze in zorgverleners
vink 100% vergoed bij zorgverleners zonder contract
 

€ 125,59 per maand


Zorgverzekering afsluiten: welke zorgverzekering kies ik?

Iedereen in Nederland van 18 jaar en ouder moet verplicht een basis zorgverzekering afsluiten. Met de basisverzekering bent u verzekerd voor alle basiszorg. Wel zo fijn!

Maar, welke zorgverzekering past het beste bij u? En heeft u ook nog een aanvullende verzekering of tandartsverzekering nodig?

afbeelding

Zorgverzekering kiezen


Nieuwe zorgverzekeraar: de overstap is zo geregeld!

Overstappen van zorgverzekering is zo gegereld. Zodra de nieuwe premies halverwege november bekend zijn, kunt u overstappen van zorgverzekering.

Sluit u vóór 1 januari een nieuwe zorgverzekering af? Dan wordt de overstap automatisch voor u geregeld en wordt uw oude zorgverzekering automatisch opgezegd. Geen gedoe, dus!

afbeelding

Overstappen zorgverzekering


Besparen op uw nieuwe zorgverzekering

Maandelijks bespaart u op uw vaste lasten met een zorgverzekering van UnitedConsumers. Al uw korting wordt automatisch bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. En de korting? Die kunt u uit laten betalen wanneer u dat wilt!

afbeelding

Zo werkt de korting


Zorgverzekering afsluiten

Sluit u een nieuwe zorgverzekering bij UnitedConsumers af, dan profiteert u van de maximale korting van 5% op de basisverzekering van UC.

Kiest u ook voor een aanvullende verzekering of tandartsverzekering? Dan krijgt u 15% korting op uw aanvullend pakket én een gratis tandongevallenverzekering. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

 

UC door VGZ

Zorgverzekering afsluiten


 

Veelgestelde vragen zorgverzekering afsluiten

 

In Nederland is het verplicht een basis zorgverzekering af te sluiten. Per 1 januari van ieder jaar stappen er meer dan één miljoen Nederlanders over naar een nieuwe zorgverzekeraar. Maar, naast het overstappen kan een zorgverzekering afsluiten ook andere redenen hebben, namelijk:

  • U bent 18 jaar geworden. 
  • U komt uit militaire dienst
  • U komt vanuit het buitenland in Nederland wonen en/of werken. 

Voor u een zorgverzekering gaat afsluiten, wilt u natuurlijk graag eerst de premie berekenen. De premie berekenen en de zorgverzekering afsluiten gaat erg gemakkelijk én snel!

Zorgpremie berekenen

Wilt u uw zorgpremie berekenen? Dat kan heel gemakkelijk in drie stappen! Vergeet niet uw e-mailadres in te vullen. U ontvangt namelijk na het afsluiten van het scherm automatisch de offerte in uw mailbox.

Zorgpremie berekenen

Zorgverzekering afsluiten

Weet u al precies welk basis- en aanvullende verzekering u wilt afsluiten? Dan kunt u uw nieuwe zorgverzekering afsluiten. Kies uw gewenste pakket, vul uw gegevens in en sluit de zorgverzekering af. U ontvangt een bevestiging via e-mail.

Zorgverzekering afsluiten

Ik heb een andere vraag


Kunnen wij u helpen?

Een zorgverzekering afsluiten is niet moeilijk, maar wellicht heeft u toch wat advies nodig. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan onze zorgadviseurs klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze die past bij uw situatie.

service

Neem contact met ons op

Terug naar boven