TopImage

Bereken uw premie

Uw zorgverzekering nu met 10% korting

Zorgverzekering met 10% korting

Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt al tien jaar op rij één van de goedkoopste zorgverzekeringen. Ook in 2015 ontvangt u 10% korting op uw premie, zo bent u al voor € 86,35 per maand verzekerd van de beste ziektekostenverzekering met het laagste eigen risico. Wist u dat u ook 10% korting krijgt op alle aanvullende verzekeringen van VGZ? Wij staan bovendien altijd als tussenpersoon voor u klaar! Goed voor elkaar.

Alles over de zorgverzekering in 2016

Ieder jaar voert de overheid veranderingen door in de basisverzekering. Ook in 2016 zullen er wijzigingen plaats vinden. De meeste wijzigingen worden bekend gemaakt op dinsdag 15 september, Prinsjesdag. Enkele veranderingen zijn nu al bekend. Nieuwsgierig? Bekijk op zorgverzekering 2016 wat er verandert.

Vanaf 1 februari een zorgverzekering afsluiten

Overstappen naar een andere zorgverzekeraar kan normaal gesproken één keer per jaar: per 1 januari. Alleen in onderstaande situaties is het mogelijk om na 1 januari naar een andere zorgverzekering over te stappen.
Is één van bovenstaande situaties voor u van toepassing? Dan helpen wij u graag met het afsluiten van de goedkoopste zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief, of maak eerst een offerte om uw premie te berekenen.

Bereken mijn premie

Twijfelt u of u zich kunt aanmelden? Neem gerust contact met ons op voor deskundig en vrijblijvend advies.

Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief:

 • Tot 10% korting op uw premie: De kracht van 500.000 consumenten verenigd.
 • De beste zorgverzekering: u bent uitstekend verzekerd bij VGZ.
 • Grootste keuze in zorg: kies zelf uw arts en ziekenhuis.
 • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling.
 • Geen gedoe: aanmelden is gratis: start met besparen!
 • Nieuw: 10% korting op alle aanvullende verzekeringen!

Wij helpen u graag een goedkope én goede zorgverzekering af te sluiten via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Neem contact met ons op via 040 235 05 60 of bereken uw premie en meld u eenvoudig online aan.

Bereken mijn premie

Via het UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt u 10% korting op de basisverzekering van VGZ: VGZ Goede Keuze, VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. Daarnaast krijgt u in 2015 10% korting op alle aanvullende verzekeringen van VGZ. Een uitstekende zorgverzekering van een zorgverzekeraar met meer dan 60 jaar ervaring. VGZ staat bekend om klantgerichtheid, uitstekende vergoedingen en de beste zorgverleners. En de hoogste korting? Die krijgt u van ons. Geen gedoe, wel de korting.

Uw persoonlijke kortingstegoed

Bij ons krijgt u altijd korting. U betaalt de maandpremie aan VGZ en ontvangt de korting van ons. Zo bespaart u meer dan € 125,00 per volwassene per jaar op de VGZ zorgverzekering! Iedere maand schrijven wij uw korting bij in uw persoonlijke kortingstegoed. U kunt op ieder moment uw tegoed inzien en uw korting laten uitbetalen.

Zorgverzekeringen vergelijken

Bespaar 10% op uw basisverzekering en aanvullende zorgverzekering via UnitedConsumers. Zo loopt uw voordeel op tot meer dan € 125,00 per volwassene per jaar! Met onze handige zorgvergelijker kunt u eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken op onder andere premie en voorwaarden.

Bij UnitedConsumers vindt u de beste service en een van de goedkoopste zorgverzekeringen. Sluit uw ziektekostenverzekering af via het UnitedConsumers Zorgcollectief en krijg de hoogste korting op uw zorgpremie. Deze korting spaart u in een persoonlijk tegoed en kunt u laten uitkeren wanneer u wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan.

Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief:

 • De laagste maandelijkse premie: de hoogste korting op uw zorgverzekering.
 • De beste zorgverzekering: u bent uitstekend verzekerd bij VGZ.
 • Grootste keuze in zorg: kies zelf uw arts en ziekenhuis.
 • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling.
 • Geen gedoe: aanmelden is gratis: start met besparen!

De goedkoopste zorgverzekering

Voor het tiende jaar op rij bieden we een zorgverzekering met 10% korting. Per volwassene bespaart u zo veel premie per jaar. De korting spaart u in uw persoonlijk tegoed en kunt u laten uitkeren wanneer u dat wilt.

Specialist in zorgverzekeringen

Zorgverzekeraar VGZ is al 60 jaar gespecialiseerd in zorgverzekeringen en een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Veel ervaring, ruime vergoedingen en deskundig advies: bij VGZ bent u in goede handen.

Vrije keuze in zorg

Via UnitedConsumers kunt u nu kiezen uit 3 VGZ basisverzekeringen: VGZ Goede Keuze, VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. U bepaalt dus zelf uw keuzevrijheid van zorgaanbieders en welke premie u wilt betalen.

De beste service

Zowel UnitedConsumers als VGZ komen op voor uw belangen. Wilt u een second opinion of heeft u hulp nodig bij wachtlijstbemiddeling? VGZ helpt u graag. Ook bij ons kunt u altijd terecht met vragen over uw Zorgverzekering.

Overstappen ziektekostenverzekering

Bent u nog verzekerd bij een andere zorgverzekeraar? Wij zeggen uw oude verzekering voor u op als u voor 31 december een zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief afsluit. Meld u gratis aan en start met besparen!

U bent al via ons verzekerd? Bedankt dat u meedoet, want alleen door uw deelname kunnen we de hoge korting bieden. Als bestaande verzekerde krijgt u ieder jaar weer de goedkoopste zorgverzekering. U verdient meer.

Ook in 2015 weer 10% korting

Uw korting blijft. Ook dit jaar ontvangt u uw korting op de VGZ basisverzekering gewoon weer in uw persoonlijke kortingstegoed. Ook op uw aanvullende verzekeringen krijgt u 10% korting in 2015, ongeacht welke aanvullende verzekering u heeft. Daar hoeft u niets voor te doen.

Kado-Actie

De Kado-Actie is er voor alle deelnemers van het UnitedConsumers ZorgCollectief. Dus ook voor u! Ieder jaar heeft u de keuze om de korting op uw ziektekostenverzekering te ontvangen, of om uw korting in te wisselen voor een kado. Ieder jaar rond november maken wij de Kado's van het nieuwe jaar bekend.

Wij zijn uw tussenpersoon

De klantenservice van UnitedConsumers staat altijd voor u klaar. Heeft u een vraag over uw zorgverzekering? Denkt u dat het goedkoper kan? Wij staan altijd open voor uw mening, tips en advies.

Zelf over uw korting beslissen

Bij UnitedConsumers ontvangt u korting zoals u dat wilt. Elke maand na betaling van uw maandelijkse zorgpremie of tegelijkertijd met het vakantiegeld. Dat maakt ons niets uit.

U mag kiezen: Korting of kado

Beste zorgverzekering van 2015
Kies voor de beste zorgverzekering van 2015 en krijg de maximale 10% korting of een prachtig welkomstkado, zoals de nieuwe iPad Air 2!

Laagste premies

UnitedConsumers biedt u ook in 2015
weer één van de laagste premies:
Zorgverzekeraar Jaar
premie
UnitedConsumers/VGZ € 1.165
CZ € 1.206
OHRA € 1.208
Salland € 1.211
De Friesland € 1.223
Zorg en Zekerheid € 1.223
Avéro € 1.229
Zilveren Kruis € 1.229
Delta Lloyd € 1.234
Menzis € 1.251
ONVZ € 1.260
Univé € 1.284