Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Spoedaanvraag energie

In de ideale situatie regelt u uw energieaansluiting op tijd, maar soms gaat niet alles zoals gepland. Bent u bij uw verhuizing bijvoorbeeld vergeten om een nieuwe energieleverancier te regelen? Of gaat u op zeer korte termijn verhuizen? Dan kunt u een spoedaanvraag energie indienen. Ook bij een (dreigende) afsluiting bestaat deze mogelijkheid. Op deze pagina leest u alles over een spoedaanvraag energie.

Spoedaanvraag energie bij verhuizing

Als u bij een verhuizing een spoedaanvraag energie moet doen, adviseren wij u om onze klantenservice te bellen. Wij kunnen het dan meteen voor u in orde maken. Ook is het mogelijk om het aanmeldformulier op onze website te gebruiken, waarna u alsnog contact met ons kunt opnemen om de ingangsdatum te vervroegen. Dit kan telefonisch, maar mag ook per e-mail. Bij een spoedaanvraag energie bij een verhuizing brengen wij geen borg in rekening.

Spoedaanvraag energie bij afsluiting

Het is mogelijk om een spoedaanvraag energie in te dienen wanneer u niet gaat verhuizen, maar wel snel moet overstappen naar een andere leverancier. Uw huidige energieleverancier kan bijvoorbeeld het contract beëindigen wanneer u een betalingsachterstand heeft of als er sprake is van fraude.

Als u zich met een spoedaanvraag energie bij afsluiting wilt aanmelden bij UnitedConsumers, kunt u dit het best telefonisch doen. Wij kunnen u dan direct adviseren over de mogelijkheden en de voorwaarden die wij hanteren bij verschillende redenen van een spoedaansluiting energie.

Met spoed energie aansluiten zonder borg

De meeste energieleveranciers rekenen geen borg bij een spoedaansluiting door een verhuizing. Gaat het echter om een spoedaanvraag energie vanwege een afsluiting door uw huidige energieleverancier, dan vragen de meeste leveranciers wel een borg. Dit om te voorkomen dat er (weer) niet betaald wordt.

UnitedConsumers vraagt alleen een borg bij een spoedaansluiting energie wanneer er een betalingsrisico is. Dit bespreken wij altijd in een persoonlijk gesprek met u. Onze borg is maximaal 4 keer het termijnbedrag per product (gas en/of stroom).