Contact
Mijn UnitedConsumers

Spoed energie

Soms is er wel eens met spoed energie nodig. In de ideale situatie regel je jouw energieaansluiting op tijd, maar helaas gaat niet altijd alles zoals gepland.

Misschien ben je vergeten bij het verhuizen een nieuwe energieleverancier te regelen. Dan kun je een spoedaanvraag voor energie indienen.

Een andere reden kan zijn dat jouw energieleverancier heeft aangegeven om jouw energie af te sluiten, vanwege bijvoorbeeld een achterstallige betaling. Wij leggen per situatie uit wat je kunt doen. Wij vertellen je hier meer over een spoedaanvraag energie!

Spoedaanvraag

Spoedaanvraag doen voor Energie?


In de meeste gevallen kun je het beste contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Spoedaanvraag energie


Spoedaanvraag energie bij verhuizing

Een spoedaanvraag bij een verhuizing kan op twee manieren gedaan worden, namelijk:

Spoed energie verhuizing optie 1

Voor een spoedaanvraag energie bij een verhuizing kun je het beste telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Onze experts maken jouw spoedaanvraag voor energie dan direct samen met jou in orde.

Spoed energie verhuizing optie 2

Ook is het mogelijk een aanmelding te doen middels het aanmeldformulier op onze website. Zodra je jezelf hebt aangemeld, moet je wel alsnog contact met ons opnemen om de ingangsdatum te vervroegen. Dit kan telefonisch of per e-mail. 

Contact opnemen


dirk expert energie

bespaartip zorgverzekering Tip van onze expert

"Als je bij verhuizing nog geen nieuwe energieleverancier hebt, krijg je bericht van jouw netbeheerder. Heb je daarbij een bepaalde termijn gekregen om een nieuw energiecontract af te sluiten? Dan is een spoedaanvraag vaak verstandig."

Dirk Mutsaers - Expert energie


Spoedaanvraag energie

via UnitedConsumers

Profiteer nu jaar lang van vaste tarieven. Bereken je voordeel en start direct met besparen!

  • 100% Nederlandse groene stroom
  • Ontvang € 125,00 extra korting
  • 1 jaar lang zekerheid
     

Met spoed energie aansluiten


Postcode
Huisnr.
 

Spoedaanvraag energie bij afsluiting

Het is mogelijk om een spoedaanvraag energie in te dienen als je snel moet overstappen naar een andere leverancier. Jouw huidige energieleverancier kan bijvoorbeeld het contract beëindigen als je een betalingsachterstand hebt, of als er sprake is van fraude.

Als je in dit geval met spoed energie nodig hebt, vragen wij je telefonisch contact op te nemen. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Contact opnemen


Met spoed energie aansluiten zonder borg

Een spoed energie aansluiting gebeurt meestal zonder borg - indien het te maken heeft met een verhuizing. Gaat het echter om een spoedaanvraag energie vanwege een afsluiting door jouw huidige energieleverancier, dan vragen de meeste leveranciers wel een borg. Dit om te voorkomen dat er niet betaald wordt.

UnitedConsumers vraagt alleen een borg bij een spoedaansluiting energie wanneer er een betalingsrisico is. Dit bespreken wij altijd in een persoonlijk gesprek met jou. Onze borg is in de meeste gevallen 6 keer het termijnbedrag per product (gas en/of stroom).

Spoedaanvraag energie