Zorgverzekering 2019 voor maar € 108,85 p/mnd

7 redenen om voor VGZ te kiezen

 • Bespaar 10% op uw premie
 • Betrouwbare verzekeraar
 • Zeer ruime keuzevrijheid
 • 60 jaar ervaring in zorg
 • Gratis overstapservice
 • Kies zelf uw huisarts
 • Uitgebreide dekking

Goedkope zorgverzekering afsluiten via UnitedConsumers

Bent u op zoek naar een goede, maar vooral ook goedkope zorgverzekering? Dan zit u hier goed. De beste zorgverzekering afsluiten met royale dekking en 10% korting doet u via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Vanaf € 108,85 per maand bent u verzekerd van de beste zorgverzekering, zonder verhoging van uw eigen risico. UnitedConsumers biedt u dit voordeel aan samen met zorgverzekeraar VGZ. En het fijne is: bij ons ZorgCollectief is iedereen welkom. Via UnitedConsumers bent u verzekerd van een goede en goedkope zorgverzekering, zodat u meer geld overhoudt om leuke dingen van te doen. Wij regelen uw overstap en staan bovendien altijd als tussenpersoon voor u klaar. Gaat u liever voor de laagste premie? Kies dan voor de zorgverzekering van Bewuzt vanaf € 105,95, zonder korting. Goed voor elkaar.

Goedkoopste zorgverzekering voor 2019

Ook in 2019 bieden wij u één van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland bij VGZ en Bewuzt. Hierdoor bent u gegarandeerd uitstekend verzekerd voor een lage premie. Ook onze aanvullende pakketten zijn scherp geprijsd en bieden u een uitgebreide dekking. Hieronder ziet u eenvoudig hoeveel u kunt besparen op uw zorgverzekering.

Dit kunt u besparen op uw zorgverzekering Basisverzekering Besparing
Gezin - 3 volwassenen Ruime keuze € 435,60
Gezin - 2 volwassenen + 2 kinderen Ruime keuze € 290,40
Stel - 2 volwassenen Ruime keuze € 290,40
Single Ruime keuze € 145,20

Kies uw zorgverzekering

Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief

Uw aanmelding voor het UnitedConsumers ZorgCollectief is heel eenvoudig. Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief:

 • De beste zorgverzekering van Nederland: uitstekend verzekerd bij VGZ of Bewuzt.
 • 10% korting op uw premie: de kracht van 500.000 consumenten.
 • Grootste keuze in zorg: kies zelf uw huisarts en tandarts.
 • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling.
 • Geen gedoe: aanmelden is gratis: start met besparen!

Wij helpen u graag een goedkope én goede zorgverzekering af te sluiten via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Zo heeft u meer ruimte voor de leuke dingen in het leven. Neem contact met ons op via 040 255 81 11 of bereken uw premie en meld u eenvoudig online aan.

Bereken uw premie

Basisverzekering

Iedereen die woont of werkt in Nederland is verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Via de basisverzekering bent u verzekerd voor standaardzorg zoals huisartsenzorg, medisch specialistische zorg, geneesmiddelen en spoedeisende hulp. Bij het UnitedConsumers ZorgCollectief is iedereen welkom en profiteert u van een lage premie.

Aanvullende verzekeringen

Maakt u gebruik van specifieke zorg die niet onder de basisverzekering valt? Of wilt u meer zekerheden? Kies dan een aanvullende verzekering van VGZ of een van de aanvullende pakketten van Bewuzt. U kunt uw aanvullende pakket eenvoudig op maat samenstellen of kiezen voor het gemak van een Alles-in-1 Pakket.

Korting op uw zorgverzekering

Via UnitedConsumers krijgt u doorlopend korting op uw zorgverzekering. Wanneer u zich aanmeldt voor de UnitedConsumers/VGZ zorgverzekering betaalt u de premie aan VGZ en krijgt u via uw persoonlijke bespaartegoed maandelijks uw korting terug. Deze kunt u op elk gewenst moment overmaken naar uw eigen bankrekening. Zo garanderen wij uw een goedkope zorgverzekering met uitstekende dekking. In 2019 krijgt u 10% korting op de VGZ Ruime Keuze en Eigen keuze basisverzekeringen. Bij Bewuzt spaart u geen korting in uw online spaartegoed, maar krijgt u wel stapelkorting wanneer u twee of meer aanvullende pakketten afsluit. Ook krijgt u no-claimkorting wanneer u langer dan een jaar niets declareert.

Via het UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt u 10% korting op de basisverzekering VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. Uitstekende zorgverzekeringen van een zorgverzekeraar met meer dan 60 jaar ervaring. VGZ staat bekend om klantgerichtheid, uitstekende vergoedingen en de beste zorgverleners. En het meeste voordeel? Dat krijgt u van ons. Geen gedoe, wel het voordeel.

Uw persoonlijke bespaartegoed

Bij ons krijgt u altijd korting. U betaalt de maandpremie aan VGZ en ontvangt het voordeel van ons. Zo bespaart u € 145,20 per volwassene per jaar op de VGZ zorgverzekering! Een leuk bedrag om er bijvoorbeeld eens lekker op uit te gaan. Iedere maand schrijven wij uw voordeel bij in uw persoonlijke tegoed. U kunt op ieder moment uw tegoed inzien en het gespaarde bedrag laten uitbetalen.

Zorgverzekeringen vergelijken

Bespaar 10% op uw basisverzekering via UnitedConsumers. Zo loopt uw voordeel op € 145,20 per volwassene per jaar! Met onze handige zorgvergelijker kunt u eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken op onder andere premie en voorwaarden.

Bij UnitedConsumers vindt u de beste service en een van de goedkoopste zorgverzekeringen. Sluit uw ziektekostenverzekering af via het UnitedConsumers Zorgcollectief en krijg het meeste voordeel op uw zorgpremie. Het voordeel spaart u in een persoonlijk tegoed en kunt u laten uitkeren wanneer u wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan.

Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief:

 • De laagste maandelijkse premie: de hoogste korting op uw zorgverzekering.
 • De beste zorgverzekering: u bent uitstekend verzekerd bij VGZ.
 • Grootste keuze in zorg: kies zelf uw arts en ziekenhuis.
 • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling.
 • Geen gedoe: aanmelden is gratis: start met besparen!

De goedkoopste zorgverzekering

Voor het dertiende jaar op rij bieden we een zorgverzekering met de hoogste korting. Per volwassene bespaart u zo veel premie per jaar. Dat geeft u ruimte om bijvoorbeeld eens lekker uit eten te gaan of een weekendje weg. U verdient meer.

Zorgverzekeraar VGZ

Zorgverzekeraar VGZ is al 60 jaar gespecialiseerd in zorgverzekeringen en één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Veel ervaring, ruime vergoedingen en deskundig advies: bij VGZ is uw zorg in goede handen.

Vrije keuze in zorg

Via UnitedConsumers kunt u kiezen uit 2 VGZ basisverzekeringen: VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. U bepaalt dus zelf uw keuzevrijheid van zorgaanbieders en welke premie u wilt betalen.

De beste service

Zowel UnitedConsumers als VGZ komen op voor uw belangen. Wilt u een second opinion of heeft u hulp nodig bij wachtlijstbemiddeling? VGZ helpt u graag. Ook bij ons kunt u altijd terecht met vragen over uw Zorgverzekering.

Overstappen ziektekostenverzekering

Bent u nog verzekerd bij een andere zorgverzekeraar? Geen probleem. Wij zeggen uw oude verzekering voor u op als u voor 31 december een zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief afsluit. Meld u gratis aan en start met besparen!

Laat u ontzorgen

Bij UnitedConsumers ontvangt u voordeel op vaste lasten, zoals uw zorgverzekering. Voor een scherpe prijs, goed verzekerd. Zo houdt u meer over voor de dingen waar u plezier uit haalt. Heerlijk ontspannen en een dag er tussenuit, lekker uit eten of sparen voor grotere dromen. De keuze is aan u.

Het bedrag dat u gespaard heeft kunt u uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Wel zo handig. Besparen is eenvoudig, laat u ontzorgen. U verdient meer.

U bent al via ons verzekerd? Bedankt dat u meedoet, want alleen door uw deelname kunnen we zoveel voordeel bieden. Als bestaande verzekerde krijgt u ieder jaar weer de goedkoopste zorgverzekering. Zo doen we dat.

Ook volgend jaar weer de hoogste korting

Uw korting blijft. Ook komend jaar ontvangt u uw korting op de VGZ basisverzekering gewoon weer in uw persoonlijke bespaartegoed. Daar hoeft u niets voor te doen. Wilt u iets wijzigen in uw zorgverzekering? Dan kunt u voor 1 januari uw wijziging doorgeven.

Wij zijn uw tussenpersoon

De klantenservice van UnitedConsumers staat altijd voor u klaar. Heeft u een vraag over uw zorgverzekering? Denkt u dat het goedkoper kan? Wij staan altijd open voor uw mening, tips en advies.

Zelf over uw korting beslissen

Bij UnitedConsumers ontvangt u korting zoals u dat wilt. Elke maand na betaling van uw maandelijkse zorgpremie of tegelijkertijd met het vakantiegeld. Dat maakt ons niets uit. Met het UnitedConsumers ZorgCollectief heeft u goede zorg en bent u verzekerd van voordeel.

Beoordeling van onze klanten

Zorgverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 9.2

Gebaseerd op 469 beoordelingen
9.2 van10

Meer overhouden en toch goed verzekerd

Meer overhouden voor een leuker leven, dat vinden wij belangrijk. Dat doen we door voor u goede en goedkope zorgverzekering afspraken te maken met onze partners VGZ en Bewuzt, die staan voor kwaliteit. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en houdt u meer geld over voor wat u leuk vindt. Gaat u graag een dagje weg met uw gezin? Op uw zorgverzekering bespaart u gemakkelijk € 290,00. Liever een aantal keren lekker uit eten? Ook dat kan eenvoudig met het geld dat u bespaart op uw goedkope zorgverzekering. De keuze is aan u.

Hulp nodig bij overstappen

Onze zorgverzekering experts staan voor u klaar om u te helpen de juiste keuzes te maken. Zo betaalt u niet teveel, terwijl u wel de juiste dekking heeft voor uw situatie. Staat u met uw partner op dezelfde polis? Dan is het verstandig om voor beide personen te bekijken welke zorgverzekering het beste past. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een andere basisverzekering te kiezen voor u of uw partner wanneer u weinig zorgkosten heeft. U kunt er ook voor kiezen om wel of niet een aanvullend pakket toe te voegen. Zo voorkomt u extra kosten voor een dekking waar u geen gebruik van maakt. Kinderen zijn overigens gratis meeverzekerd op de polis van de ouder met de meest uitgebreide dekking. Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. U kunt ons bellen of mailen via 040 - 255 81 11 of zorg@unitedconsumers.com

De basisverzekeringen van VGZ en Bewuzt

Het is voor iedere Nederlander verplicht om een zorgverzekering te hebben. De zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering die u eventueel kunt aanvullen met een aanvullende verzekering. De basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar gelijk, alleen de premies kunnen per verzekeraar verschillen. Via UnitedConsumers bent u verzekerd van een goedkope zorgverzekering met een uitstekende dekking.

Bij UnitedConsumers kunt u kiezen uit drie basisverzekeringen: VGZ Ruime Keuze, VGZ Eigen Keuze en de basisverzekering van Bewuzt. Het verschil zit voornamelijk in de keuze die u heeft wat betreft zorgverleners. Wanneer u kiest voor een basisverzekering van VGZ, dan krijgt u altijd 10% korting op uw premie via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Zo heeft u een goedkope zorgverzekering en houdt u ook nog eens geld over voor de echt leuke dingen.

De aanvullende verzekeringen van VGZ en Bewuzt

Verwacht u dat u in 2019 meer zorg nodig gaat hebben of wilt u gewoon meer zekerheid? Vul dan uw basisverzekering aan met een van de aanvullende verzekeringen van VGZ of Bewuzt. Wanneer u kiest voor een aanvullende verzekering die het beste bij uw situatie past, betaalt u nooit voor zorg die u niet gebruikt.

Uw goedkope zorgverzekering van VGZ kunt u aanvullen met een van de drie aanvullende pakketten en een tandartsverzekering. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een Alles-in-één pakket van VGZ, die speciaal zijn samengesteld voor 50 plussers, gezinnen of studenten.

Bij Bewuzt kunt u kiezen uit vier aanvullende pakketten: Bewuzt Alternatief, Bewuzt Fysio, Bewuzt Tand en Bewuzt buitenland. Maakt u het hele jaar geen gebruik van uw aanvullende opties? Dan krijgt u het volgend jaar no claim-korting. Daarnaast krijgt u stapelkorting wanneer u twee of meer aanvullende pakketten kiest. Zo heeft u altijd de goedkoopste zorgverzekering.

Wat is een naturapolis?

De zorgverzekering kent twee basisvormen: de naturapolis en de restitutiepolis. De meeste mensen kiezen voor een naturapolis en dat is ook de goedkoopste zorgverzekering. Bij een naturapolis bent u verzekerd van zorg in natura en bent u verzekerd van gecontracteerde zorg. Zorgverzekeraars maken afspraken met zorgverleners, waardoor ze grip hebben op de prijs en kwaliteit. Dit noemen ze gecontracteerde zorg. Bij een naturapolis bent u alleen verzekerd voor gecontracteerde zorg en kunt u dus alleen terecht bij zorgaanbieders waar uw zorgverzekeraar een contract bij heeft. Zorgverzekeraar VGZ heeft met de meeste zorgaanbieders een contract. Wanneer u toch naar een zorgaanbieder gaat waar uw zorgverzekeraar geen contract mee heeft, bestaat de kans dat u een gedeelte zelf moet betalen.

Alle gecontracteerde zorgrekeningen gaan direct naar de zorgverzekeraar, wat u een hoop gedoe en papierwerk scheelt. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat VGZ de juiste zorgverleners uitkiest. Omdat u iets minder keus heeft - u kunt immers niet bij elke zorgverlener terecht - betaalt u voor de naturapolis een lagere premie. Bij VGZ is de belemmering niet heel groot en kunt u bij bijna elke zorgverlener terecht. Zo heeft u dus een goedkope zorgverzekering met uitstekende dekking.

Wat is een restitutiepolis?

Wie een grotere keuzevrijheid wil hebben, kan voor een restitutiepolis gaan. Met deze polis mag u zelf de zorgverlener uitkiezen en dat krijgt u dan meestal toch voor 100% vergoed. U moet de rekening soms eerst voorschieten en kunt u later declareren bij uw zorgverzekeraar.

Vrijwillig uw eigen risico verhogen

Verwacht u in 2019 weinig tot geen zorg nodig te hebben? Dan kunt u ervoor kiezen uw eigen risico vrijwillig te verhogen. Dit vrijwillige eigen risico komt bovenop het verplichte eigen risico. U kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico tussen de € 100,- en € 500,-. Daarmee verlaagt u uw maandelijkse premie en heeft u dus een goedkope zorgverzekering. Dit is wel een risico, wanneer u onverwachts een dure behandeling nodig heeft kan het zijn dat u diep in de portemonnee moet tasten. U kunt uw zorgverzekering elk jaar één keer wijzigen: voor 1 januari.

Uw zorgverzekering volgend jaar

Elk jaar veranderen en dingen aan de basisverzekering, zo ook in 2019. De overheid verwacht in 2019 hogere zorgkosten en daardoor gaan de premies van de zorgverzekering in 2019 omhoog. Gelukkig bent u via UnitedConsumers altijd verzekerd van een goedkope zorgverzekering met uitstekende dekking. Zo bent u al verzekerd vanaf € 108,85.

Het basispakket wordt in 2019 weer verder uitgebreid. De volgende dingen veranderen:

 • Ruimere vergoeding voor zittend ziekenvervoer
 • Maximaal eigen bijdrage van € 250,- voor medicijnen
 • Hulp bij overgewicht wordt toegevoegd aan de basisverzekering
 • Vergoeding oefentherapie bij ernstige COPD vanaf de eerste behandeling

Ook in 2019: Bewuzt Basisverzekering

Kiest u liever voor een goedkope zorgverzekering zonder korting? Wanneer u een zorgverzekering van Bewuzt afsluit heeft u een van de goedkoopste premies van Nederland. Daarnaast krijgt u bij de basisverzekering een gratis tandongevallenverzekering tot € 10.000,-. Bij Bewuzt kunt u zelf kiezen naar welke zorgaanbieder u gaat, want Bewuzt heeft met de meeste zorgaanbieders een contract. En wanneer Bewuzt geen contract heeft vergoeden ze 70%. Uw basisverzekering van Bewuzt kunt u aanvullen met vier aanvullende pakketten. Zo betaalt u alleen voor de zorg die u nodig heeft en dus nooit teveel.

De zorgverzekering van VGZ

VGZ is de enige verzekeraar in Nederland die enkel en alleen zorgverzekeringen aanbiedt. Het is dus een gespecialiseerd bedrijf met ruim 60 jaar ervaring. VGZ telt op dit moment ruim 2,8 miljoen verzekerden en daarmee is het een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. VGZ heeft daarnaast geen winstdoelstelling, waardoor de premies dus relatief laag kunnen blijven en u bent voorzien van een goedkope zorgverzekering.

Wanneer u een zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief bij VGZ afsluit, bent u in feite klant bij twee bedrijven. Dat betekent dus twee keer zoveel service! Niets van het kastje naar de muur sturen, wij staan altijd snel tot uw dienst.

Tips bij het afsluiten van uw zorgverzekering

Het afsluiten van de juiste zorgverzekering is niet niets. Er komt heel wat bij kijken en u wilt de juiste keuze maken, zodat u in 2019 ook bent verzekerd van de juiste zorg met de scherpste premie. Wij geven u graag een aantal tips.

 1. Sluit een zorgverzekering met korting af. Zo spaart u jaarlijks meer dan honderd euro waarvan u weer leuke dingen kunt gaan doen.
 2. Een goedkope zorgverzekering zoekt u door verschillende premies te vergelijken. Zet op een rijtje welke zorg u volgend jaar nodig heeft en vergelijk de prijzen.
 3. Bespaar op uw eigen risico door gezond te blijven. Wie gezond leeft, heeft minder vaak zorg nodig en bespaart dus op zijn eigen risico en eigen bijdrage.
 4. Kies het juiste aanvullende pakket dat bij u past. U wilt toch niet betalen voor zorg die u niet gebruikt? Zet op een rijtje welke zorg u gebruikt en denkt te gaan gebruiken en vergelijk de goedkoopste zorgverzekering. Hulp nodig? Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van een pakket dat u het beste past.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan graag voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Zo betaalt u nooit teveel en heeft u de beste dekking voor uw situatie. U kunt ons bellen of mailen via 040 - 255 81 11 of zorg@unitedconsumers.com.