Energiekosten berekenen

Uw energiekosten liggen bij ons altijd 10% lager dan het landelijk gemiddelde. Wel zo fijn, want zo houdt u meer over voor een dagje weg of een cadeautje voor uzelf.

Energiekosten berekenen is zo gepiept. Binnen 1 minuut ontvangt u uw persoonlijke aanbod en kunt u direct starten met besparen op uw energiekosten. 

Bekijk mijn persoonlijke aanbod

energiekosten berekenen

Energie berekenen met UnitedConsumers

Uw energiekosten berekenen doet u op basis van uw energieverbruik. Het energieverbruik bepaalt namelijk deels de hoogte van de variabele leveringskosten op uw energierekening. Naast de variabele energiekosten betaalt u ook altijd vaste leveringskosten en overheidsheffingen. 

Stroomkosten berekenen

U kunt uw stroomkosten berekenen op basis van uw verbruik. Hierbij gaat u uit van de grootte van uw huishouden.

> Stroomverbruik berekenen

 

Gaskosten berekenen

Gaskosten berekent u op basis van uw gasverbruik. Hierbij gaat u uit van het type woning waar u in woont.

> Gasverbruik berekenen

 

Opbouw van de energieprijzen

De energiekosten bestaan uit vaste leveringskosten, variabele leveringskosten en overheidsheffingen. 

> Uitleg energieprijzen

 


Energiekosten berekenen
in 1 minuut

stap 1

Stap 1:

Vul uw adresgegevens in vraagteken

stap 2

Stap 2:

Vul uw energieverbruik in vraagteken

stap 3

Stap 3:

Kies het beste aanbod vraagteken

stap 4

Stap 4:

Direct besparen vraagteken

Mijn energie berekenen


Lage energiekosten

Wij zijn één van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Maandelijks vergelijken wij de energieprijzen van de 10 grootste energieleveranciers in Nederland: de Gemiddelde Landelijke Energieprijs (GLE). Op basis daarvan bepalen wij onze eigen energietarieven, die altijd 10% lager zijn dan het landelijk gemiddelde.

lage energiekosten

> Bekijk onze energietarieven


U bent van harte welkom

Lage energiekosten zijn voordelig voor de portemonnee. Maar, daar stopt het niet. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij UnitedConsumers en daarom staan onze gekwalificeerde medewerkers altijd voor u klaar en ontvangt u een mooie welkomst- of overstapbonus. Doe er iets leuks mee!

afbeelding

> Bekijk mijn welkomstbonus


Daarom UnitedConsumers

vink

Tarief

Uw energiekosten liggen 10% lager dan het landelijk gemiddelde.

vink

Cadeau

Altijd een mooie welkomst- of overstapbonus.

vink

Service

Direct een gekwalificeerde medewerker aan de lijn.


 

Gas en licht berekenen

Bij het berekenen van uw energiekosten, maakt u een keuze in het soort tarief (vast of variabel) en de looptijd van uw energiecontract. Welk energiecontract past het beste bij uw situatie? Bekijk hieronder ons aanbod en start vandaag nog met besparen. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

munten

Uw energiekosten: altijd 10% lager dan het landelijk gemiddelde

 

UnitedConsumers Energie

1 jaar vaste prijs
stroom en gas


 • Altijd 10% goedkoper dan de GLE
   
 • Het voordeel van een korte looptijd
   
 • Inclusief aantrekkelijke welkomstbonus
   

Bereken mijn korting

 

UnitedConsumers Energie

3 jaar vaste prijs
stroom en gas


 • Altijd 10% goedkoper dan de GLE
   
 • Het voordeel van 3 jaar geen verrassingen
   
 • Inclusief aantrekkelijke welkomstbonus
   

Bereken mijn korting

 

Overstappen naar UnitedConsumers

Energiekosten berekenen, is voor iedereen mogelijk. Of u nu voor het eerst een energiecontract afsluit of wilt overstappen van energieleverancier; bij ons kan het! Kies net als ruim 500.000 andere deelnemers voor lage energiekosten van UnitedConsumers. Uw overstap is al binnen 4 stappen geregeld. Waar wacht u nog op?


Meer over energiekosten berekenen

Ja, dat kan. Bij ons kunt u uw energiekosten berekenen op basis van een gemiddeld verbruik. U vult in dit geval uw huishoudgrootte en type woning in. Wij zullen vervolgens een inschatting maken van uw energieverbruik.

Liever zelf uw energieverbruik berekenen? Dat kan. Met onze handige tool krijgt u direct een inschatting van uw gemiddeld energieverbruik.

Energiekosten berekenen

Uw termijnbedrag baseren wij het eerste contractjaar op het door u doorgegeven energieverbruik. Verwacht u meer of minder energie te verbruiken? Dan kunt u het termijnbedrag altijd aanpassen. U kunt er dus voor kiezen om uw maandelijkse energiekosten te verlagen. Doe dit enkel als u verwacht minder energie te verbruiken, zodat u niet verrast wordt met onverwachte kosten op uw jaarrekening.

Gas en licht berekenen

Naast het kiezen voor lage energietarieven is het altijd verstandig om op uw energieverbruik te letten. Zo houdt u uw energiekosten laag en bespaart u dus op uw vaste lasten.

Bekijk onze tips

Bij de meeste energieleveranciers ontvangt u maandelijks een overzicht van uw energieverbruik. Zo weet u dus precies wat uw energiekosten zijn. Heeft u geen overzicht van uw maandelijks energieverbruik? Raadpleeg dan uw jaarrekening of neem contact op met uw energieleverancier voor uw exacte energiekosten.

Energie berekenen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven