Zorgverzekering 2020 vanaf € 107,95 p/mnd

5 redenen om voor VGZ te kiezen

  • Kies zelf uw huisarts
  • 5% korting op de basisverzekering
  • 15% korting op alle aanvullende verzekeringen
  • UnitedConsumers service met VGZ kwaliteit
  • Uitstekend verzekerd voor de beste prijs

Welkom bij UnitedConsumers

Zorgverzekering 2020 via UnitedConsumers

De beste zorgverzekering begint bij UnitedConsumers. Bij ons krijgt u namelijk de maximale korting van 5% korting op de basisverzekering van VGZ. U kunt kiezen voor de naturapolis (VGZ Ruime Keuze) of de restitutiepolis (VGZ Eigen Keuze). Heeft u liever een goedkope budgetpolis? Kies dan voor de basisverzekering van Bewuzt.

Aanvullende verzekering

Voor zorg die niet binnen de basisverzekering valt, heeft u een aanvullende zorgverzekering nodig. Afhankelijk van de zorg die u nodig heeft, kunt u een specifieke aanvullende verzekering kiezen. Heeft u regelmatig tandzorg nodig? Dan is een tandartsverzekering vaak een slimme keuze.

De nieuwe aanvullende verzekeringen van UnitedConsumers

Per 2020 start UnitedConsumers met een unieke lijn aanvullende verzekeringen. Daarbij heeft u de keuze uit de volgende aanvullende verzekeringen: ZorgZeker 1, ZorgZeker 2 of ZorgZeker 3.

Wilt u ook een tandartsverzekering? Dan heeft u de keuze uit de volgende tandartsverzekeringen: TandZeker 250 en TandZeker 500. Met de nieuwe aanvullende verzekeringen van UnitedConsumers profiteert u van verschillende voordelen:


UC door VGZ

Van korting naar bespaartegoed

Sluit u uw basisverzekering bij UnitedConsumers af? Dan krijgt u altijd de maximale korting van 5% op uw basisverzekering. Kiest u daarnaast ook voor een aanvullende verzekering of tandartsverzekering van UnitedConsumers? Dan krijgt u 15% korting op uw gekozen aanvullende verzekering of tandartsverzekering. Voor welke aanvullende verzekering u ook kiest: u krijgt er altijd een gratis tandongevallenverzekering bij. De unieke korting van UnitedConsumers wordt maandelijks bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. Zo houdt u meer geld over voor een leuker leven!

Kies uw zorgverzekering


Beoordeling van onze klanten

Zorgverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 9.3

Gebaseerd op 673 beoordelingen
9.3 van10

Zorgverzekering verplicht in Nederland

Een zorgverzekering dekt uw noodzakelijke medische kosten en is verplicht voor iedereen die woont of werkt in Nederland en ouder is dan 18 jaar. Kinderen worden automatisch meeverzekerd op de polis van één van de ouders. Zorgverzekeraars in Nederland zijn verplicht uw aanvraag voor een basisverzekering te accepteren. Dit heet de acceptatieplicht.

De dekking is daarom bij alle verzekeraars hetzelfde. Vanuit de basisverzekering bent u onder andere verzekerd voor een bezoek aan de huisarts, medisch specialist, spoedeisende hulp en het aanschaffen van medicijnen. De dekking van de basisverzekering is voor iedereen gelijk en wordt jaarlijks door de overheid bepaald.

Zorgverzekering vergelijken

De zorg vanuit de basisverzekering is voor iedereen hetzelfde. Toch is het verstandig om de zorgverzekering van verschillende zorgverzekeraars ieder jaar te vergelijken. Er zit veel verschil tussen de premie, vergoedingen en zorgkeuze van verzekeringsmaatschappijen. En vergeet niet dat uw persoonlijke situatie ook kan veranderen. Vergelijk daarom ieder jaar uw zorgverzekering om de beste deal te houden.

Eigen risico en eigen bijdrage

Voor alle zorg uit de basisverzekering betaalt u eigen risico. Dit is een verplicht bedrag van € 385,- per jaar. Tegen een korting (maximaal € 15,- per maand) kunt u vrijwillig dit eigen risico verhogen tot € 885,- per jaar. U betaalt eigen risico zodra u zorg ontvangt die gedekt wordt door de basisverzekering. Zodra u de eerste € 385,- zelf heeft betaald, wordt het overige bedrag door uw zorgverzekering vergoed.

De eigen bijdrage is weer net iets anders. Dit betaalt u bij bepaalde medicijnen en behandelingen. Dit is altijd een specifiek bedrag of een percentage. In sommige gevallen kunt u zich aanvullend verzekeren om ook deze eigen bijdrage vergoed te krijgen.

Overstappen van zorgverzekering

Bent u nog verzekerd bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar wilt u graag overstappen naar een VGZ zorgverzekering via UnitedConsumers? Geen probleem. Wij zeggen uw oude zorgverzekering voor u op als u voor 31 december een zorgverzekering bij ons afsluit.

Zorgverzekering afsluiten

Wilt u gedurende het jaar overstappen van zorgverzekering? Dat kan alleen in enkele uitzonderingen. Wij vertellen u er graag meer over.

Welke zorgverzekering past bij mij?

U kunt kiezen tussen een budgetpolis, naturapolis of restitutiepolis. De keuze is sterk afhankelijk van uw zorgbehoefte. Bij een budgetpolis is de keuze in zorgverleners zeer beperkt. Deze keuze is bij een naturapolis een stuk groter, daarom is deze ook iets duurder. Bij de restitutiepolis heeft u volledig vrije zorgkeuze. Dit is dan ook het duurste type zorgverzekering.

Kunnen wij u verder helpen?

Wij helpen u graag. Onze zorgadviseurs staan dagelijks voor u klaar om te helpen met het maken van de van de juiste keuze. Zo betaalt u nooit teveel en heeft u de beste dekking voor uw situatie.

Telefoon: 040 - 255 81 11
E-mail: zorg@unitedconsumers.com
Openingstijden: ma - vr: 08.00u - 21.00u en za: 8.30u - 17.00u

Bent u al verzekerd via UnitedConsumers?

Vanaf 2020 verandert het aanbod van UnitedConsumers. Heeft u al een zorgverzekering via UnitedConsumers? In Mijn UnitedConsumers staat uw nieuwe polis voor 2020 klaar en kunt u uw huidige verzekering wijzigen. U stelt uw nieuwe verzekering gemakkelijk en snel samen in Mijn UnitedConsumers.