Zorgverzekering 2019 vanaf € 105,95 p/mnd

7 redenen om voor VGZ te kiezen

 • Bespaar 10% op uw premie
 • Betrouwbare verzekeraar
 • Zeer ruime keuzevrijheid
 • 60 jaar ervaring in zorg
 • Gratis overstapservice
 • Kies zelf uw huisarts
 • Uitgebreide dekking
Welkom bij het UnitedConsumers ZorgCollectief

Zorgverzekering 2019 via UnitedConsumers

De beste zorgverzekering begint bij UnitedConsumers. Bij UC krijgt u namelijk 10% korting op de basisverzekering van VGZ: De naturapolis (VGZ Ruime Keuze) of de restitutiepolis (VGZ Eigen Keuze). Daarnaast kunt u kiezen voor de goedkope budgetpolis van Bewuzt.

Deze goedkope zorgverzekering van VGZ kost u slechts € 108,85 per maand en voor een zorgverzekering van Bewuzt betaalt u € 105,95 per maand.

Uw zorgverzekering bij UC!

 • Tot 10% korting op de premie van uw basisverzekering
 • De beste zorgverzekering van Nederland
 • Ruime vergoedingen en zorgkeuze
 • Persoonlijke aandacht en service

Uw situatie Basisverzekering U bespaart:
Gezin - 3 volwassenen Ruime keuze € 435,60
Gezin - 2 volwassenen + 2 kinderen Ruime keuze € 290,40
Stel - 2 volwassenen Ruime keuze € 290,40
Single Ruime keuze € 145,20

Kies uw zorgverzekering

Welke zorgverzekering past bij mij?

U kunt kiezen tussen een budgetpolis, naturapolis of restitutiepolis. De keuze is sterk afhankelijk van uw zorgbehoefte. Bij een budgetpolis is de keuze in zorgverleners zeer beperkt. Deze keuze is bij een naturapolis een stuk groter, daarom is deze ook iets duurder. Bij de restitutiepolis heeft u volledig vrije zorgkeuze. Dit is dan ook het duurste type zorgverzekering.

Beoordeling van onze klanten

Zorgverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 9.3

Gebaseerd op 673 beoordelingen
9.3 van10

VGZ Zorgverzekering met 10% korting

Via het UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt u 10% korting op de basisverzekering VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. Dit is dezelfde verzekering als u bij VGZ afsluit, maar bij ons krijgt u 10% extra korting. Goede deal dus!

Uw persoonlijke bespaartegoed

Bij ons krijgt u altijd korting. U betaalt de maandpremie aan VGZ en ontvangt het voordeel van ons. Zo bespaart u € 145,20 per volwassene per jaar op uw zorgverzekering! Iedere maand schrijven wij uw voordeel bij in uw persoonlijke bespaartegoed. U kunt op ieder moment uw tegoed inzien op Mijn UC en het gespaarde bedrag laten uitbetalen.

Zorgverzekering verplicht in Nederland

Een zorgverzekering dekt uw noodzakelijke medische kosten en is verplicht voor iedereen die woont of werkt in Nederland en ouder is dan 18 jaar. Kinderen worden automatisch meeverzekerd op de polis van één van de ouders. Zorgverzekeraars in Nederland zijn verplicht uw aanvraag voor een basisverzekering te accepteren, dat heet de acceptatieplicht.

De dekking is daarom bij alle verzekeraars hetzelfde. Vanuit de basisverzekering bent u onder andere verzekerd voor een bezoek aan de huisarts, medisch specialist, spoedeisende hulp en het aanschaffen van medicijnen. De dekking van de basisverzekering is voor iedereen gelijk en wordt jaarlijks door de overheid bepaald.

Zorgverzekering vergelijken

De zorg vanuit de basisverzekering is voor iedereen hetzelfde. Toch is het verstandig om de zorgverzekering van verschillende zorgverzekeraars ieder jaar te vergelijken. Er zit veel verschil tussen de premie, vergoedingen en zorgkeuze van verzekeringsmaatschappijen. En vergeet niet dat uw persoonlijke situatie ook kan veranderen. Vergelijk daarom ieder jaar uw zorgverzekering om de beste deal te houden.

Aanvullende verzekering

Voor zorg die niet binnen de basisverzekering valt, heeft u een aanvullende zorgverzekering nodig. Afhankelijk van de zorg die u nodig heeft, kunt u een specifieke aanvullende verzekering kiezen. Bij UnitedConsumers kunt u aanvullende pakketten eenvoudig zelf samenstellen of u kunt kiezen voor een Alles-in-1 Pakket.

Heeft u regelmatig tandzorg nodig? Dan is een tandartsverzekering vaak een slimme keuze. Ook de tandartsverzekering is een vorm van een aanvullende verzekering.

Eigen risico en eigen bijdrage

Voor alle zorg uit de basisverzekering betaalt u eigen risico. Dit is een verplicht bedrag van € 385,- per jaar. Tegen een korting (maximaal € 15,- per maand) kunt u vrijwillig dit eigen risico verhogen tot € 885,- per jaar. U betaalt eigen risico zodra u zorg ontvangt die gedekt wordt door de basisverzekering. Zodra u de eerste € 385,- zelf heeft betaald, wordt het overige bedrag door uw zorgverzekering vergoed.

De eigen bijdrage is weer net iets anders. Dit betaalt u bij bepaalde medicijnen en behandelingen. Dit is altijd een specifiek bedrag of een percentage. In sommige gevallen kunt u zich aanvullend verzekeren om ook deze eigen bijdrage vergoed te krijgen.

Overstappen van zorgverzekering

Bent u nog verzekerd bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar wilt u graag overstappen naar het UC ZorgCollectief? Geen probleem. Wij zeggen uw oude zorgverzekering voor u op als u voor 31 december een zorgverzekering bij ons afsluit.

Zorgverzekering afsluiten

Wilt u gedurende het jaar overstappen van zorgverzekering? Dat kan alleen in enkele uitzonderingen. Wij vertellen u er graag meer over.

Kunnen wij u verder helpen?

Wij helpen u graag. Onze zorgadviseurs staan dagelijks voor u klaar om te helpen met het maken van de van de juiste keuze. Zo betaalt u nooit teveel en heeft u de beste dekking voor uw situatie.

Telefoon: 040 - 255 81 11
E-mail: zorg@unitedconsumers.com
Openingstijden: ma-vr: 8:00 - 21:00 en za: 08:30 - 17:00