Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Ziektekostenverzekering 2021

De ziektekostenverzekering is verplicht in Nederland en is eigenlijk een ander woord voor 'zorgverzekering'. Bij UnitedConsumers krijgt u de hoogste korting op uw nieuwe ziektekostenverzekering 2021. Wel zo voordelig, want zo houdt u meer over voor een leuker leven!

  • Ziektekostenverzekering 2021 vanaf € 114,85 per maand.
     
  • De hoogste korting op uw nieuwe ziektekostenverzekering 2021.
     
  • Altijd een ziektekostenverzekering die aansluit op uw zorgwensen.
     

UC door VGZ

Ziektekostenverzekering 2021 afsluiten
Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,3!

stersterstersterster kwart

"Wij zijn al 50 jaar verzekerd bij VGZ. En ruim 8 jaar via UnitedConsumers."

Albert

 

sterstersterdriekwart

"Ik ben de afgelopen jaren zeer tevreden geweest dus blijf ik bij UnitedConsumers."

P. van Maurik 

 

10 stersterstersterdriekwart

"Het sparen is heel fijn! Al diverse familieleden op de hoogte gebracht van de service."

M. Ybeles Smit


 

Ziektekosten vergoeding 2021

Wat dekt een ziektekostenverzekering? Onder een ziektekostenverzekering wordt ook wel de basisverzekering verstaan. En vanuit de basisverzekering worden onder andere de volgende ziektekosten vergoed: 

Ziektekostenverzekering 2021 afsluiten

UnitedConsumers biedt in samenwerking met VGZ drie verschillende basis ziektekostenverzekeringen aan. Zo kiest u zelf hoeveel keuzevrijheid in een basisverzekering belangrijk is voor u. Bovendien krijgt u altijd 5% korting op uw nieuwe basis ziektekostenverzekering 2021. Zo bent u uitstekend verzekerd én heeft u een goedkope ziektekostenverzekering in 2021.

UC Basis Keuze

Naturapolis
USP's


vink 
Ziektekostenverzekering met ruime keuze in zorgverleners

vink 
vergoed bij zorgverleners zonder contract

 

€ 114,85 per maand
 

Kies direct

 

UC Ruime Keuze

Naturapolis
USP's


vink 
Ziektekostenverzekering met ruime keuze in zorgverleners


vink 
vergoed bij zorgverleners zonder contract
 

€ 118,23 per maand
 

Kies direct

 

UC Eigen Keuze

Restitutiepolis
USP's


vink 
Ziektekostenverzekering met eigen keuze in zorgverleners


vink 
vergoed bij zorgverleners zonder contract
 

€ 125,59 per maand
 

Kies direct


 

Ziektekostenverzekering 2021 uitbreiden met aanvullende verzekering

Wilt u een uitgebreide dekking voor uw ziektekosten? Vul dan uw verzekering aan met een aanvullende verzekering. Zo zijn sommige ziektenkosten gedekt die niet door de basisverzekering vergoed worden. Denk aan een aanvullende verzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve zorg en brillen of lenzen. U heeft al een aanvullende verzekering vanaf € 6,48 per maand.

UC ZorgZeker 1

Aanvullende verzekering

USP's


vink 
Fysiotherapie: 6 behandelingen

vink 
Alternatief: € 150, max € 40 per dag

tand

€ 6,48 per maand
 

Kies direct

 

UC ZorgZeker 2

Aanvullende verzekering

USP's


vink 
Fysiotherapie: 12 behandelingen
vink 
Alternatief: € 250, max € 40 per dag
vink 
Brillen en lenzen: 1x per 3 jaar een complete bril of 1x per 3 jaar € 50 voor lenzen


tand

€ 21,12 per maand
 

Kies direct

 

UC ZorgZeker 3

Aanvullende verzekering

USP's


vink 
Fysiotherapie: 24 behandelingen
vink
Alternatief: € 300, max € 40 per dag
vink 
Brillen en lenzen:
1x per 3 jaar een complete bril of 1x per 3 jaar € 100 voor lenzen

tand

€ 34,16 per maand
 

Kies direct


 

Ziektekostenverzekering 2021 uitbreiden met tandartsverzekering

Brengt u regelmatig een bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste en heeft u extra tandzorg nodig? Dan is een aanvullende tandartsverzekering een interessante optie. Zo komt u niet voor onverwachts hoge tandartskosten te staan. Wel zo fijn! U heeft al een tandartsverzekering vanaf € 13,38 per maand.

 

UC TandZeker 250

Tandartsverzekering

USP's


vink 
Periodieke controle: 100% vergoed
vink
Tandartskosten: max. € 250
tand

€ 13,38 per maand

Kies direct

 

UC TandZeker 500

Tandartsverzekering

USP's


vink 
Periodieke controle: 100% vergoed
vink 
Tandartskosten: max. € 500
vink 
Orthodontie jonger dan 18 jaar: 80% tot max. € 1.000 na 1 jaar wachttijd


tand

€ 22,87 per maand

Kies direct


Ziektekostenverzekering 2021: welke past bij mij?

Een ziektekostenverzekering kiezen lijkt misschien een lastige klus, maar dat is het niet. U wilt de goedkoopste ziektekostenverzekering met de beste dekking, maar welke ziektekostenverzekering moet u dan kiezen? Hier komt u achter door bijvoorbeeld de ziektekostenverzekering te vergelijken of dankzij onze KeuzeHulp! 


Hulp of advies bij ziektekostenverzekering 2021

Vindt u een ziektekostenverzekering vergelijken lastig en kunt u wel advies gebruiken? Dan staan onze zorgadviseurs klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste ziektekostenverzekering voor uw situatie.

service

Neem contact met ons op


Veelgestelde vragen over de ziektekostenverzekering

De ziektekostenverzekering is verplicht in Nederland. Ziektekostenverzekering is eigenlijk de oude benaming voor zorgverzekering. Heeft u een basis ziektekostenverzekering? Dan heeft u minstens recht op alle dekkingen uit het basispakket. Dit pakket wordt jaarlijks door de overheid samengesteld en kan dus ook jaarlijks veranderen. De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen in Nederland hetzelfde. Een basisverzekering breidt u voor extra vergoedingen uit met een aanvullende verzekering.

Kinderen tot 18 jaar zijn automatisch en kosteloos meeverzekerd op de ziektekostenverzekering van een ouder of voogd. Zij kunnen daarbij ook gebruikmaken van de vergoeding die eventueel via een aanvullende verzekering geregeld wordt. Na hun 18e verjaardag hebben ook zij een eigen ziektekostenverzekering nodig.

Het afsluiten van een ziektekostenverzekering, de basis zorgverzekering, is verplicht voor iedereen in Nederland. Er gelden een aantal uitzonderingen. Bent u bijvoorbeeld in militaire dienst, tijdelijk als student of stagiaire in Nederland of wilt u vanwege gemoedsbezwaren geen ziektekostenverzekering afsluiten? Dan valt u buiten deze regeling.

In Nederland kennen we verschillende soorten ziektekostenverzekeringen. De basisverzekering is in Nederland verplicht, hierbij kunt u kiezen uit een budgetverzekering, naturaverzekering of restitutieverzekering bij verschillende ziektekostenverzekeraars. Daarnaast kunt u deze basis ziekteverzekering ook aanvullen met een aanvullende verzekering of een tandartsverzekering. Deze aanvullende ziektekostenverzekeringen zijn niet verplicht.

Voor de ziektekostenverzekering wordt jaarlijks een eigen risico vastgesteld door de overheid. In 2021 blijft het eigen risico gelijk om € 385,- Dit bedrag dient u zelf te betalen vóórdat uw ziektekostenverzekering overgaat op vergoeding.

Wist u dat u, door uw eigen risico vrijwillig te verhogen, korting krijgt op uw zorgpremie? U kunt het eigen risico vrijwillig verhogen met maximaal € 500,-.

Het loont om ieder jaar uw ziektekostenverzekering te vergelijken. Zo kunt u namelijk jaarlijks geld besparen op uw vaste lasten. Weet u waar u op moet letten bij het vergelijken van uw ziektekostenverzekering? Wij helpen u graag op weg.

Ziektekostenverzekering vergelijken

Wilt u overstappen van ziektekostenverzekering? Dan kan dit in de periode van november t/m 31 januari. Voor 31 januari moet u uiterlijk een nieuwe zorgverzekering hebben gekozen, anders bent u niet verzekerd en dat mag in Nederland niet zomaar. In deze periode kunt u dus uitgebreid verschillende ziektekostenverzekeringen vergelijken. Vergelijken is altijd verstandig, zo weet u zeker dat u de juiste prijs betaalt.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven