Contact
Mijn UnitedConsumers

Spoed energie

Soms is er wel eens met spoed energie nodig. In de ideale situatie regelt u uw energieaansluiting op tijd, maar helaas gaat niet altijd alles zoals gepland.

Misschien bent u vergeten bij het verhuizen een nieuwe energieleverancier te regelen. Dan kunt u een spoedaanvraag voor energie indienen.

Een andere reden kan zijn dat uw energieleverancier heeft aangegeven uw energie af te sluiten, vanwege bijvoorbeeld een achterstallige betaling. Wij leggen per situatie uit wat u kunt doen. Wij vertellen u hier meer over een spoedaanvraag energie!

Spoedaanvraag

Spoedaanvraag doen voor Energie?


In de meeste gevallen kunt u het beste contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Spoedaanvraag energie


Spoedaanvraag energie bij verhuizing

Een spoedaanvraag bij een verhuizing kan op twee manieren gedaan worden, namelijk:

Spoed energie verhuizing optie 1

Voor een spoedaanvraag energie bij een verhuizing kunt u het beste telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Onze experts maken uw spoedaanvraag voor energie dan direct samen met u in orde.

Spoed energie verhuizing optie 2

Ook is het mogelijk een aanmelding te doen middels het aanmeldformulier op onze website. Zodra u zich heeft aangemeld, dient u wel alsnog contact met ons op te nemen om de ingangsdatum te vervroegen. Dit kan telefonisch of per e-mail. 

Contact opnemen


dirk expert energie

bespaartip zorgverzekering Tip van onze expert

"Als u bij verhuizing nog geen nieuwe energieleverancier heeft, krijgt u bericht van uw netbeheerder. Heeft u daarbij een bepaalde termijn gekregen om een nieuw energiecontract af te sluiten? Dan is een spoedaanvraag vaak verstandig."

Dirk Mutsaers - Expert energie


Spoedaanvraag energie

via UnitedConsumers

Profiteer nu 1 jaar lang van vaste tarieven. Bereken uw voordeel en start direct met besparen!

  • 100% Nederlandse groene stroom
  • Ontvang € 120,00 extra korting
  • 1 jaar lang zekerheid
     

Met spoed energie aansluiten


Postcode
Huisnr.
 

Spoedaanvraag energie bij afsluiting

Het is mogelijk om een spoedaanvraag energie in te dienen als u snel moet overstappen naar een andere leverancier. Uw huidige energieleverancier kan bijvoorbeeld het contract beëindigen als u een betalingsachterstand heeft, of als er sprake is van fraude.

Als u zich in dit geval met spoed energie nodig heeft, vragen wij u telefonisch contact op te nemen. Wij kijken graag met u samen naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Contact opnemen


Met spoed energie aansluiten zonder borg

Een spoed energie aansluiting gebeurt meestal zonder borg - indien het te maken heeft met een verhuizing. Gaat het echter om een spoedaanvraag energie vanwege een afsluiting door uw huidige energieleverancier, dan vragen de meeste leveranciers wel een borg. Dit om te voorkomen dat er niet betaald wordt.

UnitedConsumers vraagt alleen een borg bij een spoedaansluiting energie wanneer er een betalingsrisico is. Dit bespreken wij altijd in een persoonlijk gesprek met u. Onze borg is in de meeste gevallen 6 keer het termijnbedrag per product (gas en/of stroom).

Spoedaanvraag energie