TopImage

Bereken uw premie

Uw zorgverzekering nu met 10% korting

Zorgverzekering met 10% korting

Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt al meer dan tien jaar op rij één van de goedkoopste zorgverzekeringen. Ook in 2016 ontvangt u tot 10% korting op uw premie, zo bent u al voor € 97,15 per maand verzekerd van de beste ziektekostenverzekering zonder extra eigen risico. Wij regelen de eventuele overstap en staan bovendien altijd als tussenpersoon voor u klaar! Goed voor elkaar.

Bereken mijn premie

Kies zelf: korting in geld of een mooi kado

Wilt u de korting op uw basisverzekering liever omruilen voor een mooi kado? Ook voor de zorgverzekering 2016 heeft het UnitedConsumers ZorgCollectief een Kado-Actie. Ook bestaande verzekerden kunnen hieraan mee doen, dus ook als u in 2015 al bij VGZ verzekerd bent. Zo doen we dat.

Aanmelden zorgverzekering 2016

Uw aanmelding voor het UnitedConsumers ZorgCollectief is heel eenvoudig. Als u voor 31 december uw zorgverzekering via ons afsluit, regelen wij de opzegging van uw huidige zorgverzekeraar. Daar hoeft u verder niets voor te doen. Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief:
  • Tot 10% korting op uw premie: De kracht van 500.000 consumenten verenigd.
  • De beste zorgverzekering: u bent uitstekend verzekerd bij VGZ.
  • Grootste keuze in zorg: kies zelf uw arts en ziekenhuis.
  • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling.
  • Geen gedoe: aanmelden is gratis: start met besparen!

Wij helpen u graag een goedkope én goede zorgverzekering af te sluiten via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Neem contact met ons op via 040 235 05 60 of bereken uw premie en meld u eenvoudig online aan

Bereken mijn premie

Via het UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt u 10% korting op de basisverzekering VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. Op de goedkoopste budget-variant VGZ Goede Keuze krijgt u 5% korting op de premie in 2016. Uitstekende zorgverzekeringen van een zorgverzekeraar met meer dan 60 jaar ervaring. VGZ staat bekend om klantgerichtheid, uitstekende vergoedingen en de beste zorgverleners. En de hoogste korting? Die krijgt u van ons. Geen gedoe, wel de korting.

Uw persoonlijke kortingstegoed

Bij ons krijgt u altijd korting. U betaalt de maandpremie aan VGZ en ontvangt de korting van ons. Zo bespaart u tot € 136,00 per volwassene per jaar op de VGZ zorgverzekering! Iedere maand schrijven wij uw korting bij in uw persoonlijke kortingstegoed. U kunt op ieder moment uw tegoed inzien en uw korting laten uitbetalen.

Zorgverzekeringen vergelijken

Bespaar tot 10% op uw basisverzekering via UnitedConsumers. Zo loopt uw voordeel op tot € 136,00 per volwassene per jaar! Met onze handige zorgvergelijker kunt u eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken op onder andere premie en voorwaarden.

Bij UnitedConsumers vindt u de beste service en een van de goedkoopste zorgverzekeringen. Sluit uw ziektekostenverzekering af via het UnitedConsumers Zorgcollectief en krijg de hoogste korting op uw zorgpremie. Deze korting spaart u in een persoonlijk tegoed en kunt u laten uitkeren wanneer u wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan.

Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief:

  • De laagste maandelijkse premie: de hoogste korting op uw zorgverzekering.
  • De beste zorgverzekering: u bent uitstekend verzekerd bij VGZ.
  • Grootste keuze in zorg: kies zelf uw arts en ziekenhuis.
  • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling.
  • Geen gedoe: aanmelden is gratis: start met besparen!

De goedkoopste zorgverzekering

Voor het elfde jaar op rij bieden we een zorgverzekering met de hoogste korting. Per volwassene bespaart u zo veel premie per jaar. De korting spaart u in uw persoonlijk tegoed en kunt u laten uitkeren wanneer u dat wilt.

Zorgverzekeraar VGZ

Zorgverzekeraar VGZ is al 60 jaar gespecialiseerd in zorgverzekeringen en een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Veel ervaring, ruime vergoedingen en deskundig advies: bij VGZ bent u in goede handen.

Vrije keuze in zorg

Via UnitedConsumers kunt u nu kiezen uit 3 VGZ basisverzekeringen: VGZ Goede Keuze, VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. U bepaalt dus zelf uw keuzevrijheid van zorgaanbieders en welke premie u wilt betalen.

De beste service

Zowel UnitedConsumers als VGZ komen op voor uw belangen. Wilt u een second opinion of heeft u hulp nodig bij wachtlijstbemiddeling? VGZ helpt u graag. Ook bij ons kunt u altijd terecht met vragen over uw Zorgverzekering

Overstappen ziektekostenverzekering

Bent u nog verzekerd bij een andere zorgverzekeraar? Geen probleem. Wij zeggen uw oude verzekering voor u op als u voor 31 december een zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief afsluit. Meld u gratis aan en start met besparen!

U bent al via ons verzekerd? Bedankt dat u meedoet, want alleen door uw deelname kunnen we de hoge korting bieden. Als bestaande verzekerde krijgt u ieder jaar weer de goedkoopste zorgverzekering. U verdient meer.

Ook volgend jaar weer de hoogste korting

Uw korting blijft. Ook komend jaar ontvangt u uw korting op de VGZ basisverzekering gewoon weer in uw persoonlijke kortingstegoed. Daar hoeft u niets voor te doen. Wilt u iets wijzigen in uw zorgverzekering? Dan kunt u voor 1 januari uw wijziging doorgeven.

Kado-Actie

De Kado-Actie is er voor alle deelnemers van het UnitedConsumers ZorgCollectief. Dus ook voor u! Ieder jaar heeft u de keuze om de korting op uw ziektekostenverzekering te ontvangen, of om uw korting in te wisselen voor een kado. Bekijk nu snel uit welke kado's u dit jaar kunt kiezen!

Wij zijn uw tussenpersoon

De klantenservice van UnitedConsumers staat altijd voor u klaar. Heeft u een vraag over uw zorgverzekering? Denkt u dat het goedkoper kan? Wij staan altijd open voor uw mening, tips en advies.

Zelf over uw korting beslissen

Bij UnitedConsumers ontvangt u korting zoals u dat wilt. Elke maand na betaling van uw maandelijkse zorgpremie of tegelijkertijd met het vakantiegeld. Dat maakt ons niets uit.

U mag kiezen: Korting of kado

Beste zorgverzekering van 2016
Kies voor de beste zorgverzekering van 2016 en krijg de maximale 10% korting of een prachtig welkomstkado, zoals de HP Notebook!

Nog 18.997 polissen over

VGZ heeft 25.000 polissen beschikbaar gesteld voor ons Zorgcollectief. Op dit moment zijn er nog 18.997 polissen beschikbaar.

Wees er snel bij want op=op!

Bijgewerkt: 28-11-2015

Scherpe premie

UnitedConsumers biedt u ook in 2016 weer een scherpe premie. Vergelijk onze premie met korting met de premies van andere zorgverzekeraars.
Meer over dit premieoverzicht
Zorgverzekeraar Jaar
premie
UnitedConsumers/VGZ € 1.165,80
CZ € 1.253,40
OHRA € 1.264,44
Salland € 1.355,40
De Friesland € 1.278,00
Zorg en Zekerheid € 1.283,40
Avéro € 1.313,40
Zilveren Kruis € 1.313,40
Delta Lloyd € 1.290,00
Menzis € 1.284,00
ONVZ € 1.279,80
Univé € 1.284,00
De genoemde premies zijn gebaseerd op het wettelijk verplicht eigen risico van € 385,-.