Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Gasprijzen vergelijken

Gas vergelijken loont. Door gasprijzen te vergelijken, kunt u namelijk besparen op uw vaste lasten.

Onze gasprijzen zijn altijd voordelig. Zo houdt u meer over voor andere leuke dingen in uw leven. Direct gasprijzen vergelijken? Doe de check en start vandaag nog met besparen!

Bekijk mijn persoonlijke aanbod

gasprijzen vergelijken


Ga direct naar


 

Gastarieven vergelijken

UnitedConsumers is geen onafhankelijke gasvergelijker. Wat wij wel doen, is maandelijks gastarieven vergelijken van de grootste energiemaatschappijen in Nederland. In onderstaande tabel kunt u onze gastarieven vergelijken met andere gasleveranciers. Zo wordt energie vergelijken makkelijk ziet u direct hoeveel u kunt besparen op uw gasrekening!

Gasprijzen vergelijken Gasprijs per m³
  oktober-'21
UnitedConsumers
> Kies direct
€ 1,15838
BudgetEnergie € 0,600000
Eneco € 1,005950
ENGIE € 0,574900
Greenchoice € 1,209314
NLE € 0,599000
Vattenfall € 0,769200
Oxxio € 1,013240
Vandebron € 0,886160
Delta € 0,978740

Bovenstaande prijzen gelden voor een 1-jarig energiecontract met vaste prijs.


Gastarieven vergelijken: vast of variabel gastarief

Gas vergelijken betekent een keuze maken tussen een contract met een variabel gastarief of een contract met een vast gastarief. Het vaste gastarief blijft gedurende de looptijd ongewijzigd. U sluit dus een contract voor een bepaalde periode af, tegen een vaste gasprijs. Kiest u echter voor een variabel gastarief? Dan wijzigen de gasprijzen twee keer per jaar, namelijk op: 1 januari en 1 juli.

afbeelding

Meer over vast of variabel tarief


 

Gas vergelijken: de opbouw van de gasprijs

De gasprijs voor de variabele leveringskosten is de prijs die u betaalt per verbruikte m3 gas. Iedere energieleverancier bepaalt zelf zijn gasprijzen. Toch betaalt u uiteindelijk meer dan alleen de variabele leveringskosten. De uiteindelijke gasprijs bestaat namelijk uit de kale gasprijs, energiebelasting, Opslag Duurzame Energie, btw, netbeheerkosten en regiotoeslag.

afbeelding

Meer over de gasprijs


 

Gas vergelijken van UnitedConsumers

Bij ons krijgt u altijd een mooie welkomstbonus bij uw gastarief. Zo weet u zeker dat u een uitstekende deal te pakken heeft! Start met gasprijzen vergelijken van UnitedConsumers en bekijk direct hoeveel u kunt besparen.

Bereken mijn gasprijs


 

Gas vergelijken en overstappen

Na gastarieven vergelijken kunt u gemakkelijk overstappen. Wij regelen de volledige overstap van uw huidige gasleverancier naar ons. Kies net als ruim 500.000 deelnemers voor goedkoop gas van UnitedConsumers. Uw overstap is al binnen 4 stappen geregeld. Waar wacht u nog op?

Start met besparen

afbeelding


Veelgestelde vragen over gas vergelijken

Bij gas vergelijken is het verstandig om te letten op de variabele gasprijs die de enerigeleverancier hanteert. De variabele gasprijs is namelijk de prijs die u betaalt per m³. Wanneer u gasleveranciers gaat vergelijken, dan is het bovendien interessant om te kijken of de gasleverancier een welkomstbonus aanbiedt.

Gas vergelijken van UnitedConsumers

Gas vergelijken is binnen 2 minuten geregeld. U heeft enkel de volgende gegevens nodig om uw persoonlijke aanbod te bekijken:

  • Uw adres: postcode, huisnummer en eventuele toevoeging.
  • Uw energieverbruik.

Uw energieverbruik vindt u op uw jaarafrekening. Heeft u (nog) geen jaarafrekening ontvangen? Dan kunt u zelf gemakkelijk een inschatting maken van uw gemiddelde energieverbruik.

Gemiddeld energieverbruik berekenen

Onze gastarieven zijn gebaseerd op de actuele marktprijs van energie. Bovendien ontvangt u altijd een aantrekkelijke welkomstbonus. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Bekijk uw persoonlijke aanbod

In de meeste gevallen kunt u na het vergelijken van gas direct zelf overstappen naar UnitedConsumers. U hoeft uzelf enkel aan te melden via onze website en wij regelen de rest voor u.

Overstappen naar UnitedConsumers

In sommige gevallen is het niet mogelijk om (direct) over te stappen:

  • Heeft u een energiecontract voor langere tijd en is die tijd nog niet verstreken? Dan kunt u wel overstappen, maar moet u mogelijk een overstapboete betalen. Wij vergoeden deze boete voor u tot € 250,-.
  • Heeft u stadsverwarming, dan kunt u niet van leverancier voor warmte veranderen omdat dezelfde leverancier meerdere woningen van warm water voorziet. 
  • Als u uw woning huurt en het maandbedrag inclusief energie is, staat het energiecontract op naam van de eigenaar van de woning. Natuurlijk staat het u vrij om de eigenaar op goedkopere gas- en elektriciteitsmaatschappijen te wijzen, maar u kunt niet zelf overstappen van energieleverancier.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven