Zorgverzekering 2019 vanaf € 105,95 p/mnd

7 redenen om voor VGZ te kiezen

 • Bespaar 10% op uw premie
 • Betrouwbare verzekeraar
 • Zeer ruime keuzevrijheid
 • 60 jaar ervaring in zorg
 • Gratis overstapservice
 • Kies zelf uw huisarts
 • Uitgebreide dekking
Welkom bij het UnitedConsumers ZorgCollectief

Zorgverzekering 2019 via UnitedConsumers

Via UnitedConsumers bent u verzekerd van een goede zorgverzekering met 10% korting, zodat u meer geld overhoudt voor een leuker leven. U kunt kiezen tussen twee verschillende zorgverzekeringen van VGZ: de VGZ Ruime Keuze (naturapolis) en de VGZ Eigen Keuze (restitutiepolis). Daarnaast kunt u kiezen voor de goedkope budgetpolis van Bewuzt.

Voor de goedkope zorgverzekering van VGZ betaalt u € 108,85 per maand en voor een zorgverzekering van Bewuzt slechts € 105,95 per maand.

Uw zorgverzekering bij UC!

 • Tot 10% korting op de premie van uw basisverzekering
 • De beste zorgverzekering van Nederland
 • Ruime vergoedingen en zorgkeuze
 • Persoonlijke aandacht en service

Uw situatie Basisverzekering U bespaart:
Gezin - 3 volwassenen Ruime keuze € 435,60
Gezin - 2 volwassenen + 2 kinderen Ruime keuze € 290,40
Stel - 2 volwassenen Ruime keuze € 290,40
Single Ruime keuze € 145,20

Kies uw zorgverzekering

Welke zorgverzekering past bij mij?

U kunt kiezen tussen een budgetpolis, naturapolis of restitutiepolis. De keuze is sterk afhankelijk van uw zorgbehoefte. Bij een budgetpolis is de keuze in zorgverleners zeer beperkt. Deze keuze is bij een naturapolis een stuk groter, daarom is deze ook iets duurder. Bij de restitutiepolis heeft u volledig vrije zorgkeuze. Dit is dan ook het duurste type zorgverzekering. U kunt zelf bepalen wat de beste zorgverzekering voor u is.

Via het UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt u 10% korting op de basisverzekering VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. De beste zorgverzekeringen van een zorgverzekeraar met meer dan 60 jaar ervaring. VGZ staat bekend om klantgerichtheid, uitstekende vergoedingen en de beste zorgverleners. En het meeste voordeel? Dat krijgt u van ons. Geen gedoe, wel het voordeel.

Uw persoonlijke bespaartegoed

Bij ons krijgt u altijd korting. U betaalt de maandpremie aan VGZ en ontvangt het voordeel van ons. Zo bespaart u € 145,20 per volwassene per jaar op de VGZ zorgverzekering! Een leuk bedrag om er bijvoorbeeld eens lekker op uit te gaan. Iedere maand schrijven wij uw voordeel bij in uw persoonlijke bespaartegoed. U kunt op ieder moment uw tegoed inzien op uw Mijn UC en het gespaarde bedrag laten uitbetalen.

Ook volgend jaar weer de hoogste korting

Uw korting blijft. Ook komend jaar ontvangt u uw korting op de VGZ basisverzekering gewoon weer in uw persoonlijke bespaartegoed. Daar hoeft u niets voor te doen. Wilt u iets wijzigen in uw zorgverzekering? Dan kunt u voor 1 januari uw wijziging doorgeven.

Wij zijn uw tussenpersoon

De klantenservice van UnitedConsumers staat altijd voor u klaar. Heeft u een vraag over uw zorgverzekering? Denkt u dat het goedkoper kan? Wij staan altijd open voor uw mening, tips en vragen.

Wij helpen u graag. Onze zorgadviseurs staan dagelijks voor u klaar om te helpen met het maken van de van de juiste keuze. Zo betaalt u nooit teveel en heeft u de beste dekking voor uw situatie.

Telefoon: 040 - 255 81 11
E-mail: zorg@unitedconsumers.com
Openingstijden: ma-vr: 8:00 - 21:00 en za: 08:30 - 17:00

Aanmelden

Beoordeling van onze klanten

Zorgverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 9.3

Gebaseerd op 673 beoordelingen
9.3 van10

Wat is een zorgverzekering en waarom heeft u deze nodig?

Een zorgverzekering is een verzekering voor zorg die uw noodzakelijke medische kosten dekt. Iedereen die woont of werkt in Nederland en ouder dan 18 jaar is, sluit verplicht deze basis zorgverzekering af. Kinderen worden automatisch meeverzekerd op de polis van één van de ouders. Zorgverzekeraars in Nederland zijn verplicht uw aanvraag voor een basisverzekering te accepteren.

De dekking is daarom bij alle verzekeraars hetzelfde. Vanuit de basisverzekering bent u verzekerd voor een bezoek aan de huisarts, medisch specialist, spoedeisende hulp en het aanschaffen van medicijnen. De dekking van de basisverzekering is voor iedereen gelijk en wordt jaarlijks door de overheid bepaald.

Wel kunnen prijzen en voorwaarden per verzekeraar verschillen. Daarom loont het om elk jaar uw zorgverzekering te vergelijken en te kijken of u nog wel de beste deal heeft.

Zorgverzekering vergelijken

De zorg vanuit de basisverzekering is voor iedereen hetzelfde. Toch is het verstandig om de zorgverzekering van verschillende zorgverzekeraars ieder jaar te vergelijken. Er zit veel verschil tussen de premie, vergoedingen en zorgkeuze van verzekeringsmaatschappijen. En vergeet niet dat uw persoonlijke situatie ook kan veranderen. Vergelijk daarom ieder jaar uw zorgverzekering om de beste deal te houden.

Aanvullende verzekering

Voor zorg die niet binnen de basisverzekering valt, heeft u een aanvullende zorgverzekering nodig. Afhankelijk van de zorg die u nodig heeft, kunt u een specifieke aanvullende verzekering kiezen. Bij UnitedConsumers kunt u aanvullende pakketten eenvoudig zelf samenstellen of u kunt kiezen voor een Alles-in-1 Pakket.

Heeft u regelmatig tandzorg nodig? Dan is een tandartsverzekering vaak een slimme keuze. Ook de tandartsverzekering is een vorm van een aanvullende verzekering.

Eigen risico en eigen bijdrage

Voor alle zorg uit de basisverzekering betaalt u eigen risico. Dit is een verplicht bedrag van € 385,- per jaar. Tegen een korting kunt u vrijwillig dit eigen risico verhogen tot € 885,- per jaar. U betaalt eigen risico zodra u zorg ontvangt dat gedekt wordt door de basisverzekering. Zodra u de eerste € 385,- zelf heeft betaald, wordt het overige bedrag door de zorgverzekering vergoed.

De eigen bijdrage is weer net iets anders. Dit betaalt u bij bepaalde medicijnen en behandelingen. Dit is altijd een specifiek bedrag of een percentage. In sommige gevallen kunt u zich aanvullend verzekeren om ook deze eigen bijdrage vergoed te krijgen.

Overstappen van zorgverzekering

Bent u nog verzekerd bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar wilt u graag overstappen naar het UC ZorgCollectief? Geen probleem. Wij zeggen uw oude zorgverzekering voor u op als u voor 31 december een zorgverzekering bij ons afsluit.

Zorgverzekering afsluiten

Wilt u gedurende het jaar overstappen van zorgverzekering? Dat kan alleen in enkele uitzonderingen. Wij vertellen u er graag meer over.