Zorgverzekering vanaf € 105,95 p/mnd

7 redenen om voor VGZ te kiezen

 • Bespaar 10% op uw premie
 • Betrouwbare verzekeraar
 • Zeer ruime keuzevrijheid
 • 60 jaar ervaring in zorg
 • Gratis overstapservice
 • Kies zelf uw huisarts
 • Uitgebreide dekking
Welkom bij het UnitedConsumers ZorgCollectief

Zorgverzekering via UnitedConsumers

Een zorgverzekering kiezen is niet eenvoudig, maar wel heel belangrijk. Bent u op zoek naar een goede, maar vooral goedkope zorgverzekering? Via UnitedConsumers bent u al vanaf € 105,95 verzekerd bij Bewuzt. Of u kiest voor een VGZ basisverzekering met 10% korting. Dan betaalt u in 2019 nog maar € 108,85 per maand voor de VGZ Ruime Keuze. In totaal bespaart u zo € 145,20 per jaar op uw zorgverzekering.

Zorgverzekering 2019

Via UnitedConsumers bent u verzekerd van een goede zorgverzekering met 10% korting, zodat u meer geld overhoudt voor een leuker leven. U kunt kiezen tussen twee verschillende zorgverzekeringen van VGZ: de VGZ Ruime Keuze (naturapolis) en de VGZ Eigen Keuze (restitutiepolis). Daarnaast kunt u kiezen voor de goedkope budgetpolis van Bewuzt.

Dit kunt u besparen op uw zorgverzekering Basisverzekering Besparing
Gezin - 3 volwassenen Ruime keuze € 435,60
Gezin - 2 volwassenen + 2 kinderen Ruime keuze € 290,40
Stel - 2 volwassenen Ruime keuze € 290,40
Single Ruime keuze € 145,20

Kies uw zorgverzekering

Zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief

Een zorgverzekering via ons ZorgCollectief is voor iedereen een optie! We zetten graag de voordelen voor u op een rij:

 • Tot 10% korting op de premie van uw basisverzekering
 • De beste zorgverzekering van Nederland
 • Ruime vergoedingen en zorgkeuze
 • Persoonlijke aandacht en service

Uw zorgverzekering met korting

Via UnitedConsumers, in het kort UC, krijgt u doorlopend korting op uw zorgverzekering. Wanneer u zich aanmeldt voor ons ZorgCollectief betaalt u uw zorgpremie aan VGZ. Het bespaarde bedrag krijgt u via uw persoonlijke UnitedConsumers bespaartegoed maandelijks in uw account gestort. Dit tegoed kunt u op elk gewenst moment overmaken naar uw bankrekening.

Bereken uw premie

Goedkoopste zorgverzekering

Met een zorgverzekering van UnitedConsumers bent u uitstekend verzekerd voor een lage zorgpremie. Ook onze aanvullende verzekeringen zijn scherp geprijsd en bieden u een uitgebreide dekking. Voor de goedkoopste zorgverzekering met 10% korting meldt u zich aan voor het UnitedConsumers ZorgCollectief.

Beoordeling van onze klanten

Zorgverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 9.3

Gebaseerd op 673 beoordelingen
9.3 van10

Wat is een zorgverzekering?

Een zorgverzekering is een verzekering voor zorg die uw medische kosten dekt wanneer dit nodig is. Iedereen die woont of werkt in Nederland sluit verplicht een basis zorgverzekering af. Vanuit de basisverzekering bent u verzekerd voor een bezoek aan de huisarts, medisch specialist, spoedeisende hulp en het aanschaffen van geneesmiddelen. De dekking van de basisverzekering is voor iedereen gelijk en wordt jaarlijks door de overheid bepaald.

Wat is een aanvullende verzekering?

Voor zorg die niet binnen de basisverzekering valt, heeft u een aanvullende zorgverzekering nodig. Afhankelijk van de zorg die u nodig heeft, kunt u een specifieke aanvullende verzekering kiezen. Bij UnitedConsumers kunt u aanvullende pakketten eenvoudig samenstellen of u kunt kiezen voor een Alles-in-1 Pakket.

Welke zorgverzekering past bij mij?

U kunt kiezen tussen een budgetpolis, naturapolis of restitutiepolis. De keuze is sterk afhankelijk van uw zorgbehoefte. Bij een budgetpolis is de keuze in zorgverleners zeer beperkt. Deze keuze is bij een naturapolis een stuk groter, daarom is deze ook iets duurder. Bij de restitutiepolis heeft u volledig vrije zorgkeuze. Dit is dan ook het duurste type zorgverzekering. U kunt zelf bepalen wat de beste zorgverzekering voor u is.

Zorgverzekering vergelijken

De zorg vanuit de basisverzekering is voor iedereen hetzelfde. Toch is het verstandig om de zorgverzekering van verschillende zorgverzekeraars ieder jaar te vergelijken. Er zit veel verschil tussen de premie, vergoedingen en zorgkeuze van verzekeringsmaatschappijen. En vergeet niet dat uw persoonlijke situatie ook kan veranderen. Vergelijk daarom ieder jaar uw zorgverzekering.

Overstappen van zorgverzekering

Bent u nog verzekerd bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar wilt u graag overstappen op het UC ZorgCollectief? Geen probleem. Wij zeggen uw oude zorgverzekering voor u op als u voor 31 december een zorgverzekering bij ons afsluit.

Aanmelden