TopImage

Beste zorgverzekeringvoor de laagste prijs!

Goedkope zorgverzekering voor € 104,58 p/mnd

Bereken uw premie

Goedkope zorgverzekering via UnitedConsumers

De beste zorgverzekering van Nederland met 10% korting sluit u af via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Vanaf € 104,58 per maand bent u verzekerd van de beste zorgverzekering, zonder verhoging van uw eigen risico. UnitedConsumers biedt u dit voordeel aan samen met zorgverzekeraar VGZ. En het fijne is: bij ons ZorgCollectief is iedereen welkom. Via UnitedConsumers bent u verzekerd van een goede en goedkope zorgverzekering. Wij regelen uw overstap en staan bovendien altijd als tussenpersoon voor u klaar. Goed voor elkaar.

Goedkoopste zorgverzekering voor 2018

Ook in 2018 bieden wij u één van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland bij VGZ. Hierdoor bent u gegarandeerd uitstekend verzekerd voor een lage premie. Ook onze aanvullende pakketten zijn scherp geprijsd en bieden u een uitgebreide dekking. Hieronder ziet u eenvoudig hoeveel u kunt besparen op uw zorgverzekering.

Dit kunt u besparen op uw zorgverzekering Basisverzekering Besparing
Gezin - 3 volwassenen Ruime keuze € 418,32
Gezin - 2 volwassenen + 2 kinderen Ruime keuze € 278,88
Stel - 2 volwassenen Ruime keuze € 278,88
Single Ruime keuze € 139,44

Kies hier uw nieuwe zorgverzekering

Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief

Uw aanmelding voor het UnitedConsumers ZorgCollectief is heel eenvoudig. Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief:

 • 10% korting op uw premie: De kracht van 500.000 consumenten.
 • De beste zorgverzekering: u bent uitstekend verzekerd bij VGZ.
 • Grootste keuze in zorg: kies zelf uw huisarts.
 • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling.
 • Geen gedoe: aanmelden is gratis: start met besparen!

Wij helpen u graag een goedkope én goede zorgverzekering af te sluiten via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Zo heeft u meer ruimte voor de leuke dingen in het leven. Neem contact met ons op via 040 235 05 60 of bereken uw premie en meld u eenvoudig online aan.

Bereken uw premie

Basisverzekering

Iedereen die woont of werkt in Nederland is verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Via de basisverzekering bent u verzekerd voor standaardzorg zoals huisartsenzorg, medisch specialistische zorg, geneesmiddelen en spoedeisende hulp. Bij het UnitedConsumers ZorgCollectief is iedereen welkom en profiteert u van een lage premie.

Aanvullende verzekeringen

Maakt u gebruik van specifieke zorg die niet onder de basisverzekering valt? Of wilt u meer zekerheden? Kies dan een aanvullende verzekering van VGZ. U kunt uw aanvullende pakket eenvoudig op maat samenstellen of kiezen voor het gemak van een Alles-in-1 Pakket.

Korting op uw zorgverzekering

Via UnitedConsumers krijgt u doorlopend korting op uw zorgverzekering. Wanneer u zich aanmeldt voor de UnitedConsumers/VGZ zorgverzekering betaalt u de premie aan VGZ en krijgt u via uw persoonlijke bespaartegoed maandelijks uw korting terug. Deze kunt u op elk gewenst moment overmaken naar uw eigen bankrekening. Zo garanderen wij uw een goedkope zorgverzekering met uitstekende dekking. In 2018 krijgt u 10% korting op de VGZ Ruime Keuze en Eigen keuze basisverzekeringen

Via het UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt u 10% korting op de basisverzekering VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. Uitstekende zorgverzekeringen van een zorgverzekeraar met meer dan 60 jaar ervaring. VGZ staat bekend om klantgerichtheid, uitstekende vergoedingen en de beste zorgverleners. En het meeste voordeel? Dat krijgt u van ons. Geen gedoe, wel het voordeel.

Uw persoonlijke bespaartegoed

Bij ons krijgt u altijd korting. U betaalt de maandpremie aan VGZ en ontvangt het voordeel van ons. Zo bespaart u € 139,44 per volwassene per jaar op de VGZ zorgverzekering! Een leuk bedrag om er bijvoorbeeld eens lekker op uit te gaan. Iedere maand schrijven wij uw voordeel bij in uw persoonlijke tegoed. U kunt op ieder moment uw tegoed inzien en het gespaarde bedrag laten uitbetalen.

Zorgverzekeringen vergelijken

Bespaar 10% op uw basisverzekering via UnitedConsumers. Zo loopt uw voordeel op € 139,44 per volwassene per jaar! Met onze handige zorgvergelijker kunt u eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken op onder andere premie en voorwaarden.

Bij UnitedConsumers vindt u de beste service en een van de goedkoopste zorgverzekeringen. Sluit uw ziektekostenverzekering af via het UnitedConsumers Zorgcollectief en krijg het meeste voordeel op uw zorgpremie. Het voordeel spaart u in een persoonlijk tegoed en kunt u laten uitkeren wanneer u wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan.

Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief:

 • De laagste maandelijkse premie: de hoogste korting op uw zorgverzekering.
 • De beste zorgverzekering: u bent uitstekend verzekerd bij VGZ.
 • Grootste keuze in zorg: kies zelf uw arts en ziekenhuis.
 • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling.
 • Geen gedoe: aanmelden is gratis: start met besparen!

De goedkoopste zorgverzekering

Voor het dertiende jaar op rij bieden we een zorgverzekering met de hoogste korting. Per volwassene bespaart u zo veel premie per jaar. Dat geeft u ruimte om bijvoorbeeld eens lekker uit eten te gaan of een weekendje weg. U verdient meer.

Zorgverzekeraar VGZ

Zorgverzekeraar VGZ is al 60 jaar gespecialiseerd in zorgverzekeringen en één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Veel ervaring, ruime vergoedingen en deskundig advies: bij VGZ is uw zorg in goede handen.

Vrije keuze in zorg

Via UnitedConsumers kunt u kiezen uit 2 VGZ basisverzekeringen: VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. U bepaalt dus zelf uw keuzevrijheid van zorgaanbieders en welke premie u wilt betalen.

De beste service

Zowel UnitedConsumers als VGZ komen op voor uw belangen. Wilt u een second opinion of heeft u hulp nodig bij wachtlijstbemiddeling? VGZ helpt u graag. Ook bij ons kunt u altijd terecht met vragen over uw Zorgverzekering.

Overstappen ziektekostenverzekering

Bent u nog verzekerd bij een andere zorgverzekeraar? Geen probleem. Wij zeggen uw oude verzekering voor u op als u voor 31 december een zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief afsluit. Meld u gratis aan en start met besparen!

Laat u ontzorgen

Bij UnitedConsumers ontvangt u voordeel op vaste lasten, zoals uw zorgverzekering. Voor een scherpe prijs, goed verzekerd. Zo houdt u meer over voor de dingen waar u plezier uit haalt. Heerlijk ontspannen en een dag er tussenuit, lekker uit eten of sparen voor grotere dromen. De keuze is aan u.

Het bedrag dat u gespaard heeft kunt u uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Wel zo handig. Besparen is eenvoudig, laat u ontzorgen. U verdient meer.

U bent al via ons verzekerd? Bedankt dat u meedoet, want alleen door uw deelname kunnen we zoveel voordeel bieden. Als bestaande verzekerde krijgt u ieder jaar weer de goedkoopste zorgverzekering. Zo doen we dat.

Ook volgend jaar weer de hoogste korting

Uw korting blijft. Ook komend jaar ontvangt u uw korting op de VGZ basisverzekering gewoon weer in uw persoonlijke bespaartegoed. Daar hoeft u niets voor te doen. Wilt u iets wijzigen in uw zorgverzekering? Dan kunt u voor 1 januari uw wijziging doorgeven.

Wij zijn uw tussenpersoon

De klantenservice van UnitedConsumers staat altijd voor u klaar. Heeft u een vraag over uw zorgverzekering? Denkt u dat het goedkoper kan? Wij staan altijd open voor uw mening, tips en advies.

Zelf over uw korting beslissen

Bij UnitedConsumers ontvangt u korting zoals u dat wilt. Elke maand na betaling van uw maandelijkse zorgpremie of tegelijkertijd met het vakantiegeld. Dat maakt ons niets uit. Met het UnitedConsumers ZorgCollectief heeft u goede zorg en bent u verzekerd van voordeel.

Meer overhouden en toch goed verzekerd

Meer overhouden voor een leuker leven, dat is wat wij belangrijk vinden. Dat doen we door voor u goede en goedkope zorgverzekering afspraken te maken met onze partner VGZ, die staat voor kwaliteit. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en meer geld overhoudt voor wat u leuk vindt. Gaat u graag een dagje weg met uw gezin, op uw zorgverzekering bespaart u gemakkelijk € 270,00. Liever een aantal keren lekker uit eten, ook dat kan eenvoudig met het geld dat u bespaart op uw goedkope zorgverzekering. De keuze is aan u.

Hulp nodig bij overstappen

Onze zorgverzekering experts staan voor u klaar om u te helpen de juiste keuzes te maken. Zo betaalt u niet teveel, terwijl u wel de juiste dekking heeft voor uw situatie. Staat u met uw partner op dezelfde polis? Dan is het verstandig om voor beide personen te bekijken welke zorgverzekering het beste past. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een andere basisverzekering te kiezen voor u of uw partner wanneer u weinig zorgkosten heeft. U kunt er ook voor kiezen om wel of niet een aanvullend pakket toe te voegen. Zo voorkomt u extra kosten voor een dekking waar u geen gebruik van maakt. Kinderen zijn overigens gratis meeverzekerd op de polis van de ouder met de meest uitgebreide dekking. Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. U kunt ons bellen of mailen via 040 - 255 81 11 of zorg@unitedconsumers.com

Al uw voordelen

 • Bespaar 10% op uw premie
 • Betrouwbare verzekeraar
 • Gratis overstapservice
 • Kies zelf uw huisarts
 • 14 dagen bedenktijd