Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Spoedaanvraag energie

Soms is er wel eens met spoed energie nodig. In de ideale situatie regelt u uw energieaansluiting op tijd, maar helaas gaat niet altijd alles zoals gepland. In een dergelijke situaties dient er een spoedaanvraag energie gedaan te worden. Wij vertellen u wat u kunt doen als u met spoed energie nodig heeft.


Spoed energie

Normaliter duurt het aanvragen van energie enkele weken. Maar als u per ongeluk bent vergeten bij een verhuizing een nieuwe energieleverancier te regelen, of als u plots op zeer korte termijn gaat verhuizen, dan kunt u een spoedaanvraag voor energie indienen.

Een andere reden kan zijn dat uw energieleverancier heeft aangegeven uw energie af te sluiten, vanwege bijvoorbeeld een achterstallige betaling. Wij leggen per situatie uit wat u kunt doen. 


Spoedaanvraag energie bij verhuizing

Een spoedaanvraag bij een verhuizing kan op twee manieren gedaan worden, namelijk:

Spoed energie verhuizing optie 1

Voor een spoedaanvraag energie bij een verhuizing kunt u het beste telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Onze experts maken het dan direct samen met u in orde.

Spoed energie verhuizing optie 2

Ook is het mogelijk een aanmelding te doen middels het aanmeldformulier op onze website. Zodra u zich heeft aangemeld, dient u wel alsnog contact met ons op te nemen om de ingangsdatum te vervroegen. Dit kan telefonisch of per e-mail. 

Contact UC


Spoedaanvraag energie bij afsluiting

Het is mogelijk om een spoedaanvraag energie in te dienen als u snel moet overstappen naar een andere leverancier. Uw huidige energieleverancier kan bijvoorbeeld het contract beëindigen als u een betalingsachterstand heeft, of als er sprake is van fraude.

Als u zich in dit geval met spoed energie nodig heeft, vragen wij u telefonisch contact op te nemen. Wij kijken graag met u samen naar de mogelijkheden en de voorwaarden.


Met spoed energie aansluiten zonder borg

Een spoed energie aansluiting gebeurt meestal zonder borg - indien het te maken heeft met een verhuizing. Gaat het echter om een spoedaanvraag energie vanwege een afsluiting door uw huidige energieleverancier, dan vragen de meeste leveranciers wel een borg. Dit om te voorkomen dat er niet betaald wordt.

UnitedConsumers vraagt alleen een borg bij een spoedaansluiting energie wanneer er een betalingsrisico is. Dit bespreken wij altijd in een persoonlijk gesprek met u. Onze borg is maximaal 4 keer het termijnbedrag per product (gas en/of stroom).

Terug naar boven